Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לאחר שהחלפתי טרמוסטט מכיוון שהקודם היה תקול התחילו לי בעיות התחממות רציניות עד כדי כך שהמנוע הגיע לנק' רתיחה למזלי לא הלך הראש והכל בסדר אך אני לא מבין מהיכן צצה הבעיה הטרמוסטט מותקן נכון, הרדיאטור חדש יש סירקולציה של המים אך המנוע לא מתקרר ..

אשמח אם מישהו יכול לעזור בעניין , ולכוון אותי לפתרון הבעיה .

עריכה : יכול להיות שיש אוויר במערכת אם כן , היכן הפתחים לניקוז ?

פורסם

ערב טוב, כזכור לי יש בורג על הפלאנצ' של הטרמוסטט של ניקוז אויר ממערכת המים

השאלה היא האם נידלק המאוורר? הוא אמור להדלק כשהמנוע מגיע לקו לפני האחרון בסקלה.

אם לא נידלק המאוורר אז צריך לבדוק אם יש במערכת, או שהלך החיישן של המאוורר

בהצלחה

MAX'S -- Tuning

פורסם
ערב טוב, כזכור לי יש בורג על הפלאנצ' של הטרמוסטט של ניקוז אויר ממערכת המים

השאלה היא האם נידלק המאוורר? הוא אמור להדלק כשהמנוע מגיע לקו לפני האחרון בסקלה.

אם לא נידלק המאוורר אז צריך לבדוק אם יש במערכת, או שהלך החיישן של המאוורר

בהצלחה

זהו שהמאוור כן נדלק אך לא מצליח לקרר בנסיעה רק כשאני מכבה את הרכב והמאוורר דולק הטמפ יורדת

פורסם
זה סימפטום לתרמוסטט שלא נפתח. תבדוק אם הוא תקין או מותאם לרכב שלך...

התרמוסטט תקין ומקורי (נבדק לפני זה )..

דיברתי עם בן דוד שלי (מכונאי רכב בצבא ) והוא אמר שככל הנראה יש אוויר במערכת ,אך הוא לא יודע איפה נמצאים שני השסתומים של יניקת האוויר בקווליאר ,האם מישהו יוכל לומר לי במדיוק איפה הם נמצאים ?

פורסם

ככול הנראה לפי מה שאתה אומר שהכול תקין מבחינת הטרמוסטט והמאוורר נכנס לפעולה אתה צריך להוציא אוויר מהמערכת יש וטיל אחד והום יושב על צינור מול הראש אני לא זוכר אם צריך להוציא אוויר על קר אוו חם

פורסם
ככול הנראה לפי מה שאתה אומר שהכול תקין מבחינת הטרמוסטט והמאוורר נכנס לפעולה אתה צריך להוציא אוויר מהמערכת יש וטיל אחד והום יושב על צינור מול הראש אני לא זוכר אם צריך להוציא אוויר על קר אוו חם

תודה לכולם , עכשיו נשאלת השאלה אם מוציאים את האוויר על חם או על קר ?

פורסם

תניע עם מכסה רדיאטור פתוח ל 10 דק'.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

אין לי מכסה רדיאטור רק מכסה של מילו מים אם זאת הכוונה , חשבתי אולי התרמוסטט החדש תקול החלפתי לאחר ועדיין יש התחממות אני כבר אובד עצות :\

• תוכן חדש...