Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי למקום של חלקי חילוף לרכב,יחסית די מוכר,הוא אמר לי ברכבים חדשים אין פילטר דלק,עכשיו הרכב לא כזה חדש(2005)

נסעתי לעוד מקום הוא אמר לי בחפיף "בטח יש לסיווק שלך,זה מתחת למושב הנוסע או הנהג"

הוא ציין שזה עולה סביבות 300-350 ש"ח הוא צריך לברר את זה יום ראשון,בדיוק.

רציתי לשאול אותכם אולי מישהו אי פעם החליף ברכב הזה פילטר דלק,אשמח לשמוע אם יש בכלל,מאיפה משיגים ומה המיקום המדויק שלו,כמובן אם זה בעייתי להחליף אותו?

תודה.

Scan Speak

פורסם

פילטר הדלק ברכבך הינו חלק אינטגרלי ממשאבת הדלק הטבולה במיכל הדלק וניתן להחלפה.

המיקום אכן מתחת למושב האחורי.

אין צורך להחליף את פילטר הדלק כחלק מטיפול שוטף !

החלפת הפילטר הינה חתיכת סיפור ולכן תשאיר את ההחלפה לבעל מקצוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

כמובן שאני אעשה את זה במקום מוסמך,השאלה היא למה במוסך הונדה אמרו לי שזה מתחת למושב הקידמי :roll:

אתה בטוח שזה נמצא מתחת למושב האחורי?

מה שאתה אומר בעצם שזה נמצא בתוך המיכל דלק? לא ממש הבנתי אותך פה.

Scan Speak

פורסם

בספר יצרן של מודל 2001 כתוב שיש להחליף פילטר דלק כל 120 אלף קילומטר.

לפי מפרט הטיפולים שמופיע באתר של "מאיר", יש להחליף פילטר דלק כל 60 אלף ק"מ.

(גם מרווחים של שאר הטיפולים וההחלפות קוצרו ל 50% ממה שמופיע אצל היצרן, אבל לא נכנס לזה).

1.JPG

2.JPG

פורסם

אכן הפילטר דלק קיים בסיוויק ממודלים אלו במושב האחורי.

אני אישית ראיתי שהם מחליפים לי את זה כחלק מטיפול 70K אאל"ט.

Polo 2012

פורסם

מוזר,אצלי גם 70 וגם 80K לא החליפו :roll:

שאלתי בחברה אמרו כל 50K צריך להחליף.

ראית אולי איך הם החליפו את העניין? אני לא ממש הבנתי איך עושים את זה,גם לא מצאתי תמונות של התהליך בחו"ל:x

Scan Speak

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

פוסט ישן אבל נוגע לי, פילטר דלק ברכב הזה שלא הוחלף יכול לגרום להיסוסים במנוע? הכוונה לטורים לא יציבים בסרק, והיסוס ראשוני בלחיצה על דוושת הדלק?

פורסם
נסעתי למקום של חלקי חילוף לרכב,יחסית די מוכר,הוא אמר לי ברכבים חדשים אין פילטר דלק,עכשיו הרכב לא כזה חדש(2005)

נסעתי לעוד מקום הוא אמר לי בחפיף "בטח יש לסיווק שלך,זה מתחת למושב הנוסע או הנהג"

הוא ציין שזה עולה סביבות 300-350 ש"ח הוא צריך לברר את זה יום ראשון,בדיוק.

רציתי לשאול אותכם אולי מישהו אי פעם החליף ברכב הזה פילטר דלק,אשמח לשמוע אם יש בכלל,מאיפה משיגים ומה המיקום המדויק שלו,כמובן אם זה בעייתי להחליף אותו?

תודה.[/quote

שלום,

פילטר דלק כזה מקורי עולה 250 שקל (ישנו אצלנו במלאי)

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...