Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות קניית אייפד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול את חברי הפורום על כדאיות קניית מכשיר אייפד. ( אייפד 2 לצורך העניין).

מה הכדאיות ומה השימושיות של מכשיר כזה?

בהנחה שאין לי כוונה לשמוע איתו מוזיקה ולראות איתו סרטים,מה אפשר לעשות איתו?

האם הוא מהווה תחליף ללפטופ ?

ואם כבר אני קונה מיד 2 , למה כדאי לשים לב ?

פורסם

ההודעה שלך ממחישה מצויין את מה שאני חושב על האייפד - אין לי מושג למה, אבל אני רוצה אחד 8).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ההודעה שלך ממחישה מצויין את מה שאני חושב על האייפד - אין לי מושג למה, אבל אני רוצה אחד 8).

בגלל זה פתחתי את השירשור. בשביל באמת להבין מה הכדאיות רכישה של אחד כזה. אני לא רוצה לקנות כי לכולם יש או כי

"יהיה נחמד אם יהיה לי כזה".

פורסם

אצלנו לאייפד יש רק שימוש אחד - שיחות סקייפ עם המשפחה בחו"ל.

חוץ מזה אף אחד לא באמת משתמש בו. מהאפלקציות מאוד מהר ימאס לך, ולגלישה באינטרנט - נייד הרבה יותר נוח.

מה שכן הוא מאוד USER FRIENDLY, אבא שלי בן 60 שלא היה מוכן לשמוע על להשתמש במחשב (אפילו לא היה יודע להדליק או לכבות מחשב) פתאום יודע מה זה GOOGLE ו FACEBOOK ומצליח לגלוש באינטרנט ולהשתמש בסקייפ.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לטעמי זה די פשוט: אם אתה לא מצליח לחשוב על משהו אמיתי שבו האייפד יעזור לך לחיים, אז אתה לא באמת צריך אותו.

תחליף ללפטופ זה בטוח לא. הוא נוח לגלישה באינטרנט אבל לא לכתיבה, והוא כמובן לא מריץ הרבה מאוד דברים שלפטופ כן יריץ. גם פחות נוח להעלות אליו דברים והוא לא יכול לשמש היטב כמעט לשום מטרה "רצינית".

יש דברים שהוא כן טוב להם. אח שלי, למשל, נעזר בו לצורך לימודי המוזיקה - קריאת תווים וכדומה. אבא שלי לוקח אותו לחו"ל ככלי לגלישה ברשת ולכתיבת מיילים בנוחות יחסית. אם אין לך צרכים כאלה וכבר יש לך מחשב בבית ובעבודה, אז אין סיבה אמיתית (למעט שזה ממש מגניב - סיבה לא רעה בזכות עצמה, אם אתה יכול להרשות לעצמך).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אייפד הוא יותר אופנה, הוא מסוגל לבצע רק חלק מהיכולות של לפטופ, אז הוא לא תחליף, אבל הוא בהחלט מגניב.

בקנייה, חשוב לבדוק אם אין פיקסלים שרופים, וגרסא שניתנת לפריצה(לא קריטי, מקסימום משנים)

זה נכון

פורסם

אני מנסה לחשוב למה אני זקוק לטאבלט (לא חייב להיות אייפד, יכול להיות משהו שעולה חצי) - והגעתי למסקנה שאיני זקוק לו.

בעבודה יש לי מחשבים שולחניים ואפילו חיבור אינטרנט מקרטע, בבית יש מחשב לכל ילד, וגם לכל הורה, ואחד מאותם מחשבים הוא נטבוק שעונה על צרכי הניידות. וכמובן שיש 4 סמארטפונים מודרניים.

אני רואה אנשים שאתם אני עובד ואשר קיבלו אייפד ממקום העבודה - רובם מעדיפים להשתמש במחשב הנייד (שגם אותו מספק אותו מעסיק).

