Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל האייפוניסטים - IGO בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת כבר ממש מסורת

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הורדתי ביום העצמאות הקודם, ואחרי 5 דקות מחקתי. מעטות האפליקציות בעלות זמן תגובה איטי יותר וממשק נוח פחות מזו.

אולי שווה לנסות שוב, אולי יש שיפור.

!AWDSOME

פורסם
האם בגרסה הזו יש את פריסת מצלמות המהירות?

לפי הכתבה - כלולה חבילת מצלמות מהירות חינם למשך שנה.

פורסם

הgps הכי גרועה שיש

בטח בחינם

מי ירצה לשלם עליה

מיותר בכלל להשתמש בה

אפליקציות המפות המובנית עדיפה עליה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני דווקא משתמש בזה (יש לי את הגרסה החינמית מיום העצמאות הקודם) היא לא כזו גרועה

ה"קילר פיצ'ר" שגורם לי לעבוד איתה זה שהניווט מתבצע ב.... יידש :p זה מצחיק אותי כל פעם מחדש ורק זה שווה את זה.

מעניין אם זה שיש לי אותה כבר יאפשר לי להוריד את הגרסה עם המצלמות או לא

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לכול המתלוננים: איזה תוכנת ניווט יותר טובה יש לאייפון?

רק אל תגידו WAZE

יש משהו אחר?

הבעיה בגרסה החינמית שהיא בלי כלום, אין תלת מימד או כול דבר אחר.

רק ניווט הכי טוב שיש

אייל

פורסם

מצטרף לגל שהוריד אותה בחינם בפעם השעברה.

אני לא כ"כ מתחבר ל-iGo. למעט העובדה שהיא יכולה לעבוד בלי חיבור לאינטרנט, אני לא רואה בה שום יתרון על Waze.

לי אישית לא ידוע על אפליקציות ניווט אחרות בשטחי ישראל. וגם אם יש, אני מאמין שהן לא משתוות ל-iGo

ול-Waze, אחרת ממזמן היינו כבר שומעים עליהן.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

Sygic

איתורן

Ndrive

כולם טובות יותר מאיגו וווייז

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מצטרף לגל שהוריד אותה בחינם בפעם השעברה.

אני לא כ"כ מתחבר ל-iGo. למעט העובדה שהיא יכולה לעבוד בלי חיבור לאינטרנט, אני לא רואה בה שום יתרון על Waze.

לי אישית לא ידוע על אפליקציות ניווט אחרות בשטחי ישראל. וגם אם יש, אני מאמין שהן לא משתוות ל-iGo

ול-Waze, אחרת ממזמן היינו כבר שומעים עליהן.

לפחות היא אכן אמינה מאוד בניווטים מאשר WAZE שגורם לך לעשות סיבובי סרק לחינם 8)

8)
פורסם

אני אישית כבר לא סובל את וויז. לפני חדשיים (אולי יותר?) נשבר לי מכל ה'מחשב מסלול מחדש', סתם טעויות בניווט וכאבי ראש אחרים. עכשיו אני עם הג'יפיאס של ספקית סלולר (אורנג' אם זה משנה, למרות שאני מניח שכל החברות מציעות בבסיס את אותה אפליקציה). תוכנה סבבה לגמרי, מדוייקת ומדווחת על עומסי תנועה וכו'. אתמול קיבלתי הודעה (דרך האפליקציה) שמיקומי מצלמות המהירות החדשות עודכנו במפה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...