Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי בערך מה הפונקציות הבאות עושות. השאלה שלי היא אם יש לי אקולייזר פרמטרי (אקולייזר רגיל שאני יכול לשלוט על הבאס מיד וטרבל) בHU וגם קרוס במגבר אז הפונקציות האלה יעשו הבדל גדול ששוה בשבילו לשדרג לHU אם הפונקציות האלה?

eq-ex

SFEQ (Sound Focus Equaliser)

ASL (Automatic Sound Leveliser)

בקיצור.. האם הפונק' האלה יהיו שימושיות לי? וגם יש לי רק יציאת RCA אחת אבל הקרוס במגבר די טוב ופתר לי את הבעיה הזאת. לא חשוב לי הקטע של נוחות שליטה על כל רמקול בנפרד מהHU. אבל חוץ מהנוחות... יש עוד יתרונות?

המכשיר שלי הוא זה http://www.pioneeraus.com.au/car_entertainment/cdtuners/dehp3550mp/

כדאי לשדרג בעד כ700 שקל לפרמייר 760? ההבדל היחיד הוא הפונקצ' הנ"ל. ותצוגה כמובן.

פורסם

לא חושב שאני צריך אלפיין..

יש לי מגבר לאנזר ורמקולים פשוטים יחסית.. אני לא חושב שכדאי לי אלפיין.

וזה יצא יותר מ1500 שקל לא?

פורסם

מתוך האתר של פיוניר:

SFEQ lets you control bass and treble settings for the front and rear independently.This way you can design your complete car sound so that your vocals are front stage to produce as natural as possible effects. SFEQ lets you blend the perfect sound combo for your preferred sound experience.

ובעברית: אתה יכוך לקבוע את מיקום המאזין ברכב.

ASL (Automatic Sound Leveliser):

Compensating for additional outside noise, the automatic sound leveliser uses signal processing to automatically and electronically adjust the internal volume so that your music always sounds right

לפי דעתי לא כדאי לך כרגע לשדרג ל760. אולי כשיצא 770 תבדוק את זה שוב פעם.

אלא אם ממש בא לך להחליף בשביל הכיף ואז לא משנה המחיר :)

פורסם

טוב עכשיו אני שוקל ברצינות לקנות את האלפיין הזה.. דיאבלו הדליק אותי עליו עכשיו.

יש לי משפחה בניו יורק. השאלה שלי היא אם יותר זול יהיה לעשות ככה..

הם יקנו את המכשיר בשבילי וישלחו לי אותו בדואר. זה יצא יותר זול מכל הסיפור של המכס וזה..?

פורסם

עשיתי חישוב ואם תזמין אותו אפילו דרך MUSTOP יצא לך בסכום של 1600 ש"ח או אפילו פחות.

אם זה שווה?! בהחלט כן! 8)

שליטה נפרדת על 4 ערוצים + צ'ופרים מפה ועד להודעה חדשה של אלפיין. :mm_yeah:

פורסם

ASL...מה שזה עושה :

יש למכשיק מיקרופון שברגע שרעשי הרקע באוטו עולים במהלך השמיעה(חלונות..פתוחים..צעקות..דיבורים.. וכו...)

אז המערכת מגבירה את ווליום המערכת אוטומטית

אני לא מצאתי לזה שימוש

אתה בא לדבר עם מישו ופיתאום המערכת מעלה את הווליום

אתה צועק והיא ממשיכה להגביר...

אתה נותן גז ולא שומע את המנוע כי היא מגבירה

בקיצור..פונקציה שמעלה את הסעיף..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ASL...מה שזה עושה :

יש למכשיק מיקרופון שברגע שרעשי הרקע באוטו עולים במהלך השמיעה(חלונות..פתוחים..צעקות..דיבורים.. וכו...)

אז המערכת מגבירה את ווליום המערכת אוטומטית

אני לא מצאתי לזה שימוש

אתה בא לדבר עם מישו ופיתאום המערכת מעלה את הווליום

אתה צועק והיא ממשיכה להגביר...

אתה נותן גז ולא שומע את המנוע כי היא מגבירה

בקיצור..פונקציה שמעלה את הסעיף..

למה ?

זה טוב אם יש טראק שאתה אוהב ומי שאיתך מפריע לך לשמוע

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...