Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הייתי מעוניין לדעת בבקשה על עניין מסויים :

היה לי רכב מסויים ( רנו מגאן 2002 ) - כאשר האוטו כבוי הוא לא מראה כמה דלק נשאר - מחוג על 0 . בנוסף כאשר הייתי למשל מתדלק אז ממצב של 0 (אוטו כבוי בתדלוק) היה עולה עם הדלקת הרכב למצב FULL בבת אחת וללא שהות .

ברכב הנוכחי שלי ( אימפרזה 2008 ) המחוג נשאר כל הזמן (גם כשהאוטו כבוי) על מצב דלק נוכחי . לאחר תדלוק והדלקת הרכב המחוג עולה לאט לאט עד FULL ולא בבת אחת .

מה הסיבה לשוני זה ?

מה ההבדל בין השיטות ?

האם שיטה אחת מדוייקת יותר מחברתה ?

תודה לעונים !

יום טוב

אלעד צדוק

פורסם

היה לנו פעם סובארו 2002 ההסבר הפשוט זה שיש כבל שבצד אחד מחובר למצוב ובצד השני למחוג לעומת קוב המחוניות שבהן זה חשמלי.

how it's like to drive :twisted:

פורסם
לא ידעתי שיש מכוניות שמראות כמה דלק יש אפילו שהאוטו מכובה, דיי מטומטם אם תשאלו אותי, נותן אישור לגנבים שיש דלק במיכל.

:shock:

לא יודע מה עם הרכב שלך. אצלי תמיד יש דלק.

פורסם
:shock:

לא יודע מה עם הרכב שלך. אצלי תמיד יש דלק.

ומה עם כל שאר האוכלוסיה?

ואתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא חזרת מהעבודה מת מעייפות ואמרת לעצמך "טוב נו, אני יתדלק כבר בבוקר"?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

ברכבי b4 המחוג על 0 כשהרכב כבוי אבל אם אתה לוחץ לשניה על המקל הקטן ליד מד הדלק אז המחוג קופץ ומראה לך כמה דלק יש למרות שהרכב לא מונע.

• תוכן חדש...