Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מאזדה 3 שנתון 2005-2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאז שהרכב הזה הגיע לארץ הייתי מאוהב בו ובזמנו לא יכולתי להרשות לעצמי לקנות אחד אבל לאחר המחירים היום אני מסוגל.

רציתי לקבל כמה תשובות:

1. כמה הוא עושה לליטר?

2. תקלות ידועות?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שתי 'מחלות' ידועות (אך לא משמעותיות) שאני מכיר מהמאזדה שהייתה במשפחה של המאזדה 3 בדגם הקודם הן אטימה בעייתית בפנסים האחוריים הגורמת לכניסת מים והיווצרות אדים וכן מזגן חלש יחסית.

מדובר ברכב אמין יחסית.

צריכת דלק ממוצעת אמורה להיות בסביבות ה-1:10 אם אני זוכר נכון.

פורסם

ממוצעת אכן 1/10 אך לאדם אחד עד שניים ברכב.

אם קצת "תלחץ" או שתשים ברכב 4 מבוגרים עם מיזוג תהיה לך היכרות אישית עם כל מתדלק בסביבתך = 1/7 עד 1/8 .

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ממוצעת אכן 1/10 אך לאדם אחד עד שניים ברכב.

אם קצת "תלחץ" או שתשים ברכב 4 מבוגרים עם מיזוג תהיה לך היכרות אישית עם כל מתדלק בסביבתך = 1/7 עד 1/8 .

:shock: :shock: :shock: :shock:

הרכב הזה שותה דלק הא?

על איזה רכב מומלץ שהוא חסכוני וגם אמין?

פורסם

בנסיעה משולבת ולא מאומצת אפשר להוציא מהרכב הזה 11.5 ק״מ לליטר ואת זה אני אומר מניסיון עם 3 רכבים כאלה בתקופות שונות, אם תתקע הדוושה עד לרדיאטור בכל תאוצה תגיע ל-7 ק״מ לליטר.

חוץ מזה אחלה רכב לדעתי, זריז ומהנה לההיגה ביחס לקטגוריה ועיסקה לא רעה בכלל במצבו הנוכחי של שוק המשומשות.

אישית הייתי מוותר קצת בסעיף השנתון כדי לרכוש רכב מידיים פרטיות ובדגמים המאובזרים, רצוי בתצורת ההאצ׳בק המיוחדת יותר.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם
בנסיעה משולבת ולא מאומצת אפשר להוציא מהרכב הזה 11.5 ק״מ לליטר ואת זה אני אומר מניסיון עם 3 רכבים כאלה בתקופות שונות, אם תתקע הדוושה עד לרדיאטור בכל תאוצה תגיע ל-7 ק״מ לליטר.

חוץ מזה אחלה רכב לדעתי, זריז ומהנה לההיגה ביחס לקטגוריה ועיסקה לא רעה בכלל במצבו הנוכחי של שוק המשומשות.

אישית הייתי מוותר קצת בסעיף השנתון כדי לרכוש רכב מידיים פרטיות ובדגמים המאובזרים, רצוי בתצורת ההאצ׳בק המיוחדת יותר.

בהצלחה וחג שמח.

הקטע הוא שאתה רואה את המבצעים שיש על המכוניות החדשות והחסכוניות כביכול ואומר אולי נתאמץ עוד טיפה וניקח איזה הלוואה ונקנה אחד חדש אבל גם מצד שני אתה רואה את המחירים של המכוניות שלפני כמה שנים לא יכלת להרשות לעצמך.

אני פשוט מחפש משהו שישדרג אותי מהבלנו 96 שיש לי, יונאי אקסנט בא בחשבון?

פורסם

תפרט קצת מה אתה צריך ורוצה מהרכב שלך, לכמה נוסעים הוא מיועד, מה תוואי הנסיעות שלך, כמה אתה נוסע בשנה ועד כמה אתה מוכן להשקיע בתחזוקה וכמובן כמובן ציין תקציב, ככה יהיה קל יותר לכוון אותך.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם
תפרט קצת מה אתה צריך ורוצה מהרכב שלך, לכמה נוסעים הוא מיועד, מה תוואי הנסיעות שלך, כמה אתה נוסע בשנה ועד כמה אתה מוכן להשקיע בתחזוקה וכמובן כמובן ציין תקציב, ככה יהיה קל יותר לכוון אותך.

בהצלחה וחג שמח.

ככה,

היום יום שלי הוא לנסוע מאזור השרון לתל אביב לצורך עבודה. חוץ מזה אני מבצע נסיעות פה ושם אבל לא משהו רציני.

תקציב? סביבות 40K או 45K.

תחזוקה? כמה שצריך בקטע של 10000 וכו....

פורסם

ממליץ על דגם ספיריט, 2 ליטר, אם אתה אוהב לנהוג.

