Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מאזדה 3 שנתון 2005-2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המאזדה לא בולעת דלק כמו שיכול להשתמע מכאן. נכון יש מכוניות יותר חסכוניות, אבל ההבדל בד"כ הוא קטן יחסית ותלוי לרוב באופי הנהיגה (אני מוציא מהמאזדה בעיר משהו כמו 1:8.5 בנהיגה עם רגל כבדה יחסית ו1:9 פלוס עם נהיגה רגילה ומתונה). תהיה בטוח שלא תקבל צריכת דלק עדיפה משמעותית ממכונית אחרת באותה הקטגוריה. כמו שאמרתי, ההבדלים הם זניחים. גם ה-3 בסך הכל נותנת תמורה טובה מאוד למחיר ואני לא הייתי שולל אותה בגלל צריכת הדלק שלה (שהיא בכלל לא נוראית יחסית למתחרות).

מסכים שהרכב הזה נותן תמורה מלאה לעלות שלה.... אני גם מאוד אוהב את הטויוטה יאריס.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא עכשיו רכשתי מאזדה 2004 ספיריט (מנוע 2.0L) סדאן

רכב פשוט מעולה, מנוע חזק מאוד, התנהגות כביש גבוהה מאוד, פנים הרכב מרגיש מוצק ולא נשברים דברים.

כנ"ל לגבי נוחות הנסיעה צמיגים בחתך 205/50/17 ומגהצת מהמורות מצויין, בקרת יציבות מתנקת באופן מלא,

ובמעבר לטיפטרוניק אין התערבות מצד הרכב בשום דבר.

צריכת דלק בסביבות 8.5-9 עירוני, בן עירוני בשיוט 12-13.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
דווקא עכשיו רכשתי מאזדה 2004 ספיריט (מנוע 2.0L) סדאן

רכב פשוט מעולה, מנוע חזק מאוד, התנהגות כביש גבוהה מאוד, פנים הרכב מרגיש מוצק ולא נשברים דברים.

כנ"ל לגבי נוחות הנסיעה צמיגים בחתך 205/50/17 ומגהצת מהמורות מצויין, בקרת יציבות מתנקת באופן מלא,

צריכת דלק בסביבות 8.5-9 עירוני, בן עירוני בשיוט 12-13.

יוגב

מה זה אומר?

פורסם

זה אומר שאתה יכול למשוך הילוכים ולהגיע למנתק בלי שהמחשב יעלה לבד

וכנל בהורדת הילוכים המחשב לא מוריד אלא אתה... ובעצירה מוחלטת הוא מוריד אוטמטית ל ראשון.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
זה אומר שאתה יכול למשוך הילוכים ולהגיע למנתק בלי שהמחשב יעלה לבד

וכנל בהורדת הילוכים המחשב לא מוריד אלא אתה... ובעצירה מוחלטת הוא מוריד אוטמטית ל ראשון.

הבנתי.

אני כל כך מבולבל עכשיו שאני כבר לא יודע על מה ללכת ולא מוצא משהו איכותי ביד 2 ובשאר אתרי היד שניה .

פורסם

אולי סיוויק 2006 ? בשנתון אחרון הגיעו דגמים מפוארים גם לליסינג אולי שווה לך לנסות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...