Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יצאתי מהמפגש סה"כ בשעה 16:00 - הייתי צריך לעבור דרך המשפחה בחולון.

היה מפגש מצומצם אבל חביב מאוד מבחינת התוכן שלו, האנשים, הרכבים - לצערי מבחינת מערכות קצת פחות לטעמי.

המפגש היה מפגש SPL מובהק כאשר כמות הבאס לצערי - היתה באובר מאוד גדול ומאוד הפריעה לנושא הSQ - יחד עם זאת, החניון היה ריק ולהתסדר זו לא בעיה.

דיוויד - יש לך טנק, זה המזל שלך אחרת המפלצת שיש לך שם במושב האחורי היתה מפרקת לך את האותו לגורמים.

מאוד מאוד אהבתי לשמוע את הCR וההאבוקים עובדים אצלך כסט קדמי - נשמע ממש טוב ומאוד מאוד התגעגעתי לטוויטרים האלה - הם נפלאים!

שלומי - הדוטק אצלך עובד פשוט כמו סאב וופר

דודי - לשם שינוי אפשר להנות מהמערכת אצלך ברכב! - הMS8 עושה שם עבודה יפה מאוד סה"כ. אני ממליץ בחום להרגיע עוד את הטוויטרים וגם לשנות אותם לאוף אקסיס מוחלט - אני מאמין שזה יעשה לך הבדל עצום בהרגעת המערכת.

צבעת את הרכב מאוד יפה!

אליקו - פשוט מדהים מה שהL8 האלה עושים וביחד עם הL3SE שנשמעים ה-ר-ב-ה יותר טוב מאלו ברכב שלי (הרנו) - פשוט אין מילים. תענוג צרוף של סט קדמי ולא צריך סאב בכלל.

יבגני - לא יודע למה אומרים שלמקנטוש יש צליל קר, חוץ מחום ובכמויות לא שמעתי שם כלום - אתה צריך לכוון מחדש עם הMS8 - משהו שם הלך לאיבוד - יחד עם זאת, הרמקולים פשוט תענוג - דווקא חסר לי קצת צליל קר במערכת שלך.

ג'וניור - תרגיע את הסאבים בבקשה :-D

היה כיף לראות פרצופים מוכרים - ניר, כרגיל, אלכס כרגיל, רוני

ודי למלחמות האלה - במקום להשמיץ או לתת ביקורות הורסות, בואו פשוט נתמקד במה שטוב - זה יקח את הפורום בחזרה קדימה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשפט האחרון מיותר.

עושה רושם שהיה מפגש טוב, מקווה להגיע למפגש הבא אחרי שאחיה את הms8.

יש תמונות?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אדי, תחליף את הקבלים המשוקצים האלה שלך :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו - כל משמרת לילה שאני עושה בעבודה - כלל ייסוד, אני מצ'פר את עצמי במשהו

:-D

השבוע הקרוב אין לי משמרת לילה - אבל בעוד שבועיים :-P:-P:-P

אחרי זה אם אני עדיין לא אהיה מרוצה - אני באמת אתחיל לבחון שם ברצינות את האפשרות להוספת ליין דרייבר כי אני חושב שהגיין במגבר פתוח לרגישות גבוהה מידי וזה מזמין עיוותים - עדיף להגביר את אות המוצא במקום.

וזה מגבר מאוד חזק סה"כ - 130 וואט לערוץ ואני די בטוח שהוא אנדרייטד, בכל זאת סדרת רפרנס של DLS.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה יחסית מצומצם כשאני הגעתי (בסביבות 2 וחצי) אבל לדעתי זה בגלל המזג האוויר הזה שכל שניה משנה דעתו.

המשכנו מתחת לגשר כשהתחיל לרדת גשם וחגגנו שם קצת עם המוזיקה.

סה"כ היה בסדר, טוב לראות פרצופים ישנים\חדשים.

איפה התמונות? (רק את הטובות אבל :-P)

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

בכולם יצאת מכוער חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***

כמו שאמרת המשכנו להנות מתחת לגשר עם קולה על המושבים של מייק :roll:

את התמונות תדבר עם איליה,המצלמה שלו :wink:

עריכה:חוקי פורום מגניבים

פורסם

מישהו עושה תמונות של המפגש?

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

היה באמת מפגש לא רע,אבל די מצומצם !

נהנהתי מאוד לשמוע את ההדף של הBTL של מייק ממש אהבתי "כנירא הסאב הבא שלי היה כזה!!!":lol:. ותודה רבה לך על המונו !

גם כן אהבתי בטירוף את המערכת של דודי !

ולגבי התמונות אני לא יכול לעלות מכיוון שהתמונות שוקלות הרבה "7-6MB" ואני לא יודע איך להקטין את גודלם בWINDOWS7

אם מישהו יוכל להסביר או לשלוח קישור אם הסבר אז בכייף.:wink:

איליה.

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם

היה ממש כיף לראות את כל הפרצופים המוכרים.

היה מפגש ממש טוב מצומצם כמו שאמרו אבל היה יותר איכות על כמות אז זה מצויין.

אהבתי את כך עיניין הכיבוי ברנו, ממש יפה. נדלקתי על זה.

לסיכום מפגש ממש טוב מקווה שירבו כאלה!!:idea:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם
מי זה עם הסוזוקי בלנו הלבנה?

אני (גיא) ואחי הקטן דור שבגדול הרכב שלו.

היה מפגש קטלני נהנו מכל רגע :-) מקווה שלמפגש הבא כבר נספיק לשנות דבר או 2..

פורסם
מי זה עם הסוזוקי בלנו הלבנה?

היה כיף היום עם הרבה ותיקים!

אני באתי עם הבחור עם הסוזוקי. אם אתה רוצה תשאל שאלות ואני יענה לך ( אם הוא לא עונה ).

פורסם

היה ממש נחמד , נחתך לי הכבל בסליל של הסאב ואז גיליתי שיש לי ES300 ולא 250 (:

בכל מקרה באפטר מפגש ישראל כבר תיקן לי את הסאב והוא חזר לדפוק .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אני הייתי החדש בלנסר הכסופה. היה נחמד לראות אנשים מהפורום ולראות את המערכות למיניהם אהבתי, התרשמתי ולקחתי לצומת לבי לתקן את המערכת שלי על מנת שאני יותר להגיע קצת לרמה שלכם.

• תוכן חדש...