Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הסיפור :

נסעתי היום בבוקר לירושלים מחיפה - הנסיעה הייתה בסדר, בחזור היו בעיות , באיזשהו שלב של הנסיעה נדלקה המנורת מנועה ואז הרכב התחיל "לקרטע" - קפיצות קטנות , דוושת הגז בלחיצה מרגישים דפיקות והאוטו לא מתנהג כמו שצריך - עצרתי בצד דוממתי מנוע - המתנתי כמה דקות , הנעתי חזרה - הנורה דלקה עדיין - המשכתי בנסיעה הכל רגיל - אחרי איזה 15 דקות נסיעה שוב פעם אותו התסריט- וככה מלחמות עצירה נסיעה עד שבשלב מסויים המנורה של המנועה התחילה להבהב ודוושת הגז התחילה להתנהג מוזר- האוטו בקושי" סחב" - מהירות של 60 קמ"ש הסלד הגיע ל 3 וחצי משהו כזה . עצרתי את הרכב , נשארתי על D והאוטו כולו רועד מקרטע, מעבר ל N או P והכל בסדר.

כמה דברים חשובים שלדעתי חשוב לציין - האוטו מטופל בקביעות אצל רון- סחטן לרון .

סליל הצתה אחד הוא לא מקורי אלה של גולף שהבעלים הקודם החליף.

בבדיקה בבוקר עשיתי בדיקת שמן ומים והכל תקין .

אשמח לעזרה .

תודה ושיהיה שבוע טוב לכולם

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

שלום רב !

על פניו החשד בסליל ההצתה, של הגולף.

מצד שני לא ברור לי למה בפרקינג הקרטוע פוסק, יתכן והעומס בדרייב גורם לבריחת ניצוץ.

המלצה בדוק חיבור רופף של חוט ההצתה לסליל החשוד.

המלצה נוספת, המתן לחוות דעתו המקצועית של רון.

חזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה - שווה באמת לעשות בדיקה .

מחכה לשמוע משאר חברי הפורום .

תודה

פורסם

נתקלתי באותה הבעיה באותו רכב.

כמו שצביקה רשם הבעיה היא כנראה בחוט ההצתה או בסליל ההצתה.

ברכב שאני טיפלתי בו מצאתי חוט הצתה שמבריח ניצוץ

בזמן עומס+סליל הצתה שאליו מחוברים החוטים פשוט התפרק הפלסטיק שלו איפה שנכנסים החוטים והיה צורך גם להחליפו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בוקר טוב

בדקתי בבוקר לפני הנסיעה וכל הסלילים למראית עין יושבים כמו שצריך ושלמים והכל תקין מבחינה חזותית- ביצעתי נסיעה עכשיו מחיפה לכרמיאל וכל הנסיעה עברה חלק למעט זאת שנורית המנוע עדיין דלקה אך ללא הבהוב .

פורסם

יש לי פולו 2001, וקרה לי מקרה דומה שהאוטו היה נותן איזה קפיצה כזאת מפעם לפעם,

ומה שהיה זה באמת מה שאמרו פה מעלי - הסליל הצתה פרץ.

שים בניוטרל, פתח מכסה מנוע ותבקש ממישהו (או שתעשה בעצמך) שיתן גז לסירוגין ותראה אם יוצא ניצוץ מכיוון הסליל.

פורסם

לפעמים יש בריחת ניצוץ ממש קרוב לפלג, לכן תנסה להוריד את המכסה הפלסטיק שיושב על המנוע ובחשכה תסתכל על החוטים איפה שהם מתחברים לפלגים ותראה אם יש בריחת ניצוץ.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה רבה לכולם

אני יבדוק את העניין הזה כמה שיותר מהר .

במידה ואחד הסלילים נפרץ - מה מחירו של סליל הצתה ? ואיזו חברה היא החברה שמייצרת סלילים מרוקים/חלופיים לפולו ?

פורסם

אני בזמנו החלפתי סליל וחוטי הצתה בסביבות ה1200 ש"ח כולל עבודה, במוסך מורשה.

החוטים היו חדשים ומקוריים, והסליל משופץ. יקר, אין ספק.

• תוכן חדש...