Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 5 ד 2007/סיוויק 2006/ג'טה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

אני כבר במצב של ייאוש מתקדם

אין הרבה קשר בין הרכבים אבל בכל זאת..

ע"פ קריטריונים מה עדיף?

1.בטיחותי ואמין

2.חסכוני בדלק

3.נוח

4.סחיר

5.מאובזר

פורסם

אם מדובר בפוקוס ג'יה 2 ליטר אז היא זכאית ל-5 כוכבים משום שהוא מצויידת בשנים האלה בבקרת יציבות, הג'טה מבוססת על הגולף והגולף קיבלה 5 כוכבים ולסיויק יש 4.

לא ציינת את המנועים הרלוונטיים בפוקוס ובג'טה אבל צריכת הדלק של הסיויק לא רעה בכלל ובנסיעה רגועה ובעיקר בין עירונית אפשר להגיע עם אוטו כזה ל-13 ק"מ לליטר, אולי קצת יותר. הג'טה 1.6 תגיע באותם תנאים ל-12 ק"מ לליטר אבל המנוע מעט עצלן ודורש לחיצה הגונה בזינוקים, עם הפוקוס יש לי פחות ניסיון אבל גיר 4 הילוכים ומנוע עצל כמו בג'טה לא מבטיחים גדולות אני חושב שבנסיעה בין עירונית צריכת הדלק ב-2 ליטר תהיה עדיפה.

בנוחות הפוקס הכי טובה.

סחירות היום זה לדעתי גם עניין של מזל, ככל שתרכוש רכב שמור יותר עם נתוני פתיחה אטרקטיביים יותר ותשמור עליו ככה הסחירות תשתפר, פוקוס 2 ליטר מאוד מבוקשות ומספרן מועט, הסיויק גם דיי סחירה אבל המחירון שלה מעט גבוה מהמתחרות.

האיבזור הכי טוב נמצא בפוקוס 2 ליטר אבל לא ציינת מה אתה רוצה ומה שולי מבחינתך כך שקשה לענות.

עוד פרטים יעזרו לכוון אותך לרכב שמתאים יותר.

בהצלחה ושבוע טוב.

• תוכן חדש...