Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שאני מתבטא בצורה לא ברורה, יש לי בעיה כזאת...

כן, זאת הטבעת. אתה יכול להתחבר לליפוף הקיים, לא צריך לפרק אותו.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

נראה שהטבעת הצהובה עזרה! הרעשים נעלמו כמעט לגמרי. נשארו ממש עוד טיפה...

אם יש דרך להפחית עוד את הרעשים, אשמח לשמוע.

תודה!

פורסם

אם יש לך מקום, אז לבנות אותו בלוק של קבלים ולהרכיב אחד לפני הטבעת והשני אחרי הטבעת.

אבל נראה לי שהבעיה היא לא באספקה רועשת אלה בלולאת הארקה של מתחי הזנה. אפשר לנסות לנתק את הסיכוך של כבל וידאו מה-RCA ולראות מה קורה.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
למצלמה פלוס מהרוורס, למסך פלוס מאחרי סוויץ'.

ואם המסך הוא בעצם מערכת מולטימידיה JVC איפה אני צריך למקם את כל הקונסטלציה שהוצעה כאן ? על הפלוס של המערכת כולה

פורסם

firebirdrc

אני קצת לא מבין את השאלה. מה בדיוק הבעיה? מצלמת רוורס מכניסה רעשים? או שיש רעשים במסך של JVC גם ללא מצלמה? או שהמצלמה מתנתקת בהדלקה כמו שהיה למתחיל התרד?

פורסם

אתה רואה את הגלים גם כשהרכב לא מונע? או שרק עם מנוע עובד?

פורסם

גם וגם.

ועוד תופעה ששמתי לב אליה כאשר בדקתי את מה שביקשת זה שהמערכת מנגנת יחסית בווליום גבוה ואני מסתכל בכניסה של המצלמה ניתן לראות ( בנוסף לגלים העדינים) בתמונה הפרעות כאשר הבסים מנגנים.

פורסם

טוב, התופעה אצלך שונה מזו שהיתה ל-Aviran_n.

לי נראה שיש כאן בעית נפילת מתח הזנה של מצלמה (הפרעות בבסים) וכנראה שסיגנל של מצלמה חלש ממה שצריך. התופעה השניה יכולה לנבוע מהתופעה הראשונה. תנסה לחבר את המצלמה עם ממסר כמו שתואר כאן בתרד.

פורסם

במערכת השמע אצלי ברכב (HU פיוניר המחובר לשני מגברים המחוברים לקומפוננט, רמקולים אחוריים וסאב) נשמעים "פיצוצים" קטנים מהרמקולים ומהסאב בעת כיבוי המערכת ובעת שינוי מקור השמע (דיסק, רדיו, USB וכו').

יש דרך לטפל ב"פיצוצים" האלה בעזרת קבלים כאלה או אחרים? אם כן, היכן לחברם?

אבירן.

• תוכן חדש...