Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מפגש מעניין מאוד אהבתי שהחברה החדשים כבר פחות מתביישים ובאים ומתעניינים מצאתי את עצמי יושב הרבה זמן אצלי באוטו ומשמיע לאנשים את המערכת :) וכן ירבו מפגשים כאלה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

כואב שלא באתי :\

כלכך רציתי להשמיע!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

את מה בדיוק רצית להשמיע אודי?

את המידים הגדולים האלה שיש לך מאחורה? :-P

מפגש הבא אין סיפורים על תאונות ובלאגן! ברור?

אדי - הדלתות אצלי מבודדות בצורה קלה בלבד (יש איפשהו את הנושא עם התמונות עדיין) והוופר הזה יורד די נמוך.

בוא נגיד שאפשר להרגיש את ההבדל הקטן בין HPF של 50 ל-60Hz.

ויש גם מצב שאין פילטר(OFF) אבל אז זה כבר מלא עיוותים אז... לא.

סה"כ וופר נחמד עם בעיטה נחמדה וסאונד מאוד חם אבל לא מאוד מדויק.

למחיר שלו - הסט הזה שווה את הכסף במיוחד עם שידרוג לMT22, אם ניתן.

אני אישית מתחבר לגוון החם והווקאלי, מומלץ לאוהבי מורל דלי הפרוטה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

שלומי,

כבודה של מוראל במקומו ואני מת על הסאונד שלהם.

זה פחות או יותר הדבר הכי קרוב לסקאן ספיק או סיז או ריינבואו ולמען האמת - למי שזה בדיוק הטעם שלו הוא אפילו יהיה מועדף.

כמובן אני לא מדבר על הדוטק אלא יותר על סדרות האילייט והסופרימו.

זה סאונד שכרגע, באמת, כבר משעמם אותי - רך מידי, אנושי מידי -> חסר לי שם הקלילות והפתיחות של רמקולים "קרים" יותר, אל תטעה זה גם קרה לי עם רכיבים אחרים שכוונו ככה או שזה מראש האופי שלהם - הטעם שלי בכמה שנים האחרונות פשוט השתנה.

אתה יודע, אני די בטוח שאני בסופו של דבר אסיים את התחביב הזה כנראה עם - אילייט :-D או לפחות עם CDM בתור מידריינג'.

בכל וופר אתה תרגיש היטב את ההבדל בין כל עשרה הרצים ברגע שאתה תתחיל לרדת למטה מ90 הרץ - אורך הגל שם קופץ בפערים גדולים מאוד אם אתה מתרגם אותם למרחק פיסי. אם אתה לא מרגיש - או שלא נתת לרמקול שלך תנאי עבודה מתאימים (נפח, הידוק וחוסר חופשים, בידוד וכו' כו') או שהוא פשוט לא מסוגל כבר לשחזר תדרים נמוכים יותר.

בלי שום קשר - הסט אצלך פשוט עושה טוב בלב כמו שמוראל יודעים וגם על האינפיניטי קאפא 52A עד כמה שזה מגבר מיינסטרים - הוא פשוט עושה משהו לסאונד, אחד המגברים הקטנים והאהובים עלי עד היום, אתה תצטער ביום שאתה תמכור אותו.

אני כבר עשיתי את זה פעמיים -> פעם אחת ממש מתוך שטות, פעם שניה בגלל מעבר להגברה פשוט טובה יותר.

עד היום המגברים שממש אהבתי הם האינפיניטי הזה, הST60 שקצת צובט לי בלב שנפרדתי ממנו, הDLSRA20 והלוויתן ואחרון חביב הסוני XM הקטנטן.

הקיקרים היו חביבים מאוד - אבל לא היבטתי לאחור אחרי שהם נמכרו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כבודה של מוראל במקומו ואני מת על הסאונד שלהם.

זה פחות או יותר הדבר הכי קרוב לסקאן ספיק או סיז או ריינבואו ולמען האמת - למי שזה בדיוק הטעם שלו הוא אפילו יהיה מועדף.

אדי , איך הגעת לזה?? :shock: נעלבתי בשם SCAN, RAINBOW וSEAS :lol:

כל אחד מארבעת המותגים נשמע כ"כ שונה ואגב הסיבה היחידה שהייתי שוקל לקחת מוראל באופן אישי הוא במידה והייתי מחפש התקנת מידים בחלל העליון של הרכב (קורה לדוגמא)., הCDM לא דורש נפח ,עומק התקנה מינימלי והיענות OFF סבירה,

לכל האחרים מידים מגודלים שדורשים נפח.

