Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוזיאון פרארי במודנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

ביוני אנו מתעתדים לטייל בצפון איטליה ובתוכנית שלי הפעם ביקור במוזיאון.

מספר שאלות לאלו שביקרו שם:

- האם חייבים להזמין כרטיסים מראש?

- האם יש לכם המלצות לגבי הביקור?

- האם המוזיאון הזה מוצלח יותר מזה של למבורגיני? (אני לא אוכל מפעת קוצר הזמן לבקר בשניהם)

תודה מראש

רונן

• אחראי פורום
פורסם

אם אתה כבר עובר באיזור, לדעתי עדיף להשקיע ולהיכנס למוזיאון למבורגיני+מפעל (כ-40 יורו).

זה דורש תיאום מראש למרות שראיתי אנשים שהגיעו ושילמו במקום, אולי כי לא היה עמוס מדי.

המוזיאון של פרארי מרשים וגדול ונמצאים בו הרבה דגמים, אין צורך לקנות כרטיסים מראש והוא עולה בערך 12-15 יורו.

בשני המוזיאונים נהנתי אבל הכניסה לפס הייצור בלמבורגיני זו חוויה יחודית ושווה כל יורו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

המוזיאון של פרארי דווקא ממש לא גדול. מאוד מרשים וממצא, אבל הסיור דיי מהיר.

המוזיאון של למבורגיני יותר מעניין לדעתי. גם גדול יותר מזה של פרארי. אם יש לך זמן לשלב גם סיור במפעל, מומלץ מאוד.

!AWDSOME

פורסם

המוזאון אכן לא גדול, אך ממש מהנה

כל העיר סובבת סביב המפעל והמשפחה - שמות הרחובות, החנויות ממש עיר פרארי

במרכז העיר ישנו מסלול ניסוי, אם קצת מזל לפעמים עורכים שם ניסויים שאפשר להגניב עליהם מבט מהרחובות הקרובים

אני מאוד ממליץ

פורסם

בקר טוב

מוזיאון פרארי אפילו קטן, במושגים אירופאים.

סה"כ 2 קומות, ותצוגה של כ 15-20 מכוניות.

לא הייתי במוזיאון השני, כל שאין לי יכולת להשוות.

ליד המוזיאון אפשר לשכור רכב עם נהג מלווה מטעם החברה-

תענוג של כ 100 יורו ל 10 דקות.

אם תרצה לקנות את הדיסק שבו אתה מצולם נוהג, תצטרך להפרד מכ 20 יורו נוספים-לשיקולך.

סלע

פורסם

אם ה"קרב" הוא בין פרארי ללמבו', הייתי בוחר בלמבו' כולל הביקור בפס היצור (חוויה מדליקה).

מצד שני, הייתי מציע לך לבקר בכלל בפגאגאני, זה המפעל הקסום והיחודי מבין השלוש, עם סיור קצר אך מעניין.

אם אופנועים מעניינים אותך, המוזיאון וסיור בפס היצור של דוקאטי - לוקח מקום שני (לאחר פאגאני) :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למיטב זכרוני המוזיאון הרשמי של פרארי נמצא במראנלו ולא במודנה (מרחק 7 ק"מ בין העיירות). מודנה היא מקום מושבה של האחות מזראטי ... הסיור במפעל המנועים ולידו מפעל ההרכבה בן 3 הקומות של פרארי במראנלו מומלץ (יש גם האנגר אחסון לרכבי מירוץ של לקוחות פרטיים המאחסנים אצל היצרן) חוויה.

פורסם

ויוה איטליה, אשמח לשמוע כיצד ניתנה לך האופציה לבקר במפעל - זאת אופציה שניתנת אך ורק לרכבי רכב / בעלי פרארי ובתאום מראש...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ויוה איטליה, אשמח לשמוע כיצד ניתנה לך האופציה לבקר במפעל - זאת אופציה שניתנת אך ורק לכתבי רכב / בעלי פרארי ובתאום מראש...

תיקון :oops:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
למיטב זכרוני המוזיאון הרשמי של פרארי נמצא במראנלו ולא במודנה (מרחק 7 ק"מ בין העיירות). מודנה היא מקום מושבה של האחות מזראטי ... הסיור במפעל המנועים ולידו מפעל ההרכבה בן 3 הקומות של פרארי במראנלו מומלץ (יש גם האנגר אחסון לרכבי מירוץ של לקוחות פרטיים המאחסנים אצל היצרן) חוויה.

צודק, זה במראנלו ולא במודנה. מוזאון אכן קטן אבל בהחלט שווה את התשלום הנמוך (יחסית).

העיירה כולה היא פשוט חוויה. מלאאא פרארי מסתובבים בכבישים שם וצליל מטמטם!

פורסם

מצטרף להמלצה על מפעל פגאני, שילוב של אנשים מקסימים, יחס אישי, מפעל ״בייתי״ ומכונית אחת מדהימה שהם יודעים לייצר יותר טוב מכולם.

מוזיאון פרארי נחמד בהחלט, כך גם מוזיאון למבורגיני.

ובכלל, תהנה ממראנלו, עיירה פשוט מקסימה עם נופים יפים, אויר נקי ואוכל טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי בקיץ שנה שעברה - בהחלטת מומלץ.

אנו ישנו לילה במלון בעירה מרנלו ובבוקר הלכנו ברגל למוזאון וממנו יש טיול מאורגן למפעל. מאוד מוממלץ. גם הרחובות מסביב מלאים בחברות שמשכירות מכוניות אקזוטיות ובחניות של מזכרות.

לאחר מכן לקחנו את הרכב ונסענו לעיירה סנטה אגתה (מצד שני של מודנה) כדי לראות את המוזאון של למבורגיני ובעיקר את המכוניות שיוצאות ונכנסות למפעל. גם מדהים.

אחר הצהרים הסתובבנו במודנה ולמחרת נסענו למוזאון מכוניות מדהים, אוסף פרטי של מאות כלי רכב (מכוניות, אופנועים, טרקטורים) שמוקדש ברובו למזרטי. מוזאון פניני בשכונה/עיירה צמודה למודנה. http://www.maserati.com/maserati/en/en/index/passion/company/panini-museum.html

זאת היתה החוויה הכי מדהימה משלושת המוזאונים.

מאוד מאוד ממליץ לישון באזור (הכי טוב וזול במרנלו עצמה).

פורסם

חברים

תודה רבה על התגובות.

נראה לי שמהמלצתכם אלך דווקא למוזיאון של למבורגיני.

איך שם הולך הסידור של ביקור במפעל?

האם שם יש צורך בהזמנת כרטיסים מראש? כמה זמן מראש?

כמה זמן הביקור נערך (ע"מ להכניס לתוכנית הטיול ללא פגיעה בתוכניות האחרות...בכל זאת אישתי צריכה 'לסבול' זאת)

נראה לי ש'אתחבר' יותר לשם מאשר לפגאני מעצם היכרותי עם המכוניות שלהם.

תודה

• תוכן חדש...