Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

השמועה שמתרוצצת אצלנו בתחנה היא שאנחנו הולכים לקבל ניידת פורד EDGE. מישהו מכיר את העניין שמשטרה עוברת לניידות הנ"ל?

הבנתי שכבר נרכשו ניידות, והן אף עובדות כבר בחלק מהתחנות.

יהיה מגניב לנסוע על רכב כזה שמונה שעות. הכיסאות נוחים, והוואסח. אוי הוואסח (עם הצביעה החדשה של המשטרה? מי יעז להתקרב? :lol: )

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, נסיעה טובה.

כמו כל שמועה היתי לוקחת הכל בערבון מוגבל, עד שלא רואים בעיניים שום דבר לא קיים.

ושאלה לי אליך, לא הבנתי מה זה "והוואסח. אוי הוואסח".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אהלן

השמועה שמתרוצצת אצלנו בתחנה היא שאנחנו הולכים לקבל ניידת פורד EDGE. מישהו מכיר את העניין שמשטרה עוברת לניידות הנ"ל?

הבנתי שכבר נרכשו ניידות, והן אף עובדות כבר בחלק מהתחנות.

יהיה מגניב לנסוע על רכב כזה שמונה שעות. הכיסאות נוחים, והוואסח. אוי הוואסח (עם הצביעה החדשה של המשטרה? מי יעז להתקרב? :lol: )

אלרואי.

ווסאח במילון הסלנג = וואלה סחתיין, שאפו, כבוד..."התגייסתי לקרבי בגלל הוואסח וואסח". בסלנג המשטרתי והצבאי, "הוואסח אוי הווסאח" הכוונה למראה/מקדם דווין/פוזה/כבוד מעמך ישראל וכד'. לצערי חלק מהשוטרים מרגישים אחרת כשהם על הרכב המשטרתי. הכביש של אבא שלהם ואת הניידת אפשר לקרוע, כי הרי זה לא שלהם והם "בתפקיד" ומי יעז להעיר להם... בלי לעשות הכללות ויסלח לי אלרואי, חלק מהשוטרים דומים לבני טיפש עשרה שעכשיו רק קיבלו את הרישיון וההתלהבות בשמים, הנהיגה קצת פחות.

פורסם

התמונה שהופצה (של ניידת קיימת באיזור ת"א, אאל"ט לב ת"א) זה הרכב הנ"ל בצביעה החדשה, מגן חזירים (אין לי מושג למה בת"א צריכים מגן חזירים), גוף תאורה ענקי למעלה, בדמות 10 פליקרים בצבעים לבן/כחול, פליקרים בגריל, כחול אדום.

פליקרים לבנים בתוך האורות הקדמיים ואורות הרוורס. משהו מפחיד. מערכת אנטי צבע לשמשות, מערכת כריזה ואינטרקום כמו בקרקל.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

וואסח בן לפחות 20 מתקופת הסדיר שלי, לא חשבתי שהוא עוד במדים (או על אזרחי :wink:).

פורד אדג' זה ווסאח? אני אגיד לך מה לדעתי זה ווסאח בשוטר - עמידה זקופה, כושר גופני, גילוח, מדים מגוהצים ומעומלנים, ציוד תקני, תקין ומתוקתק, נימוס ואסרטיביות לאזרח, נחישות ללא פשרות לעבריין ומקצועיות מעל הכל.

ובכל מקרה, שמרו על עצמכם שם בחוץ!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה שתיארת זה שוטר אמריקאי ממוצע.

חבל שאצלנו פורד אדג' מעניין יותר מלהיות שוטר טוב...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
אם אתה שוטר וכך אתה כותב, אז אני מעדיף לעצור כאן ולא לכתוב עוד...

אם אני זוכר הוא מתנדב.

אני זוכר איזה ת'רד שלו על איך אפשר להרביץ עם האוקטביה מהירויות מטורפות.

בכל מקרה, אם חשבתם שהשוטרים תת רמה - אז תחשבו שמתנדבים זה כאלו שאפילו לא מוכנים לשלם להם את המשכורת שנותנים לשוטרים.

מדובר בכל היצורים שזחלו מכל הביבים והחליטו שהנה כאן הם ימצאו קצת כוח וחשיבות.

יש רכב חדש של מג"ב/משטרה שהוא מבוסס פורד 350 אם אני לא טועה.

הוא נקרא קרקל http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A7%D7%9C_(%D7%A8%D7%9B%D7%91)

ייתכן שעל זה דיברת?

פורסם

מגן חזירים למיטב זכרוני הוא איננו חוקי.

פורד אדג' במשקל 2.5 טון ועם מנוע זללן זו באמת אופציה נהדרת לרכב משטרתי בימינו יקרי הבנזין. זה גם יופי של מסר לציבור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה המסר הנכון.

