Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בבדיקה שעשית לרכב הופיעה התוצאה הבאה:

שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקונים כללים בגוף המרכב, פגיעת פח ופגושים, ריקבנות תחתית גג ומכללים, פגיעה מאחור, הוחלף פגוש אחורי, כיפוף בקורת אורך שלדה.

מטריד אותי מה המשמעות של זה ואם תהיה לי בעיה במכירת הרכב. נציין שרכשתי את הרכב ממש לאחרונה מסוכנות גדולה והם לא ציינו דבר על פגיעת שלדה ואף אמרו לי שאין שום בעיה בשלדה וגם נתנו לי טופס גילוי נאות בו צויין כי ככל הידוע להם לרכב נגרמו רק תיקוני פח וחלקי רכב שהוחלפו.

הרכב ימסר לי בשבוע הבא.

אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה ושבוע טוב.

פורסם

כיפוף בקורת אורך בשלדה זאת תאונת שלדה, אני הייתי דואג גם מהרקבונות.

לדעתי אם מדובר ברכב נפוץ ולא קיבלת מחיר מיוחד ובטח אם לא יידעו אותך מלכתחילה כדאי לבטל את העיסקה.

פורסם

בדיקה מזעזעת. הרכב עבר תאונת שילדה וכמו שאמר הבחור מעלי, רקבונות בגג??

קראתי המון בדיקות, עדיין לא יצא לי לראות רקבונות בגג (אתה קונה טלבוט הורייזן?)

תתרחק מהדבר הזה.

פורסם

אולי הוא קונה סובארו DL מודל 1991 או יונדאי אקסנט 1995?

אגב, כדאי גם לרשום מהו דגם הרכב, כאשר שואלים על הבדיקות שלו וכדאיות קנייה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חברת כלמוביל במלוא הדרה!

פשוט לא יאמן!

בהסכם עכשיו ראיתי שיש סעיף סילוק תביעות נגד החברה.

פשוט עבודה בעיניים. המוכרת אמרה לי שהרכב נקי וגם התחייבה בגילוי נאות שם לא הוזכר דבר..

שילמתי מקדמה ואני לא יודע מה לעשות, האם יש אפשרות לתבוע אותם בתביעות קטנות?

פורסם

אם אני מבין נכון, שילמת דמי קדימה על רכב כשבבדיקה שלהם לא הופיעו הליקויים שמצאת בבדיקה על חשבונך.

אבל עדיין לא שילמת את מלוא מחיר הרכב. אז מה הבעיה? תבטל את העיסקה ותקבל את דמי הקדימה בחזרה.

פורסם

אתה עדיין יכול לבטל את העסקה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבדיקה נעשתה ע"י כלמוביל והוסבר לי שמדובר בשום דבר רציני ולא מדובר בשילדה.

גם רשום בעלת משמעות נמוכה. אני לא מבין בזה אז סמכתי על מה שהיא אמרה.

סעיף ביטול זה 15 אחוז מהעסקה!

מלבד זאת, הרכב נראה במצב מצויין ועבר 40 אלף ק"מ.

רכשתי אותו ב30 אלף.

פורסם

יש לך עילה לביטול עסקה אם אמרו לך שהרכב לא עבר תאונת שילדה ולמעשה הוא כן.

זה שהמשמעות נמוכה (יש שתי אופציות- נמוכה או גבוהה) לא אומר שאין שילדה...

אני מאמין שאם תעמוד על שלך, יבטלו לך את ההזמנה ללא קנס. או שלחלופין יציעו לך רכב אחר.

בכל מקרה אני מציע תמיד לקחת רכב לבדיקה חיצונית גם אם החברה מציעה לך את הבדיקה שלהם.

פורסם

גם אופטרה, וגם בדיקה כזו מזעזעת?

חסרות (אם כבר..) אופטרות אחרות בשוק?

דרוש החלפה רכב אחר, או ביטול עיסקה ללא תנאי. הכל היה אמור להיות מוסבר לך בבירור, וחברה מכובדת לא תתעסק עם זה

ופשוט תבטל לך את העסקה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

רקבון ברכב בן 6?!?!?!?!

וחוץ מזה,

מכל מה שנרשם פה הייתי מתרחק כמו מאש,

רכב שנופל 75% מהמחיר שלו אחריי 6 שנים?!

לא שווה.

הייתי משלם גם 20% מהעסקה כדי לא לקנות את האסון המוטורי הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שאני אבין משהו.

הרכב הזה עבר פגיעת שלדה שמהווה גם סכנה בטיחותית?

במקרה הגרוע אם לא יבטלו את העסקה, אשלם את הכסף ואתבע אותם בתביעות קטנות על הטעייה, חוסר תום לב וכו'...

פורסם

נשמע כמו בדיקה מזעזעת עבור רכב מ2006.

ריקבונות ברכב בן 6? חשבתי שמדובר בבדיקה של רכב בן 10 לפחות.

וגם לקנות אופטרה? למה לעשות את זה לעצמך?

כמו כן יש לקחת בערבון מוגבל בדיקות מהסוג הזה. אולי כדאי לקחת את הרכב למוסך מטעמך שיעשה הערכת נזק מדוייקת יותר.

פורסם
שאני אבין משהו.

הרכב הזה עבר פגיעת שלדה שמהווה גם סכנה בטיחותית?

במקרה הגרוע אם לא יבטלו את העסקה, אשלם את הכסף ואתבע אותם בתביעות קטנות על הטעייה, חוסר תום לב וכו'...

מישהו כאן עבר קורס בדיני חוזים:-D

• תוכן חדש...