האוטו מרגיש יציב - כמעט על מסילות (תודות לצמיגי 17 אינץ וכיול מתלים קשה יותר), הגה נהדר מנוע שקט (אם כי לא הכי חזק, לא נסעתי על ה1,6) אומרים לי שהיא אוכלת כמו ה1.6, אבל אני עושה בממוצע 12.5 (בעיקר בין עירוני, גז עדין)

עד 2005 רק בספיריט אתה מקבל בקרת אחיזה (אחרי 2006 בכולם יש)

פורסם

אני מבין שרוב הנסיעות הן עירוניות עם נסיעות בין עירוניות מדי פעם.

אני חושב שעדיף לך לבחור סופר מיני, אם אין בעיה עם תיבת הילוכים ידנית אז אני ממליץ על פיאט גרנדה פונטו, מרווחת ונאה ובדגמים המאובזרים גם ראויה ל-5 כוכבי ריסוק.

אם רק אוטומט אז האופציות מצטמצמות קצת, אפשר פולו או איביזה מ-2005 בערך.

פורסם
אני מבין שרוב הנסיעות הן עירוניות עם נסיעות בין עירוניות מדי פעם.

אני חושב שעדיף לך לבחור סופר מיני, אם אין בעיה עם תיבת הילוכים ידנית אז אני ממליץ על פיאט גרנדה פונטו, מרווחת ונאה ובדגמים המאובזרים גם ראויה ל-5 כוכבי ריסוק.

אם רק אוטומט אז האופציות מצטמצמות קצת, אפשר פולו או איביזה מ-2005 בערך.

אין לי בעיה עם גיר ידני, ההתמקדות שלי ברכב חדש שיהיה גם חסכוני בדלק כי לפי מה שאני רואה המחיר רק עולה ולא ירד.

פורסם

אם הכיוון הוא חיסכון בדלק ועלויות אז אתה יכול לחפש לך אחד מרכבי המיני שהגיעו לכאן בשנים האחרונות.

נסה סוזוקי אלטו או יונדאי I10, אפשר גם פיאט פנדה ופיג'ו 107, יכול להיות שחלקן יצריכו הגדלה של התקציב אך כדאי לבדוק גם בחברות הליסינג וההשכרה שמחזיקות ברכבים כאלה.

פורסם
אם הכיוון הוא חיסכון בדלק ועלויות אז אתה יכול לחפש לך אחד מרכבי המיני שהגיעו לכאן בשנים האחרונות.

נסה סוזוקי אלטו או יונדאי I10, אפשר גם פיאט פנדה ופיג'ו 107, יכול להיות שחלקן יצריכו הגדלה של התקציב אך כדאי לבדוק גם בחברות הליסינג וההשכרה שמחזיקות ברכבים כאלה.

הבעיה במכוניות האלו שהן מקריבות את הביצועים של הרכב וזה בעייתי... ראיתי אותם על הכביש המהיר, בקושי זזות .

פורסם

כמה פעמים בחודש אתה עולה לירושלים? כמה פעמים בשנה אתה יורד לאילת?

למכוניות כמו 107 או i10 אין בעיה לנסוע 100-110 באיילון כל יום, חמש פעמים ביום. אם אתה נוסע בעיקר בעיר זה פיתרון טוב, הרבה יותר טוב ממאזדה 3 שהיא מכונית משפחתית עם פוזה של אבא שלא ישן יומיים כי התינוק שלו בוכה בלילה. זה גם בטוח פיתרון חסכוני יותר, אתה מוזמן ללחוץ על הכפתור ״מגזין רכב״ למעלה ולחפש את המבחן שעשינו באתר ובדק בדיוק את הנושא הזה.

אופציה אחרת היא אופציית הביניים, סופר מיני. מכונית כמו סיאט איביזה תיתן לך פוזה של צעירים (אבל תא נוסעים מעאפן) ותהיה חסכונית יותר בדלק. היא אפילו מגיעה עם גיר ידני כך שתוכל לחסוך עוד יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כמה פעמים בחודש אתה עולה לירושלים? כמה פעמים בשנה אתה יורד לאילת?

למכוניות כמו 107 או i10 אין בעיה לנסוע 100-110 באיילון כל יום, חמש פעמים ביום. אם אתה נוסע בעיקר בעיר זה פיתרון טוב, הרבה יותר טוב ממאזדה 3 שהיא מכונית משפחתית עם פוזה של אבא שלא ישן יומיים כי התינוק שלו בוכה בלילה. זה גם בטוח פיתרון חסכוני יותר, אתה מוזמן ללחוץ על הכפתור ״מגזין רכב״ למעלה ולחפש את המבחן שעשינו באתר ובדק בדיוק את הנושא הזה.

אופציה אחרת היא אופציית הביניים, סופר מיני. מכונית כמו סיאט איביזה תיתן לך פוזה של צעירים (אבל תא נוסעים מעאפן) ותהיה חסכונית יותר בדלק. היא אפילו מגיעה עם גיר ידני כך שתוכל לחסוך עוד יותר.

אני עולה לירשלים כל שבועיים כי יש משחק בית :-D אבל אני נוסע עם אוטו של חבר.

הסופר מיני החדשות מאוד יקרות לטעמי ואני לא רוצה לקחת הלוואה ולהחינק עם התשלומים.

אני רוצה משהו טוב שישרת אותי נאמנה וגם יראה טוב ....

חג שמח .

• תוכן חדש...