''תראו יא פראיירים, בזכות מצלמות המהירות, הדוחות, המיסים ההזויים, אנחנו קיבלנו פורד אדג' עם מגן חזירים''.

אחלה התייעלות.

נקמיצ'י, הקרקל לא ממש חדש, הוא בשירות עוד מסוף 2007 בשומרון...

46851328.jpg

70953006.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נכון. הוא באמת לא מאוד חדש. אבל לא נראה הרבה בתוך הקו הירוק, אולי המתנדב היקר שלנו ראה/שמע עליו רק עכשיו.

בכל מקרה אני לא מאמין שהמשטרה תקנה את ה-EDGE כי מה זה אמור להחליף בדיוק?

זה לא יכול להחליף את ה-הייאייס ולא את הטנדרים. אולי סתם אגדה אורבנית, אולי קנו מעטות מאוד במקום הלנד-קרוזרים.

או שבאמת המשטרה עוברת לEDGE ואז וואי וואי הוואסח הוואסח, מי יעז להתקרב אליהם?

ואולי ככה המשטרה תלחם בפשיעה.

אין טעם להשקיע בשוטרים קצת יותר איכותיים, או חס וחלילה לשלם לאנשים מקצועיים שיעשו את העבודה במקום לשלוח לי ילד בן 16 עם חצ'קונים וזקפה תמידית שיושב ודופק את הניידות באגזוז, או איזה סבא חצי חירש, חצי עיוור עם קראבין.

או איזה מתוסכל שהחליט שמספיק לו שכולם משתינים עליו ולכן החליט שזה אחלה מקום להוציא אגרסיות.

איזה חרא של משטרה יש לנו, הא?

פורסם

חבר'ה, התגובות עלי ממש לא במקום.

אני רוצה להבהיר מספר דברים - אני משתדל, כשאני בתפקיד, להיות אסרטיבי ומנומס כלפי אזרחים. אבל כשכאלה באים ומקללים ויורקים בחלק מהמקרים, אז אני לא כ"כ מנומס.

אני לא מרביץ מהירויות כי בא לי, אלא רק בכביש ריק מאדם וכשאני רואה שהכביש פנוי בהמשך. אם אני לא רואה את הכביש, אני נוסע נורמאלי. אבל מי שמכיר את הכביש מצומת כפר אדומים עד לחופים הצפוניים של ים המלח, יודע שהכביש שם מאפשר להרביץ הרבה מעבר ל-120. כשיש אזרחים אני נוסע כחוק, ומשמש דוגמא - מה שרוב השוטרים לא עושים. רוב השוטרים באים בגישה ש"אני השוטר ואני אעשה מה שבז** שלי!".

אז מי שלא מכיר אותי, מוזמן לבוא ולהכיר.

אלרואי.

נ.ב. הקרקל עבר מתיחת פנים ועבר משלדת F-350 לשלדת F-550. יש לו שני טנקי דלק, כ"א 55 ל'.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

העניין הוא שאם אזרח יפגוש בך בכביש ריק מאדם וכשהוא רואה שהכביש פנוי בהמשך. או בכביש מצומת כפר אדומים עד לחופים הצפוניים של ים המלח,ששם אפשר להרביץ הרבה מעבר ל- 120, כנראה שהוא יאבד את הרשיון שלו :?

פורסם

אני לא מכיר אותך ולא בא לשפוט אותך אבל עצוב אם בתור שוטר זה מה שמעניין אותך, הוואסח, אתה מרגיש יותר גבר כאשר אתה בניידת ford edge?

מה אני אגיד בושה שהמשטרה שלנו נראית ככה.

כיף מאד לדעת שבכסף שאנחנו משלמים מיסים ,המדינה יכולה להרשות לעצמה לרכוש כאלה רכבים, גם ככה הבזבוז במשטרה ובצבא הוא עצום!

אין לי כבר מה לומר אני באמת התיאשתי!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

זאת בושה שאנחנו בתור אזרחים ממנים את הרכב הזה. במדינה מתוקנת הייתה קמה וועדת חקירה למה המשטרה צריכה את הרכב הדבילי והבזבזני הזה? למה לא לנסוע ברכבים היברידיים או רכבי דיזל?

לפתוח השרשור, להבדיל אלף אלפי הבדלות ברכב משטרה אתה צריך להוות דוגמה ומופת גם בכביש פתוח. מספיק שמישהו מהנתיב הנגדי יראה ניידת נוסעת במהירות מופרזת זה יגרום לו לשנוא את המשטרה ולהסיק שהיא בלוף אחד גדול (אם הוא לא הבין את זה עד עכשיו). אתה בתור שוטר, היית מוותר לרכב שנוסע במהירות מופרזת בכביש פתוח? זאת פשוט חוצפה מצדך להגיד את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...