Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלוואי והייתי יכול להזמין מאיביי.

אני צריך הרבה דברים ואני נאלץ לשלם יותר, אני פשוט מפחד על הכרטיס האשראי ואת הויזה נטען אני לא רוצה לקנות, קניתי אותו כבר פעמיים וחבל שהוא חד פעמי.

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע, יש שקלים, דולר ואירו והמינימום להטענה הוא 250 ועוד 20 תשלום חד פעמי

זה רב פעמי? אפשר להביא אותו ויטעינו לי שוב?

פורסם

מה יש לפחד על הכרטיס אשראי?

כל עוד אתה משתמש בפייפל, הכל בטוח.

בפייפל שהיא חברה אמינה ביותר, אתה נותן להם את פרטי כרטיס האשראי אבל הם לא מעבירים את הפרטים של הכרטיס למוכר וככה אף אחד לא יכול לעקוץ אותך.

פורסם

אבל יש לי כרטיס של שקלים

ואני גם מפחד מרישום לא נכון של הכתובת שלי, יש כניסה א' ו ב' בבניין, והמיקוד אני לא יודע אם לרשום את הישן או את המיקוד החדש...

פורסם
אבל יש לי כרטיס של שקלים

ואני גם מפחד מרישום לא נכון של הכתובת שלי, יש כניסה א' ו ב' בבניין, והמיקוד אני לא יודע אם לרשום את הישן או את המיקוד החדש...

תבקש מהבנק להנפיק לך כרטיס בינלאומי במקום המקומי. אין כל סיבה שיסרבו.

תרשום את הכתובת בצורה מדוייקת ולא תהיה לך בעיה עם המשלוח. את המיקוד תרשום את החדש, ככה החבילות מגיעות קצת יותר מהר.

פורסם
תבקש מהבנק להנפיק לך כרטיס בינלאומי במקום המקומי. אין כל סיבה שיסרבו.

תרשום את הכתובת בצורה מדוייקת ולא תהיה לך בעיה עם המשלוח. את המיקוד תרשום את החדש, ככה החבילות מגיעות קצת יותר מהר.

יש לי חשבון בלאומי והביאו לי 2 כרטיסים ואחד מהם הוא לקנייה מחו"ל, תודה רבה!

פורסם
23 פאונד, זה סביב 130 שקל. הגיעה בקרטון, משהו כמו 20x20x20.

מה שכן המשקל שלה היה ממש כלום.

טוב, אז אתמול אספתי את החבילה מהדואר המקומי ונאלצתי לשלם עמלת שחרור ממכס לדואר בסך 35 שקלים.

מוזר מאוד, אך החבילה נשלחה מבלגיה ולא מאנגליה ולפי מה שאני הצלחתי להבין לא מדובר בפריט EMS אך בכל פתק שהיה על החבילה בעברית היה לוגו של EMS. באנגלית לא היה.

קיבלתי מייל תשובה מ-CHEMIST DIRECT שהחבילה נשלחה דרך ספק שלישי ואין להם דרך לדעת אם זה נשלח כ-EMS או לא.

ניתן לדואר להנות מהספק אך עדין הם נשארים אצלי בסטטוס של כבדהו וחשדהו.

פורסם

פיקסס - צא מהלחץ.

קודם כל - גש לבנק ובקש שינפיקו לך כרטיס בין לאומי. גם הבסיסי ביותר יתן לך מסגרת מספקת.

שנית - הפייפאל הוא מערכת בטוחה מאוד. נכון שבכל מקום יתכנו תרמיות, אבל הסכנה שהכרטיס שלך יזוייף הרבה יותר גדולה כאשר אתה משלם במסעדה או תחנת דלק, או אפילו מושך כסף בכספומט.

ודבר אחרון - אני משתמש בכרטיס אשראי מזה כ-30 שנה (וההורים שלי בסביבות 43 שנה). זה כולל מאות, אם לא אלפי, עסקאות מרחוק (טלפון ואינטרנט). המקרה היחיד שבו חוייבתי בחיוב שגוי היה עקב תקלה במחשבי עיריית חיפה שחייבה אותי פעמיים על חשבון מים, וכמובן זיכתה אותי מיד לאחר שפניתי אליה.

עריכה: פספסתי את ההודעה האחרונה שלך. בכל מקרה - אל תהייה דואג. עקוב מקרוב אחר חשבון האשראי שלך (האתר של לאומי קארד סביר, אני מעדיף את זה של בנה"פ, אבל זה הטעם שלי), כך שתוכל לזהות פעילות חריגה בכרטיס בשלב מוקדם.

לגבי הכתובת אם היית רואה כתובות במזרח הרחוק היית מבין שכל השאלות שלך מתגמדות לעומת הסיבוך שם. ברור שעליך לרשום את המיקוד החדש. ואם אתה מוטרד רשום את הכתובת והוסף Entrance A/B בהתאם למקום מגוריך, ואתה יכול גם להוסיף את מספר הדירה (בקיצור .Apt).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה אני אעשה את זה

ד"א בסוף קניתי להבים של M5 כי כבר יש לי את הסכין מפעם קודמת, להבים של ג'ילט עולים 125 לארבעה, מה הם השתגעו?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור.

רכשתי שלשום מכונת גילוח של לייף M5 לאחר שנשבר לי המכשיר גילוח של גילט פיוזן.

לי אישית הסכין עשה חתכים וגילוח לא חלק מספיק כמו הגילט.

עוד מישהו התנסה עם הסכין הזה של לייף?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מקפיץ את השרשור.

רכשתי שלשום מכונת גילוח של לייף M5 לאחר שנשבר לי המכשיר גילוח של גילט פיוזן.

לי אישית הסכין עשה חתכים וגילוח לא חלק מספיק כמו הגילט.

עוד מישהו התנסה עם הסכין הזה של לייף?

סכין לא משהו, זה ידוע.

אומנם לא ניסיתי אותה, אבל לא ציפיתי לאיכות מטורפת.

יצא לך לנסות את ה-XBLADE?

פורסם

את הXBLADE לא ניסתי.

אני חושב כנראה לחזור לגילט, או אפילו למכונה חשמלית לאחר שגם המכונה החשמלית של פיליפס לא נדלקת יותר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...