Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקונים בעברית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי לימוד השפה בבתי הספר - שמתי לב שלא רק התלמידים, אלא גם המורים כותבים ומדברים בשגיאות.

לתלמידים בהחלט מותר - הרי אם היו יודעים הכל, לא היו צריכים ללכת לבית הספר. אבל למורים?

כנ"ל פרסומים רשמיים של המדינה, שכוללים שגיאות לשוניות. אלו יכולתי, הייתי קובע שכל פרסום או חוק מטעם השלטונות, שנפלה בו טעות לשונית - אינו תקף.

אבל זה מין שגעון שלי, לדרוש מנציגי השלטון לעבוד למחייתם... נו, מילא.

דני

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואל תשכח את העיתונות.

לפני מספר שנים, יצא לי להיתקל בתחזית בעיתון גדול (נשמע כמו אדיוט).

"התחזית למחר: חם וסבבה!"

קיבלתי חום.

בתור העורך של העיתון הזה, הייתי מפטר את כותב התחזית, אבל לא לפני שאני הייתי קושר אותו לכיסא ומכריח אותו לשמוע במשך 7 שעות שירים של ביבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחרי 7 שעות ביבר הוא יצא יותר טיפש מלפני.

יכול להיות שזה מה שגורם לאלימות בנוער? אף אחד לא מבין אותם כי הם מדברים ומתכתבים כמו מפגרים, אז מהתסכול הם מתחילים להתנהג בצורה אלימה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יכול להיות שזה מה שגורם לאלימות בנוער?

מה פתאום?! כולנו יודעים שהגורם זה GTA :loco: :loco: :loco::screwy: :screwy: :screwy::silly::hihi::crazyeyes:type::2gunfire::snipersmi

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...