Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגטס שלי מועמדת למכירה, קצת נתונים:

בת 4, מודל 2008, עליה לכביש במרץ 2008

טסט לשנה עד סוף מרץ של 2013

רכב שמור ומטופל במוסך המורשה

מצבר חדש (בן חודש)

בעלות קודמת של אלדן - השכרה, הרכב יד שניה

75 אלף ק"מ

גיר אוטומטי

מנוע 1.4, לא ה1.35 השתיין

הרכב יגיע עם חיישני רוורס, קודן ומערכת של KENWOOD.

חשוב לשים לב שמדובר ברמת הגימור GLX שכוללת את כל האבזור הבטיחותי (4 כריות אוויר, ESP, ABS) וכוללת גם את כל האבזור החשמלי (שליטה מההגה, 4 חלונות חשמל, מראות חשמל).

מחיר מחירון לפני שקלול הנו 53,560₪

לנוכח מצבו של הרכב (עבר טסט, יישור קו וכו'),

נדרש מעט מעל המחירון המשוקלל - 41 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סוף סוף מותר לי להקפיץ הודעה...

אז אני מעדכן במספר פרטים:

קודם כל, ישנה טעות במחיר והמחירון הנכון הינו כ-52,000₪, כי אין חלון בגג ברכב שלי (מוריד 3% לפי יצחק לוי),

מה שאומר שמחירון המשוקלל הנו 39,420₪.

מוכנים לבוא לקראת מי שמעוניין לרכוש במחיר, הרכב במצב מעולה, עבר בדיקה לקראת טרייד אין בקראסו, והכול נמצא תקין - מנוע, גיר ושלדה, הליקויים שוליים ולא רציניים בכלל (צמיג, פנסים דהויים וכו'),

הבוחן שבדק אותו אמר שמי שירכוש את האוטו יהנה ממנו, ואני לא אומר את זה סתם בשביל למשוך אנשים אלא כי זה באמת מה שהוא אמר.

מי שרציני יכול לקנות רכב במצב מצוין, בן 4, שמור ומטופל, עם ק"מ סביר, טסט לשנה, ועם ראש שקט.

יודעים שעוד מספר ימים מגיע מחירון חדש, אבל גם כאן אפשר לבוא לקראת מי שירצה לרכוש ויראה רצינות

לא זוכר אם ציינתי, הרכב נמצא בבאר שבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...