Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופר לרכב פולו 9N (דור 4).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחד הצופרים ברכב התחיל לזייף ולגסוס. וגם ככה מעולם לא התלהבתי מהם, במיוחד כשהתרגלתי לפני כן לצופר שיש בפולו קלאסיק (דומה למה שיש בגולף MK4).

לפני שאני מחליפם בחדשים- אני מעוניין גם לשפר את עוצמתם, לפחות לעוצמה ולצליל כמו שהיה בפולו.

(פשוט אני גר בישוב שבו קורה הרבה מצבים שרכבים פשוט נעמדים באמצע הכביש תוך סיכון חיי אדם והפרעה לתנועה (בעיקר משאיות ואוטובוסים), ומנסיון הצופר הנוכחי לא מדגדג אותם בעוד שבפולו קלאסיק הם היו ממהרים לזוז רק מהלחץ).

חשוב לי שזה לפחות לא ימשוך פוטנציאל להורדה מכביש, ולכן צופר אוויר לא בא בחשבון.

איך ומה עלי לחפש? שם יצרן ודגם? ומה סדר גודל המחיר של צופר איכותי?

הייתי אצל מתקין שהציע לי צופר תוצרת איטליה (נראה לי סטבל) בתמורה ל250 ש"ח (הצופר שבקישור נראה דומה מאוד, רק שמה שהוצע לי היה בצבע אדום).

תודה מראש, ומקווה שזה לא נושא "טיפשי" מדי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני החלפתי את הצופר של הרכב שלי לצופר (כפול) של חברת fiamm האיטלקית, עושה את העבודה כמו שצריך וכל צפירה בעלת "נוכחות".

הצופר כבר כמה חודשים על הרכב וללא תקלות.

פורסם

וכמה עלו לך הצופרים? כולל ההתקנה?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...