Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל הסר דאגה מליבך לא הטענתי אותו עם מטען רגיל :) פשוט קראתי על הנושא הזה באחד הפורומים באנגלית עוד

מלפני שהיה לי XS POWER אז רשמתי מה שרשמתי כאזהרה לכל מי שיש לו מצבר AGM שכזה.

הטענה דרך מטען שמחובר לרשת החשמל הביתית שומרת על אורך החיים של המצבר ומחזירה אותו לטווח הוולט הרצוי.

יש כאלו שמרחיקים לכת וממליצים לעשות את זה כל 4 חודשים.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי

אתה מרגיש פגוע מהתגובה שלי? למה? כי היא שונה משלך? כי היא לא לטעמך? כי אולי מדובר בציוד שלך ואתה מוכן לעשות הכל כדי שלא יגידו בטעות משהו רע על הציוד שלך?

כמו שכבר רשמתי לך בתגובתי הקודמת לא מעניין אותי מאיפה דיוויד קנה אותם או מה הנתונים שלהם אותי מעניין מבחן התוצאה זה מה שקובע בעיני ולא זה שהנתונים שלהם זהים לסופרימו ובמבחן התוצאה לדעתי הם לא מזכירים שום דבר שדומה לסאונד של מורל, תסכים איתי או לא זה לא מעניין אותי כי זאת הדעה שלי.

אם להביע דעה בפורום נחשב להכרזת מלחמה כמו שאתה מתאר אז אני מתנצל מעומק ליבי, אבל מכוון שאני לא צריך את האישור שלך עם להביע דעה או לא אז אני ארשום את מה שאני חושב,ע"פ מה שידוע לי שלהביע דעה זה דבר שעדיין לא אסור ע"פ חוק.

אתה טוען שאני לא יודע לקבל ביקורת בעוד אני נתתי לך ביקורת ראשון ואתה ישר יצאת להתקפה אבל כל זה לא חשוב אתה מוזמן לחשוב מה שאתה רוצה ואני יחשוב את מה שאני רוצה, אני לא באתי לריב ולהתעסק בקקי בסך הכול הבעתי את דעתי אם התגובות שלי ממש מפריעות לך אתה מוזמן לא לקרוא אותן.

שיהיה לך ערב טוב

ואם אמרתי משהו שפגע בך אני מתנצל זה לא היה הרעיון...

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לא איכפת לי

לא מעניין אותי

ילדותי משהו לא?

זאת היתה התגובה שלך, לא שלי.

אני נתתי לך עובדות מדעיות, טכניות.

אתה ענית לי במצבי רוח.

תחשוב על זה. ואם אתה רוצה להמשיך עם זה או לנסות להבין לפחות מה אני כותב, דבר איתי בפרטי.

אם אתה לא יודע ולא מכיר את האלמנט הזה, גם אל תגיב עליו.

התגובה שלי נראית לך מוגזמת בזמן שאתה לא מכיר את האלמנט ולא את הנתונים שלו וגם לא כוונת אחד ואני נסחף...

זה מעניין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אודי - נסחפת

איך אתה מרגיש עכשיו? נכון שבא לך להגיב? - בוא, תכנס קצת לנעליים שלי.

----- אני אמרתי לו כבר ברגע הראשון שיפנה אלי בהודעה פרטית אם הוא רוצה להמשיך עם זה.

מגיב על אלמנט שהוא לא מכיר - אולי שמע אותו פעם פעמיים.

אומר לי שנסחפתי

וכשאני מסביר לו למה אני לא נסחפתי כאן אז הוא גם חוזר ואומר לי "לא איכפת לי" ו "לא מעניין אותי" וגם מציג אותי כפותח ריב בזמן שהוא זה שהגיב תגובה שהיא לחלוטין לא במקום מלחתכילה.

אודי - לא התחלתי שום דבר כאן והתופעה חוזרת על עצמה.

אתה צודק! די!

יש לכם בעיות איתי - אמרתי לכם, הודעה פרטית.

מותר לי לכתוב איך שבא לי כל עוד אני לא פוגע בכבוד אדם או לא כותב דברי שקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, התגובה שלי היתה מיועדת לשניכם, לא רק לך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

תודה רבה - כמו שאמרתי - הודעות פרטיות זה המקום הנכון לזה.

ואני מבקש לא רק מאורן אלא מכל חבר פורום שקורא את זה - יש לך בעיה עם תגובה שלי, קודם כל פנה אלי בהודעה פרטית, כי אני אענה לך בפומבי אם תגיב כלפיי בצורה שלילית בפומבי קודם לכן.

זה כל מה שאני מבקש ואני יודע שכל מי שאמור לקרוא את זה - קורא את זה.

אודי -

אני כבר אומר את זה הרבה - אני לא זה שבאמת פותח כאן את המריבות וגם אם כן - זה לא מתוך כוונה לפתוח מריבה אלא פשוט מתוך ציניות שהרבה אנשים כאן לא מכירים ולא מפרשים נכון.

אני בהחלט מבין שאני בימים אלו, גורם בעייתי בפורום - אבל הבעיה היא הגורמים שאני צריך להתמודד איתם.

אם אתה תנסה לעמוד במשבצת שאני נמצא בה - אתה תוכל להבין על מה אני מדבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אני אעמוד במשבצת שאתה עומד בה, ואני אראה ששירשור מגיע למימדים כאלה, אני פשוט אפסיק להגיב.

אתה יודע שאין לי שום דבר נגדרך או נגד אף אחד מהפורום הזה.

אף פעם לא נכנסתי איתך לריב או אפילו להתווכחות כלשהי.

אבל פשוט כאן כבר עברתם כל גבול, שניכם!

