Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מגבר כזה אני לא חושב שאתה יודע מה ה-btl יודע לעשות.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקרא קצת פה בפורום על דיונים אודות המגבר הזה. תהיה בטוח שעם ההיפוניקס האוברייטד שלך ה :-) btl עובד אולי על שליש יכולת. חוץ מלהכניס לו מתח dc אחרי חצי גיין המגבר הזה לא שווה כלכך. תשאל את נאורקיקר, הוא יודע :lol: . באמת שאין לך מה להתווכח איתי, שלא נדבר על העוול שאתה גורם לו כשהוא נמצא במאזדה 3.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נאור ההשוואה להייפוניקס שלי מיותרת הוא לא היה מיועד לסאב הזה אלה ל-bl שהיה לי.

אני בטוח לא מכניס לו זרם dc נעשו מדידות אם סקופ לפני. (המגברים שלי עובדים קליפ פרי).

ואת הרכב לא בחרתי. זה תחביב ואני עושה אותו אם האמצעים הנמצאים לרשותי.

ה-btl עבר תיקון אצל נאור או בגלל בלאי בסאב או בגלל שימוש לא נכון.

אחרי שראיתי איך המגבר היה מכוון אצלו אני די משוכנע שזה האופציה השניה.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

ושוב להזכירכם שהBTL הגיע במקור עם סליל אלומניום עגול בגובה 58ממ, ועכשיו יש לו סליל אלומניום שטוח בגובה 83ממ. זה מעלה את יכולת הספיגה שלו, ובהתאם גם דורש קצת יותר הספק כדי להוציא ממנו פוטנציאל מלא, אלא שעכשיו אם יהיה הספק מלא בהישג יד הדבר הזה יעשה יותר טרור ממה שעשה איי פעם.

פורסם

הסאב במצבו הנוכחי ידרוש יותר הספק כדי להגיע לביצועים שהוא נתן לפני כן.

אבל היתרון הוא שהוא יוכל לספוג עוד ולהגיע לביצועים עדיפים על המצב הקודם.

אני משער שהוא יהיה שמח עם הספק של מעל 3000RMS. כמובן ששאר הפרמטרים צריכים לתמוך בהספק (תיבה, חשמל וכו').

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ה-BTL הנ"ל בא בגרסת ה-FL, ככה שמלכתחילה הוא לא סאב של "רק" 2000WRMS, אלא יותר, והגיע בנוי טוב יותר לספיגה גבוהה של RMS (לא זוכר מה התוספות). ככה שגם המונו שהיה לאחי בזמנו לא דיגדג אותו כלכך (הסאנדאון). לגבי ההיפוניקס שיש למייק, הוא ממש אבל ממש לא מספיק לBTL, אפילו לא לחצי. מילא סאנדאון 3000, הייתי שותק (טוב, אולי גם לא, כי שוב, הרכב מונע ממנו להוציא את המיטב. מנסיון על קורולה ועל מאזדה 2, והפרש של כמעט 6 דיבי בין המכוניות לטובת ה-2, על מערכות חשמל מקוריות!!!).

ודיויד, לא משנה כמה סלילים תחליף לו ולאיזה סוג וגובה וכו', עם היפוניקס כזה ומאזדה 3 התוצאה לא תקפוץ לשמיים :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם מונו יותר חזק וחשמל מחוזק ותיבה פורטד Sealed off הוא מסוגל להגיע גם לכיוון ה150 לדעתי.

וממה שזכור לי בBL היה חוט שטוח, והBTL עגול רגיל, FL בגרסת High Xmax

אגב לא אמרתי שהתוצאה תהיה בשמיים עם הסטאפ הנוכחי. כל עוד זה בבגאז׳ הוא מאבד טונות של עוצמה, והמגבר לא מדגדג לו.

פורסם

150 יהיה לו קשה להשיג גם ב burps על 5000RMS עם תיבה על המושבים האחוריים. אלא אם כן הוא יבנה תיבה למספרים.

גיא, הוא חיזק יותר את מה שכבר היה חזק לפני כן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

וזו הפואנטה דיויד, כשהוא כותב לי "אם מגבר כזה אני לא חושב שאתה יודע מה ה-btl יודע לעשות.", אז הוא לא מבין שאצלי המונו גם היה יותר טוב וגם יותר חזק ממה שיש לו ברכב (דרש פחות חשמל וסיפק הספק גבוה. כמובן אני לא מתיימר להגיד שה-BTL קיבל 1500 RMS ויותר, תחתוך בחצי וגם זה בספק, ועל זה אני ממש מצטער שלא שידרגנו מערכת חשמל דאז), ועוד מדדנו ברכב שמקפיץ לך את העוצמה בהרבה. אז כן, יותר מכולם כאן אני יכול להגיד שעוד אני ראיתי שמעתי ובמיוחד הרגשתי למה ה-BTL מסוגל. ברור שלא דיברתי על המקסימום שלו.

נ.ב

התוצאה בצד ימין הושגה עם סאנדאון 1500+BTL+מערכת חשמל מקורית ב-2, וזה רק ממדידה אחת שערכנו במאזדה, לצערי :(

נלך יותר רחוק? ה-BTL בקורלה לא היה עובר את ה-138 וחצי DB במדידות, ואני לארג'. במאזדה עם FI Q באטומה, הוצאתי 139.6 (גם בתמונה כאן) DB. ככה שלרכב יש גם חשיבות רבה מאוד בתחום.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז זה לא מדד השוואה בן מזדה 2 שהסאב יושב על המושבים האחוריים לעומת קורולה או מזדה 3 שהסאב יושב בבגאז' .

שכנענו את מייק להוריד את המושבים מאחורה ולהוסיף עוד אחד אבל יש בעיות :lol: :lol:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

שישים אותו במושבים האחוריים ונמדוד. אין בעיה, אנחנו כאן בשבילכם..

יש לו שדרוגי חשמל?

ישראל, במושבים האחוריים של הטויוטה הסאב היה משמעותית חלש מאשר במאזדה 2. (אפילו שבטויוטה היה קצת יותר חשמל עם הקינטיק).

ZOOM-ZOOM

פורסם

ישראל, במאזדה 2 זה לא כלכך משנה אם תשים את הסאב בבגז או במושבים האחוריים, זה יישמע אותו הדבר (רכב קטן, אין כלכך בגז).

אגב, להזכירכם, היה לנו BL בבגז של המאזדה, והוא היה חזק, מאוד.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...