Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוט ההגה שלי מסתובב על ריק.

יודעי דבר אמרו לי שזה נפוץ במיני? עם זה נכון זה לא מסוכן?

ניסיתי לחזק את המוט והבורג נישבר לי.

עם מישהו יכול לעזור לי במוט אחר אני ישמח!

0522779922

פורסם
מוט ההגה שלי מסתובב על ריק.

יודעי דבר אמרו לי שזה נפוץ במיני? אם זה נכון זה לא מסוכן?

לא, לא מסוכן. זה ממש בטוח לנסוע בלי הגה.

עודד

פורסם

בדוק בתא הנהג בסוף מוט ההגה יש בורג שלוחץ כמו בנד את ההגה. הוא נפתח לפעמים. רצוי להחליף אותו בבורג פלד עם אום אבטחה. בשום פנים ואופן לא תסע עם הגה משוחרר, כי אם תעשה כן נאלץ להפרד ממך ומהמיני...:-(

שלמה דן גדרון

פורסם

חחח לא אמרתי שאני יסע בלי הגה... פשוט אמרו לי שזה נפוץ שהבורג משתחרר בזמן חניה... או שהשיניים של המוט הגה שלי לא בסדר או שזה רק הבורג...

פורסם

לדעתי המצב הוא כזה : הגלגלים הקד:wink: מיים של המיני שלך כנראה באוויר (אולי על הג'ק) ואז כשאתה מסובב את ההגה הוא על ריק ..... (-:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
אם ביצעת במיני הנמכה של מוט ההגה לא נכון, יתכן מאוד שהשיניים בקפלינג נשחקו לגמרי.

אם הוא לא שחרר את ארבעת הברגים ברצפה לפני ההנמכה לדעתי המוט היה נשבר...

אז כנראה זו לא הבעיה.

יש לי תחושה שאני מכיר אותך גיל ואת המיני הכחולה שלך...

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

זה מזכיר לי נשכחות.

שבועיים אחרי שרכשתי את המיני שלי סבלתי מבעיה דומה. גיליתי שהאיתלור שנעשה לפני כן היה להוסיף "פיק" של הלחמה ולהדק את הבורג. זה החזיק מעמד עד למכירת הרכב אלי.

פירקתו את החלקים והעברתי למכונאי אשר הפתרון שהוא ביצע היה לחבר באמצעות בורג שנקדח בין מוט ההגה לחבק ולהדק בורג.

לא חזרתי עוד לאותו מכונאי.

הפתרון שעשיתי לבסוף היה לשים מוט אחר.

מיני זה רכב שכיף לנסוע איתו בסיבובים הדוקים ולכן הבעיה של שחיקת שיני ההזחה במוט ההגה הנה בעיה מוכרת וידועה. את מוזמן לעיין בפורומים שבאנגליה ולראות שאתה לא הראשון.

כל פתרון אחר שתעשה יהיה זמני ולא בטיחותי - וסופו לעלות ביוקר.

מוט חדש, אפילו מפירוק (באנגליה) יותר זול מקומבינה.

הפתרון האחר הנו לפנות לבעל מקצוע בארץ שיכין לך מוט הגה כזה, כולל שיני ההזחה הנדרשים. הבעיה בכך שקשה עד בלתי אפשרי למצוא מתכת מתאימה (המתכת של מוט ההגה מאוד קשה בשל הלחצים המופעלים עליה) וכן בעל מקצוע שידע מה לעשות ויבצע עבודה איכותית.

בהצלחה.

זיו

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

היום בבוקר אחרי יומים הצלחתי לחזק את המוט ההגה ולנסוע למוסך

במוסך ראינו שלא רק המוט כניראה לא בסדר אלה גם ההגה עושה לי רעשים אז הכנסתי אותו לשיפוץ אין מה לעשות בטיחות דבר ראשון

שמתי את המיני במוסך "רם" אצל "האחים" מה אתם אומרים זה הפעם הראשונה שאני נותן להם לגעת במיני

כבר יותר משלוש שנים אומרים לי שיש מוסך של "מיני" אבל לא להיכנס לשם כי אין יותר אנטיפטים ורעים מהם

אבל ליפני שלושה חודשים בוכנה אחת ממש נישרפה לי והיתי צריך לעשות מנוע

שיתחלנו לפרק הינו צרכים לחתוך את הקלאץ כי הוא ממש נידבק בחיתוך הלך לי גם הגלגל התנופה

הלכתי פעם ראשונה ל"אחים" ואחד מהם בשם "יוסף" הוציא ונתן לי את הקלאץ עם הגלגל תנופה ביחד

אז בגלל זה אני יתן להם צא"נס וניאה איך הם

פורסם

תקשיב ותקשיב טוב.

החברה מאוד נחמדים! נכון, הם מהסוג הישן, ואין להם כוח לזיוני שכל.. אבל הם בעלי מקצוע שמכירים את המיני כמו את כף ידם.

אני לקוח שלהם המון שנים עוד כשהיתה לי המיני. היום עם האסקורט, ועם חזרתי לעבוד בתל אביב, אמשיך להגיע אליהם, למרות שאת רוב הדברים אני מתקן לבד. זה הכל. מניסיון, אם אין חלק אצלם, תשיג אתה את החלק ושלם להם עבור ההרכבה.

בהצלחה עם המיני.

פורסם

הוצאתי את האוטו מהמוסך אחרי החלפת מוט ההגה ושיפוץ תיבת ההגה

חבל על הזמן "יוסף" תותח אמיתי האוטו אחר לגמרי הואו רץ כמו משוגע

ואני מקווה שיהיה לי שקט עכשיו

• תוכן חדש...