אז פשוט תפסיקו להגיב כאן ותתנו לשירשור להעלם בדפי הפורום.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אודי

אם אני אפסיק להגיב - אני פשוט אוותר כאן ליותר מחצי פורום ואני באמת, אפסיק להגיב.

אז זה או שאני נעלם מכאן והלך עוד דינוזאור לעולמו בתרם עת, או שאני לא נשאר חייב ולא מרשה לאף גורם לאמר לי איך לכתוב ובנוסף לכך לכתוב שטויות כנגד דברים שנאמרים מנסיון וידע.

התופעה של פרופסורים שלא גמרו בית ספר היא נוראית בפורום הזה - או שאני מגיב לכל דבר שלא במקום או שאני פורש.

זה מה יש. ואתם תצטרכו להתמודד עם זה ולהבין שאי אפשר להיות מגמתיים בצורה שכזו כלפי חבר פורום.

אין לי בעיה שתשובה תהיה לא עניינית.

יש לי בעיה חמורה כשהתשובה היא שלילית, מטעה, פוגעת. ויש כאן יותר מידי מזה בזמן האחרון.

אני מוכן שאנשים יסחפו כאן ויתלהבו כאן אבל רק שלא יפגעו, יעליבו או ישקרו.

אני מוכן לקבל סימני קריאה מפה ועד סוף העולם, אני מוכן לשמוע תארים כמו "אגדי" או "אלוהי" ולא איכפת לי על מי ולמה.

אני לא מוכן לשמוע "נסחפת" ואחרי זה "לא מעניין אותי"

אני לא מוכן לשמוע - זה מסעדת גורמה וזה מסעדת פועלים - בשתיהן מוכרים אוכל טוב! ובשתיהן אתה פוגע כי מאחת אתה תרחיק "פלצנים" ומהשניה אתה תרחיק "פועלים"

כולם נפגעים כאן.

אודי - זה חמור, אתה לא מבין עד כמה.

אני מבין הגורויים-דינוזאורים האחרונים שנשארו כאן

אתה מעדיף להעיף אותי מכאן כי פגעתי במישהו והרסתי את הפורום?

או שאתה מעדיף להעיף אותי מכאן בגלל שהתגובה שלי נראית לך מתלהבת או נסחפת?

בזמן האחרון כמעט כל שרשיר - נסחפת, התלהבת, שיווקת, אנסת שיקרת

או שאני אומר פורשים ושלום - או שאני לא נשאר חייב.

תחליט מה אתה מעדיף.

ואם אתה רוצה להמשיך לפתח את הנושא - בבקשה, מכאן והלאה הודעה פרטית בבקשה? זה כבר בינינו.

Pioneer TS-X150

פורסם

כל זה בגלל דעה על טויטר...

תתקשרו מחר לתוכנית של וורדה רזיאל ותפתרו את השטויות שמה כי פה זה לא הפורום המתאים לבעיות בזוגיות.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

ידידי

הרובד הגלוי הוא טוויטר

הרובד הנסתר הוא הרבה יותר עמוק מזה.

הבעיה היא לא הטוויטר - היא לא החופשה או מכונית חדשה שגרמה לבעל ואשה להתפוצץ

הבעיה היא יחס בין חברי פורום - הבעיה היא מהות הקשר.

וזו בעיה קשה כשאתה צריך לריב עם כל ה"משפחה" בזמן שאתה אחד מזקני השבט.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי נסחפת ובגדול, ממתי נהית קורבן? בסך הכל חולקים עליך ואתה הופך את זה ישר למשהו אישי.

אני לא בא להתייחס לריב שלך ולרובדים סמויים גלויים או נסתרים שאתה מייחס לשרשור הזה (ממש תנך נהיה פה), היו לי את הסופרימו ברכב תקופה לא מבוטלת ואת הCR שמעתי במס' רב של רכבים כולל בספ אפ הישן שלך ולדעתי האישית, אין שום קשר בסאונד ביניהם. וכל השוואה ביניהם לא תחמיא בכלל לCR.

הנתונים יכולים להיות דומים, זהים, מקורבים מאוד. הממדים יכולים להיות דומים, לי זה לא משנה כהוא זה. מבחן התוצאה בשטח הוא מה שקובע ובמבחן זה הCR מפסיד ובגדול.

זאת דעתי האישית בלבד שמבוססת לא רק על קריאת PDFים ובבקשה אל תקח את זה לפן האישי כי אין כזה פה.

אלי

פורסם

אלי - אני אעשה את זה קצר

"נסחפת" מכיל בתוכו - חרגת מגדר המציאות, אתה משקר, אתה טועה, אתה מטעה.

כשאני מקבל נסחפת מחבר פורום שלא יודע על מה הוא מדבר זה דבר אחד.

אבל כשאני גם מקבל בתגובה ילדותיות - "לא איכפת לי" ו "לא מעניין אותי"

זה כבר מחייב תגובה.

זה לא עניין של אגו - זה פשוט עניין שאם אני לא אגיב לכל אחד שטועה ומטעה כאן הפורום הזה יהפוך לטעות אחת גדולה.

אנשים מדברים כאן בלי ידע, בלי נסיון וגם לא איכפת להם ולא מעניין אותם - יופי, לאן הגענו?

זה לא קשור אליי ולא לאגו שלי - זה קשור למקצועיות ולבגרות והיה כאן אפס מזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

מצטער שאני מעלה מאוחר את התמונות !:roll:

ומספיק אם המריבה הזאת !

איליה.

IMG_0540.jpg

IMG_0544.jpg

IMG_0546.jpg

IMG_0547.jpg

IMG_0549.jpg

IMG_0560.jpg

IMG_0564.jpg

IMG_0569.jpg

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם

נסחפת עם התמונות - הן קשות מידי לצפיה

:-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...