המקום היחיד שבו ראיתי שלאייפד יש יתרון מובהק הוא בתערוכות מקצועיות - המכשיר מצויין לצורך הצגת מצגות על בסיס של אחד על אחד.

לדעתי יש שלוש סיבות שבגלן אדם פרטי ירכוש אייפד:

1. הוא זקוק לקורא ספרים אלקטרוני, והטאבלט יתן לו יתרון מבחינת שימושים נוספים במכשיר.

2. הוא זקוק למכשיר נייד מאד בעיקר לצורכי גלישה ואינו מעוניין במחשב או שנטבוק לא מספק לצרכיו הניידים (זאת בגלל העלות הגבוהה של מחשבים ניידים קטנים מדרגות מעל נטבוק).

3. מי שרוצה לעשות רושם על עצמו ועל חבריו.

ועוד עניין קטן - אם כבר טאבלט, אז שיהיה עם קישור סלולרי. אבל זה מעלה מאוד את מחיר הרכישה ויוצר גם הוצאה שוטפת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אייפד אינו תחליף למחשב נייד, הוא מוצר משלים מהסיבה שהוא לא כלי פרודוקטיבי-אתה לא תבנה בו מצגות פאואר פויינט או טבלאות אקסל.

הוא מצויין לעבודה במייל, הוא מצויין לאינטרנט, הוא מאוד נייד וידידותי.

כמו שציין החבר מעליי,

הוא מעולה לצורכי הצגת נתונים בפגישות אחד על אחד, תערוכות וכדומה.

אישתי משתמשת בו כבמשרד נייד, יש לה באייפד שלה את כל נתוני הלקוחות שלה והאייפד שלה משמש אותה כתיק עבודות נייד כך שאם היא פוגשת מישהו שמתעניין בעבודתה היא מייד יכולה להראות לו.

באייפד שלי יש רשימות של הסטוק שלי, לקוחות,תכתובות מייל,סקייפי שאני עובד איתו עם לקוחות ואפשרות להעלאה מיידית של תעודות של אבנים ושליחה למדפסת.

זה מכשיר כייפי לשימוש למרות שכל פעם שאני צריך לסנכרן אני מקלל את כל העולם ואישתו כי אפל בחרו לעשות את הסינכרון המרגיז הזה במקום לחבר למחשב ולקבל אייקון של כונן חיצוני ופשוט לגרור מה שרוצים.

אפרופו סמארטפון, עם כל הכבוד לאלה, העבודה באייפד יותר נוחה פי כמה (הצגת נתונים, הקלדה וכו׳) כך שגם סמארטפון אינו תחליף לאייפד אלא מוצר משלים לאותם פעמים שהאייפד לא איתך.

מעבר לזה, אני וחבריי הגענו למסקנה שזה אחלה מחשב שירותים ואני מצטרף להמלצה שאם כבר רוכשים אז להשקיע עוד קצת ולקחת 3G.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ובכן,

נוח מאוד לקרוא איתו. יש לך את ibooks ואת האפליקציה של קינדל שמאפשרות לך להוריד ספרים (אפשר לקנות ויש גם המון ספרים בחינם). עכשיו יצאה אפליקציה בשם 'עברית' שהיא עבור ספרים ב... עברית :p.

בנוסף אתה יכול לגלוש / לצפות ביוטיוב או בסרטים על זה. יש גם אפליקציות שמאפשרות לך לכתוב עם סטיילוס על האייפד (אני מוצא את זה נוח).

אגב: לי אין את הדגם של ה-3g, אבל מאחר ויש לי חבילת גלישה בפלאפון, אני פשוט יוצר hotspot ומתחבר. כך שאם הפלאפון שלך תומך, אתה יכול לקנות את דגם הוויפי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מבחינתי טאבלט יעשה רק שני דברים שחסרים לי:

• מתקן לישיבה בשירותים. יותר נוח מטלפון כי המסך יותר גדול.
  • משהו לראות עליו סרטים/סדרות בזמן אימון בחדר כושר. יותר נוח מטלפון כי המסך יותר גדול.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...