Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיגואן? NOT ANY MORE...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב עם צ'יפ הוא בהחלט לא אותו רכב, ההבדלים הם עצומים ומורגשים...

בחרת באבא ואמא טובים מאוד לרכב שלך ובתוכנה מצויינת!

תהנה וסע בדרכים טובות

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם נושא צ'יפ וDSG כבר סודר, והם חברים?

הרי גיר DSG 7 הילוכים, לא מיועד לעומסים יותר מ30קג"מ, שגם זה גבולי מאוד בשבילו.

אני ויתרתי על הצ'יפ רק מסיבה הזאת.

פורסם
האם נושא צ'יפ וDSG כבר סודר, והם חברים?

הרי גיר DSG 7 הילוכים, לא מיועד לעומסים יותר מ30קג"מ, שגם זה גבולי מאוד בשבילו.

אני ויתרתי על הצ'יפ רק מסיבה הזאת.

מה לעשות שאצלי זה גיר אוטומטי רגיל.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
האם מדובר על הטיגואן 2.0T?

בכל מקרה, תתחדש - עשית אחלה בחירה אצל אחלה סדנה.

אין ספק שצ'יפ זו ההוצאה הכי זולה שנותנת הכי הרבה.

כן. אותו מנוע של ה-GTI והפאסאט TFSI עם הספק מוחלש של 170 כ"ס במקור. לא חלש במיוחד אבל ממש לא מרגש.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
קוראים לזה קיק, ובשביל זה לא צריך תוכנה - סה"כ רגל ימין בריאה :roll:

קודם זה היה "קיק". עכשיו זו בעיטה בריאה בראש ובישבן...

פורסם
רכב עם צ'יפ הוא לא אותו הרכב + 40 כ"ס- הוא פשוט רכב שונה לחלוטין.

זה כאילו רכשת רכב אחר ב3000 ש"ח+-.

לא להאמין.

ממתין לצ'יפ לייטי.

עידן

עידן - זה יותר בכיוון של 80 כ"ס ויותר. התמורה הטובה לשקל שאפשר למצוא. מה שכן, עכשיו מרגישים שהמתלים רכים מדי. אולי נטפל בזה בהקדם...

פורסם

אני חושב שאשתך ואתה קצת הגזמתם ולא נתתם את הקרדיט הראוי לטיגואן.

הטיגואן הוא ממש לא רכב ממוצע (אני מדבר על כוח) בכביש השיראלי.

הוא משמעותית חזק מכל 1600 ולהגיד שהפתיחה שלו הרגישה כמו גולף 1600 זה מוגזם ורחוק מהמציאות.

לרכב במקור 28.6 קג"מ כבר מאיזור ה2000 סל"ד. חלש הוא לא!

מזדה 3 תישאר מאחור גם בלי צ'יפ.

בכל מקרה מעניין באמת עד כמה השיפור משמעותי.

לגבי הגיר - אני דווקא הייתי מעדיף את ה6 אוט מאשר 7 רוב'. . .

תתחדשו על השדרוג וסעו בזהירות :-)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

נחמד מאוד!

עכשיו צריך למצוא את נקודת האיזון(:-D ) בין צריכת הדלק(:cry: ) לבין הפאן בנסיעה(:twisted: ).

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
נחמד מאוד!

עכשיו צריך למצוא את נקודת האיזון(:-D ) בין צריכת הדלק(:cry: ) לבין הפאן בנסיעה(:twisted: ).

פשוט מאוד - נקודת האיזון היא 8 שקלים לליטר...

הרכב צורך 1:9 בממוצע בנסיעה שרובה עירונית (חיפה, לא ת"א...). לא נעים, לא נורא. יותר טוב מה-1:6 של הטוסון שהיה לה לפני שנה וחצי. והטוסון היה עם 174 כ"ס, גיר 4 הילוכים ופשוט הרגיש כמו עגלה - כל סוזוקי אלטו לקח אותי בעליות (וגם בירידות...) עם ההילוכים הארוכים האלה של הקוריאנים!

פורסם

הצחקת אותי עם ההערה על 8 השקלים :lol:

מזכיר את המשפט האלמותי: ״אני מ׳כפת לי? אני מתדלק תמיד ב-100 ש״ח...״ :)

לא נורא 1:9.

טיגואן 2012 (עם 180 כ״ס) עושה 1:10-1:11 בממוצע.

פורסם

גם אני עשיתי אצלהם את הGIAC ללאון שלי ושיצאתי משם הייתי עם חיוך מאוזן לאוזן אבל אתה עוד תבין את ההבדל אחרי 200-300 ק"מ שתיסע זה יתחזק בעוד 20% לפחות שיצאתי חפרתי משם את החיים אחרי יומיים עוד שניה שברתי את הגיר מרוב הכוח, GIAC חזקה מאוד לא מתחרט לרגע!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
גם אני עשיתי אצלהם את הGIAC ללאון שלי ושיצאתי משם הייתי עם חיוך מאוזן לאוזן אבל אתה עוד תבין את ההבדל אחרי 200-300 ק"מ שתיסע זה יתחזק בעוד 20% לפחות שיצאתי חפרתי משם את החיים אחרי יומיים עוד שניה שברתי את הגיר מרוב הכוח, GIAC חזקה מאוד לא מתחרט לרגע!

:-D אני מבין שמרוב כוח ומהירות נגמר לך החמצן ברכב. תעצור, תנשום... כל כך הרבה מילים במשפט אחד.

ובוא נאמר שאם הרכב עוד יהיה חזק יותר, אני לא אתנגד... אבל גם כך יש קטעים שהוא די מפחיד.

פורסם

PRONELLA-יש סדרה בטלויזיה ושמה "חי בלהלהלנד".איך בדיוק רכב יכול להתחזק ב 20% אחרי 200-300 ק"מ? מה מ200 כ"ס הוא נהיה 240 כ"ס? צ'יפ הפלא? כולה עבר אדפטציה ב100 ק"מ הראשונים וזהוווו.איך לך מושג איך 1.8TSI יכול לנסוע באמת ,ואני לא מדבר GIAC.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...