Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מתגייס לקרבי, אני ממליץ לפחות לתקופת הטירונות להשתמש במכונה. בשבוע הראשון צחקו עלי בצוות שאני משתמש במכונה, מהשבוע השני ועד סוף הטירונות שהיו כמה דקות כל בוקר בשטח לרוץ מהאוהל לברזיות כדי להתגלח כבר היה לי תור ליד האוהל שחיכה למכונה...

חיכו שאתה תתן להם את המכונה?

אני ממש לא מתכוון לחלק אותה, ואף פעם לא השתמשתי באחת כך שאני מעדיף סכין

גם אין לי מה לגלח אני ממתגלח פעם בשבועיים באזרחות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון: היום התקשרו אלי מדואר שליחים שיש להם עבורי חבילה שהזמנתי מ-CHEMIST DIRECT (הדיאודורנטים מהדף הקודם).

מסתבר שהם שולחים ב-EMS ולכן יש צורך לשלם עמלת שחרור ממכס 35 שקלים חדשים, דבר שמייקר את המוצר ולכן הופך הקניה לפחות כדאית.

רצוי לדעת זאת לפני שמבצעים באתר קניה (למרות שבאתר כתוב שהם שולחים ב-ROYAL MAIL ולכן הנחתי שמדובר בדואר רגיל).

מיותר לציין, שהדואר החליט שאני גר בכרמיאל משום מה למרות שאני גר ביקנעם. נו מילא, החבילה תגיע מחר, מחרתיים. NO RUSH. 8)

פורסם

חייב להצתרף להמלצה על Shick Hydro 5

בתרגיל פרסום מעולה של היבואן, קיבלתי לפני זמן מה דוגמא עם המנוי לבלייזר.

בתור אחד שמתגלח יום יום עם ג'ילט מאך 3 טורבו זו הייתה קפיצת מדרגה.

יותר חלק, יותר קל ונעים, הפס סיכה מחזיק מעמד שבועות!!! ולא 3 ימים כמו בגילט.

וכמו בג'ילט אני מחליף לאחר חודש.

חזרתי לפני שבוע מלונדון..אז אני מסודר עם אספקה לשנה הקרובה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
חיכו שאתה תתן להם את המכונה?

אני ממש לא מתכוון לחלק אותה, ואף פעם לא השתמשתי באחת כך שאני מעדיף סכין

גם אין לי מה לגלח אני ממתגלח פעם בשבועיים באזרחות.

גם זכורה לי המכונה כפלוס בטירונות. כולם מתרוצצים בין המגורים למקלחות ואני יושב על המיטה חצי עפוץ מתגלח לי ונח.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אייל, לאחרונה נראה כאילו הדואר מפנה בכוונה את כל החבילות ל ems. ע״ע shipito, שפתאום כל החבילות דרכם התחילו

להגיע ב ems. שה מתחיל להראות יותר ויותר כמו קומבינה של הדואר, מאשר החברות ששולחות את החבילות.

אני גם הזמנתי מ chemist direct, מעניין לראות מה יהיה גורל החבילה.

פורסם

תוספת של 35 שקלים זה לא כל כך נורא אך כאשר חושבים שכל ערך החבילה הוא 170 ש"ח אז מדובר על עמלה שהיא 20% מערך המוצר.

לא נעים, לא נורא, במיוחד כשחושבים שהמוצר אותו הזמנתי כבר לא משווק בישראל והכמות אותה הזמנתי תספיק לי לשנתיים הקרובות לפחות.

אולי אני אשקול לפנות ל- CHEMIST DIRECT בשאלה באיזה אופן הם שולחים את החבילות שלהם אף על פי שבאתר שלהם רשום שהם פשוט שולחים ב- ROYAL MAIL שהוא שירות הדואר האנגלי אך יתכן שיש שם כמה אופציות כמו שליחה ב-EMS.

מה שכן, המשלוח היה מהיר.

תעדכן כשהמוצר שלך יגיע.

פורסם

מה עוד לא נכתב ונאמר על דואר ישראל?

וממעליו הפעם: כמו שכבר כתבתי אתמול התקשר אלי שליח של הדואר בנוגע לחבילה מ-CHEMIST DIRECT שלאחר דין ודברים התברר בכלל שהחבילה שלי נמצאת בכרמיאל במקום ביקנעם.

קיבלתי את זה בסבבה כי אמרתי לעצמי כולם טועים ושטויות, מחר בטח החבילה תגיע.

לאחר שהיום לא קיבלתי כל טלפון משליח כלשהו החלטתי להתקשר למוקד דואר שליחים.

במוקד היו מאוד נחמדים אך מכיוון שהמספר מעקב שניתן לי ע"י השולח הוא בתבנית מוזרה (הנה כאן: http://www.trackmail.co.uk/?tracking=mhi-68-00867475) היא לא יכלה לאתר את החבילה אך אמרה לי שכדאי להתקשר לבית הדואר המקומי ומכיוון שמדובר בעיר לא גדולה אולי הם יוכלו לאתר את החבילה לפי השם.

אז אכן התקשרתי לדואר המרכזי ביקנעם והפקידה דיברה עם האחראי על המשלוחים ושאלה אם הגיעה חבילה עבורי.

מסתבר שאכן הגיעה החבילה אך היא לא הגיעה לביתי עם שליח מכיוון שאני ביקשתי שלא ימסרו לי אותה אלא שאבוא ואאסוף אותה לבד.

הבנתם? אני ביקשתי...

מיותר לציין שלא ביקשתי דבר מלבד שהחבילה שלי תגיע ליעדה ולא לעיר אחרת :evil:

נ.ב מישהו יכול לעזור לי להבין מה זה לעזאזל המספר מעקב שניתן לי?

פורסם

היום אספתי את החבילה של chemist direct מהדואר.

הגיעה כרגיל לסניף, ללא עמלות או אגרות(טפו טפו).

יכול להיות שמעל שווי מסויים הם שולחים ems, או שהדואר

שלנו עושה מה בא לו, ומנתב חלק מהחבילות ל ems.

פורסם

המלצות למקום או לסכינים ?

אני עברתי משימוש במכונה לשימוש בסכין, הפעם הראשונה שהשתמשתי בסכין הייתה של שיק (מהמלצות פה) והתוצאה טובה מאוד, נוח ולא הכי יקר שיש (אם כי לא הכי זול).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...