פרט לנוחות התקנה המוראל נחות בכל פרמטר, גם המחיר זול יותר. (לפחות בארץ)

פורסם

רועי אם כבר RAINBOW אז ה-REFERENCE יהיה תענוג :wink:

בסופו של יום כל אחד מתחבר למשהו אחר אני למשל לא מתחבר ל-SS ו-SEAS אבל אני קצת אינדיאני :-P .

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ג'וניור אני מסכים, אני אשמח לאמץ את הRAINBOW, סוף חודש הבא יש לי יומהולדת, אתם יכולים להתחיל לחסוך למתנה צנועה.

http://www.woofersetc.com/p-7178-cs-36030-reference-rainbow-reference-69-3-way-system.aspx

( אני מאמין שאפשר לקנות במחיר זול יותר )

פורסם

זה פשוט עניין של טעם.

נכון - יכול להיות שהם נופלים בפרמטר של חוזק או נפח באס לעומת SS - מצד שני אתה מדבר על שש אינטש לעומת 7 אינטש, אבל אפשר גם לקחת 9 אינטש של אילייט למשל ולחפות על נפח הבאס - אבל אז אתה תיפול בפרמטרים אחרים.

אתה יכול לקחת את היתרון של הCDM לזה שהוא לא זקוק לנפח בכדי לתת את התוצאה שלו, מצד שני, אם אתה מתחבר למיד שהוא מפיק, שבעיני אחד הנעימים ביותר שאני מכיר -> אז רמקול טוב יותר בכל פרמטר לא ידבר אליך כמו שהCDM הזה מדבר אליך.

יכול להיות שהם פחות מפורטים באזורים מסויימים של הספקטרום.

יכול להיות שהם מרגישים איטיים או רגועים יותר לפעמים.

יכול להיות כל דבר שאפשר לייחס למותג הזה.

זה פשוט עניין של טעם. למוראל יש משהו שאי אפשר להסביר אותו במילים - אם אתה אוהב את התוצאה שהם מספקים אז אתה תישאר איתם הרבה מאוד זמן, לא יודע, סוג של קסם מבחינתי. יש בהם משהו.

דיוויד הפעיל את הCR101 שהיו שלי פעם - הם מקבילים לסופרימו, אני פשוט נמסתי לו ברכב מהסאונד שלהם.

ישבתי בכסא של הנוסע בכלל - לא היה לי איכפת, לא חיפשתי במה, לא חיפשתי גובה, רוחב, פוקוס - פשוט נזל לי ריר מהמתיקות שלהם.

כמו שאמרתי - יום אחד אחרי שאני אחליט שטעמתי מספיק, אני פשוט אחזור לרכיבים שלהם ודי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה פשוט עניין של טעם.

דיוויד הפעיל את הCR101 שהיו שלי פעם - הם מקבילים לסופרימו, אני פשוט נמסתי לו ברכב מהסאונד שלהם.

ישבתי בכסא של הנוסע בכלל - לא היה לי איכפת, לא חיפשתי במה, לא חיפשתי גובה, רוחב, פוקוס - פשוט נזל לי ריר מהמתיקות שלהם.

אדי נזל לך ריר מהעוצמה של הבאס :-P תודה בזה :lol: .

רועי תמשיך לפנטז על הסט הזה, אני לא רוצה לחשוב איזה פנטזיות יש עכשיו לארזה .

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני חושב שנזל לך ריר אחרי שמוח שלך עיבד כל קשר אקוסטי למציאות. זה קורה כשיושבים צמוד לטוויטר 18 מאחורה ומנסים לנחש באיזה גובה נמצאה זמר. עור התוף מתפוצץ ודוחף את העצם שבלול האוזן עמוק אל תוך הגולגולת.

שם , העצם מפעילה לחך על אזור העונג שלך וגורם לשיחרור הסרוטונין.

השפע הורמונית ולא טוויטרים, היא שגרמה לך להוזיל ריר...

240px-Ear-anatomy-text-small.png

%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%A5:Ear-anatomy-text-small.png

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...