Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vredestein צמיגים, האם קיים יבואן בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים בפורום

ברצוני לרכוש צמיגים תוצרת חברת vredestein ההולנדית, חיפשתי באתר שלהםונמצא, כי הדילר שלהם בארץ הוא ישרא טייר היושב באזור התעשיה בבאת שאן.

הטלפון זהה לטלפון שקיים בדפי זהב, רק שבכל מקום רשום שישרא טייר מחדשד צמיגים, לא רשום כלום על יבוא.

עוד לא התקשרתי, אבל אני רוצה לשאול האם באמת יש יבוא של vredestein לארץ? האם ישרא טייר הוא היבואן? מי היבואן בכלל?

מדוע אם יש באמת יבואן על פי vredestein עצמה אנו לא רואים את הצמיגים האלה במכירה?

יש לחברה דגמים מאד טובים, בחול יש המלצות מכל מי שהשתמש ברוב דגמי הצמיגים של החברה.

אם אכן ישש בארץ אין לי בעיה לקנות רביעיה

פורסם

הצמיגים האלה הם צמיגי פרמיום קלאס, יקרים. כנראה אנו לא רואים אותם בצמיגיות בגלל עלותם היקרה, לעומת אלטרנטיבות אחרות בשוק.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

למה אתה נעול דווקא עליהם?

אומנם אני לא מכיר את החברה, אבל סביר להניח שליצרניות הגדולות (מישלין, קונטיננטל, וכו') יש צמיגים שיתאימו למה שאתה רוצה.

פורסם

אני יודע שהפנצ'ריה שלי התעסקה איתם בימי העבר הלא רחוקים, אתה מוזמן לנסות ולראות האם זה נכון גם בימינו אלו.

צמיגי מוריס (סניף בית עובד), 08-9406629, פנה אל גילי או אסף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה RS העניין יבדק.

לגבי הנעילה, אין לי, אבל בקונטי במידה שלי אין משהו נחמד, טויו יותר מדי לא בשבילי, יותר מדי לא ליום יום.

אותו הסיפור עם יוקוהמה, דנלופ במידה הזאת כל מה שראיתי הביקורות בחול לא מצדיקות סכום נדרש.

יש רק מישלן שהם כרגע יבשים, הגלגלים הקדמים שלי, בסוף אם לא תהיה ברירה אז נקנה אותם האקסלטו 2.

אבל כל מה,שחיפשתי אם זה יונירואיל, אם זה נוקיאן, אם זה הורסדשטיין לא מוצא.

מדוע דווקא אלה, כי איני מדבר כרגע בפרט על דגמים, אבל ל3 החברות הנ"ל איכות מאד גבוה ( הורסדשטיין הולנדים, הנוקיאן פינים, יונירואיל בלגים חברת בת של קונטי ). יש להן דגמים שמתאימים לאנשים עם דרישות כמו שלי, צמיג יום יומי עם אחיזת כביש טוב הן ביבש והן ברטוב, ללא פגיע נשמעותית בנוחות, רמת רעש פחותה מכל צמיגי הספוט ואורך חיים ארוך יחסית, וכל זאת עם בטיחות/ אחיזה טובה + מודה לא מטורפת, אבל גם לא r1r של טויו שבמקרה שלי הם רק לפוזה שיש לי אותם, כי באמת איני הולך לנצל אותם.

בקיצור הבנתם אופציה יהודית בהחלט, להנות מכל העולמות, ועוד במחיר סביר.

כן נכון שכחתי לציין מידה.

195/50/15

כמו כן, איני מתווכח או צריך המלצה, השאלה האם משהו מיבא אחת מן החברות שאליהן אני מדבר פה

ובעיקר את החברה ההולנדית.

פורסם

לחברה הזו אכן יש צמיגי פרימייום טובים, אבל אתה יכו למצוא צמיגים מעולים גם בחברות אחרות

ובחלקן עם נתונים יותר טובים אפילו.

קובי

:-)

פורסם

קובי כל מה שחיפשתי לא מתאים לדרישות שלי, לא פרקטי, למה לי לנסוע על צמיג יקר שאני לא משתמש ביכולות שלו, והוא גם לא נוח לי?

המועמדים שלי היו : nokian v, uniroyal sportrain 2, vredestain sportrac 3.

והצמיג היחיד שפחות או יותר עם אותן תכונות הוא michelin pilot exelato 2 .

המידה שלי היא 195/50/15.

אני צריך צמיגים בסגנון, למה, כי הם מחזיקים יחסית טוב + ביבש וגם ברטוב, נוחים ולא מרעישים כמו צמיגי ספורט, רמת תקן ובקרת איכות גבוה, כולל מבחנים רבים.

זה לא צמיגי ספורט נטו ואולי ביבש יפסידו ליוקו ס דרייב או ר1ר, אבל גם ביום יום הצמיגיםהיתנהגו כמו שצריך, ולא ישחכו מאד מהר, כמו הטויו למשל.

פורסם

למה, כי המישלן גם ב550 ש"ח לצמיג, שאפשר למצוא בקושי, לא שיא השאיפות.

כאשר בזמן שאני שואל האם יש חברה מסוימית, לא סתם, ואם אכן היו את החברות האלה יכולתי לקבל צמיג כרצוני במחירהרבה יותר פרקטי.

פורסם

אני הזמנתי ללגונה שלי את הvredestein ULTRAC SESSANTA , במידה 225/45 R18, אני אתן דיווחים ברגע שאקבל אותם (לא גר בארץ).

בעיקרון הן נותנים תמורה מעולה במחיר טוב לפי הביקורות שלהם, המחיר שלהם אצלנו הוא 190 פרנק לצמיג, ולפי דעתי נותן

הרבה יותר תמורה מאשר מה שמותקן לי כרגע Continental sportcontac 3, שהמחיר שלו בכלל יקר כ255 פרנק לצמיג, והוא

לא כזה מלהיב.

פורסם
זה מה שאני אומר! האן ניתן להשיג בארץ?

תלמד לחפש: קודם הולכים לאתר היצרן, משם ממשיכים לרשימת הדילרים, בוחרים "ישראל", עכשיו מתקשרים לבית-שאן.

אם יש תשובה מצורת חיים מוכרת אומרים לי תודה.

http://www.vredestein.com/Dealerlocator_Results.asp?UserSessionID=0&LandID=624&city=tel+aviv&postcode=&Submit.x=58&Submit.y=10&Submit=Search

• תוכן חדש...