Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקונים בעברית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"אלו! עני רצה אחת קפוצו'נו והוגת צ'קולד לחחת" (נסו להגיד את זה בקול רם). יש מקומות שבהם צריך טיפה דרך ארץ והשקעה, ולא לדבר כמו שאתה מדבר לאשתך בבית :wink:

רוני מצאתי טעות.

זה צריך להיות הוגת צ'וקולד לתחת.

אבל ברצינות. מסכים שלא לא צריך להלבין פניו של מישהו ברבים.

וגם מסכים, שצריך לתקן אנשים כאלה בהודעה פרטית כי זה לא משרת רק את הפורום, אלא גם את אותו אדם שטעה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
גם לי אין בעיה עם שגיאות כתיב כשהן במידה. כולנו חוטאים בזה ולפעמים אין זמן או כוח לעבור על כל ההודעה פעמיים בשביל למצוא את כולן. גם לי הרבה פעמים מתפלקות טעויות, אם כי לרוב לא מדובר בשגיאות כתיב אלא במילים שלמות שאני מחליף בגלל שאני כותב מאוד מהר. וכן, לפעמים יש איזה "אם" במקום "עם", קורה.

הבעיה היא כשזה קורה לאורך הודעה שלמה - זה הופך אותה לבלתי קריאה לחלוטין. זה כמו שבנאדם ייכנס לבית קפה, יגש למלצרית ויגיד לה "אלו! עני רצה אחת קפוצו'נו והוגת צ'קולד לחחת" (נסו להגיד את זה בקול רם). יש מקומות שבהם צריך טיפה דרך ארץ והשקעה, ולא לדבר כמו שאתה מדבר לאשתך בבית :wink:

דווקא בבית חשוב לדבר בלשון נקיה, הרי כך מחנכים את הדור הצעיר.

אישית הן אשתי והן אני למדנו בבתי ספר הנחשבים איכותיים, ואני מעריך את ידיעתינו את העברית כטובה מאוד. אמנם בדיבור לפעמים קשה לדייק בדקדוק, אבל בכתיבה אנו מקפידים מאוד על ניסוח בהיר. מאידך - אנו מנהלים מאבק עיקש עם אחד הבנים, אשר כנראה החליט שלשון ערסים מכבדת אותו (והרי הוא אינו ערס), ומקפידים לתקן את שגיאותיו. המוזר בעניין הוא שמדובר בילד אשר בצעירותו דיבר בשפה עשירה במידה חריגה, ועם השנים "התקלקל".

לגבי הקלדה - אני חוזר זו פעם שלישית בשרשור הנוכחי: הצעירים שבינינו נולדו עם עכבר ומקלדת ביד. אני קיבלתי מכונת כתיבה מיכאנית ליום הולדתי ה-16 וניסיתי ללמוד להקליד באופן עצמאי, הבעיה היא שרכשתי מנהגים פסולים. עד היום, גם לאחר המעבר למקלדת מחשב, אני סובל השגיאות הקלדה שלעתים קשה לי לאתר בעת הגהה ראשונה ואפילו שניה. הפורום כאן הוא חצי צרה כיון שהסבירות שמישהו ינזק כתוצאה מאי דיוק שלי קטן, בעבודה אני צריך לתקשר באופן מדוייק ביותר ולעתים אני מגלה את השגיאות באיחור ניכר וצריך לודא כי התיקון מגיע ליעדו קודם שנגרם נזק אמיתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השרשור לא נפתח במיוחד לכבוד הבו או הבחור השני, אלו היו רק דוגמאות טריות.

אתה יכול לקרוא לי פוץ מתנשא, כבוד העברית חשוב יותר.

שים לב למה שבאגירה רשם, ולתגובה הזאת משרשור ה"פרספקט" :

אתה שואל פרספקט-עונים לך פרספקס.

אתה ממשיך ומתעקש , פרספקט.

למה?

זאת לא פוציות מתנשאת ? לשים ז' ולהמשיך לכתוב אחרי ש 3 העירו לו ?

חבל שההנהלה מגיבה בחומרה רק על "חחחח", "אחי" או "אחשלו".

פורסם

אני לא קורא לך כך, רק אומר מה שעבר לי בראש באותו רגע.

מהרוב המוחלט של הודעותיך אתה עושה רושם של בחור חברותי, אז הייתי מצפה ממך להבין לאן אני חותר.

להשאיר תגובה בשרשור של אדם השואל שאלה עם לינק שכאילו עונה על השאלה שלו עם המלל "פה" ובסופו של דבר ימצא את עצמו בשרשור על תיקוני שפה והוא מופיע כדוגמא זה לא מכובד ולא לעניין.

אגב, הציטוט שהבאת נכתב אחרי ההודעה שלך, וגם אם הציטוט היה מגיע לפני הודעתך - עדיין לא היה במקום.

אומר שוב- אם היית משאיר הודעה שם המעמידה אותו על טעותו בצורה קצת יותר מכובדת לא הייתי מעיר, להיפך- הייתי מעודד אותך. פשוט מאוד צריך לשים לב איך עושים דברים, כרגע אמנם תיקנת אותו וזה טוב אבל צורת הביצוע ממש לא לעניין והורידה לך כמה נקודות אצלי. לא שאני חושב שאיכפת לך מה אני או אחרים חושבים וגם לא אמור להיות איכפת לך מה אחרים חושבים עלייך באינטרנט, אבל מהצד זה נראה כאילו ניסית להפוך את אותו בחור לבדיחה פנימית עם החבר'ה ולתרץ בתיקון שגיאה...

אל תקח אותי אישית, באמת שזאת לא הכוונה ואני גם לא מחפש לפתוח פה מלחמות, רק מקווה שכולכם תקחו לתשומת לבכם כי בסה"כ אני בעד תיקון שגיאות הכתיב אבל בצורה הולמת.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
שים לב למה שבאגירה רשם...

בקיצור, יש לכם בעיה עם פרוקסימה.

מצידי תעשו לו שמיכה בלילה.

אתה בטוח שאתה רוצה שהם ישימו לב למה שאני רושם?

אני בעד תיקון שגיאות הכתיב אבל בצורה הולמת.

אפרופו "הצורה הולמת" היה פה פעם מנהל שאמר שאותו לימדו לדוג עם פרורי לחם ונבוט .

זה כבר ממש הולם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תנו לפרוקסימה תפקיד- להיות אחראי הגאה לשונית בפורום. כאחד שכבוד השפה הוא ערך עליון בשבילו, בטח לא יסרב לעשת זאת בהתנדבות :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כי כל יתר המנהלים לדעתך עושים פה מליונים, הא? :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל זאת, אתה מצפה מאתר הרכב מהמובילים בישראל שיתגמל את עובדיו :-P

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דני סנדרסון - זאת שמעל המצופה

http://www.youtube.com/watch?v=0vM8uSb__eQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

מעניין לי ת'ת@ת! :lol:

את האחוריים

את הישבן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
סולל הדרך

אז מצבנו מצויין.

איך העברית בפורום אודיו דרך אגב? כי אני טרם הספיקותי להגיע לשם .

ומבלי לפגוע בתושבי העיר ההיא , הבחור מבת ים.

מצב הפורום הזה מצויין, ללא ספק.

פורום DTOWN למסכים, סובל מהדביל הזה (מי אמר בת ים?) כך שאני בקושי טורח להשתתף.

פורום HT, הרבה יותר מקצועי, אבל סובל מניהול אנמי ומסחרי לחלוטין שזה בלתי נסבל.

בקיצור...אין כמו CF (ברצינות מלאה).

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היוצא מהכלל שמעיד על הכלל:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...