Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, יש לי מקרר רכב זק"ש שעובד כמובן DC וגם AC

אבד לי הכבל למצת הרכב. אני רוצה לאלתר ויש לי פלאג מצת שגיליתי החוטים ויש שלושה אדום- שחור- לבן, במקביל חשפתי כבל לצד המקרר עם הפלאג הקטן שני עיגולם (כמו מע' סטראו ישנו) נו, אתם בטח מבינים אותי, שהיה לחיבור 220 כמובן ושם יש 2 חוטים חום וכחול. איך לחבר? והאם אצליח ??? תודה

פורסם

כבל שמתחבר ל 220 וולט אתה לא יכול לחבר לשקע המצת.

למקרר אמורה להיות כניסה נוספת של 12 וולט, האם אתה מזהה אותה?

פורסם

הי בוקי תודה על התשובה.. כן ברור שאני מזהה, זה כניסת 12 V האמת שעם כניסה קצת שונה מזו של ה 220 זה כאילו כניסה של מרובעים קטנים שבתוכם שני פינים להבדיל מ ה 220 שהם מעוגלים. אבל האם אוכל לשעטנז כבל שהיה ל 220 וחתכתי ולהלחימו לכבל שקע מצית? את הכניסת 12 במקרר כבר אהנדס ע"י חיתוך הפלאג בסכין יפאנית או משהו.. או לחלופין איפה אפשר להשיג כבל כזה לא ככ מצאתי באינטרנט?

פורסם

צלם תמונה שיהיה אפשר לעזור לך במציאת הכבל.

כל מה שאתה צריך זה את הקונקטור למקרר ואז לחבר חוטים בעובי מספק לתקע מצית (רק תוודא טוב טוב מי הפלוס ומי המינוס לפני החיבור)

של איזה חברה המקרר ?

אני מוכר מקררים לרכב (ראה תמונה), סביר להניח שאמצע לך כבל, אני רק צריך לראות את השקע של ה12V במקרר.

65.jpg

פורסם

אוה תודה, לא, זה ממש בחפיף יוצא עם האישה לטיולון שבועיים לפני לידה:) שתנקה את הראש למנגל וקולה קרה:) צילמתי הכל, מה שמעניין גם זה שבזה של המצית יש שלושה אז איזה מתחבר, ואת הפלאג 12 אשפצר לזה של כניסת ה 12 במקרר? דעתך?

100_1313[1].jpg

100_1312[1].jpg

100_1314[1].jpg

• תוכן חדש...