Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק II הודעה על תקלות - check emission + check gearbox

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רנו סניק II שנת 2006 מקראסו טרייד-אין במאי האחרון (לפני 11 חודשים).

בשישי האחרון, בנסיעה צפונה (ליד יקנעם) הרגשנו בום תוך כדי נסיעה ולוח השעונים הראה: check emmision לאחר מספר

שניות זה התחלף ב-check gearbox ולבסוף קינח ב-electronic fault.

עצרתי את הרכב בצד והזמנתי שגריר. במוסך אומרים שהייתה נזילה של מים לאחד הצילינדרים. בנוסף אמרו שהמנוע התחמם

וצריך לבצע נוהל "התחממות מנוע". אני על הקצה של האחריות שלי וכששאלתי מה מכוסה באחריות, אמרו שלא מכוסה בגלל

שהמנוע התחמם.

האם זה הגיוני? מלאתי אויר (בצמיגים) ונוזל קירור (ואפילו נוזל לשמשות) בהרצליה (שעה לפני) - האם לא יותר הגיוני

שהבעיה בצילינדר גרמה לריקון מהיר של המים ולכן המנוע התחמם?

מה לעשות במצב כזה?

תודה.

פורסם

שלום מאיר,

האם בשלב כלשהו נדלקה לך נורית חום מנוע + נורית STOP ?

אם הרכב התחמם לטענת המוסך, אז זו האינדקציה היחידה שלך בתור נהג לדעת שהרכב התחמם.

כמו כן, נשמע לי תמוה שלא מכבדים אחריות בגלל שהרכב התחמם?!

במידה ונדלקו לך נורות אזהרה והמשכת בנסיעה, אז זה כבר סיפור אחר, שיכול לגרום להם לבטל את האחריות.

מכיוון שקנית רכב משומש, הייתי מבקש לראות את כל היסטוריית הרכב, כאשר היה אצל הבעלים הקודם, כדי לבדוק האם יש לו היסטוריה של התחממות.

במידה והרכב לא התחמם אצלך וזו הסיבה שהם לא מוכנים לשאת בהוצאות התיקון, הייתי מזמין שמאי מטעמך כדי לקבל חוות דעת אמינה על היקף התקלה וסיבותיה.

בהצלחה,

גיא.

פורסם

רק רדי לעדכן על התוצאות:

לא נדלקה לי נורית חום מנוע, למרות שמד החום קצת השתולל (עלה ירד).

הייתי צריך לריב לא מעט עם החברה (הטרייד-אין היו לצידי ורבו עם המוסך וההנהלה על אישור האחריות - הייתה בעיה עם זה שהרכב בן יותר מ-6 שנים, אבל עברה פחות משנה מאז שקניתי אותו).

בסוף האחריות כיסתה את הכל (ראש מנוע + רדיאטור שהתקלקל). 4500 ש"ח בחשבון, עליו לא שילמתי כלל.

תודה על האינפורמציה.

פורסם

אם היתה לך בעיה בראש מנוע, והחליפו לך רדיאטור, חזור למוסך ובקש לפרק את הקולר של הגיר ולראות את הוא סתום, או הצינורות שמחוברים אליו.

יש סיכוי גדול שהוא סתום, וככל שתקדים תוכל להציל את הגיר.

פורסם

אם הרכב טופל כל חייו במורשה, לא מאמין שהקולר סתום.

למוסכים מורשים יש גם נטייה להחליף הרבה חלקים כשמדובר באחריות היבואן.

• תוכן חדש...