Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יבגני- אתה לא יכול להעלות ככה תמונות כאלו !

כמעט התעלפתי. לא מצחיק.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יאללה תקנו כבר ותמצאו חדר :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

התחלת לייבא אותו כבר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן, מוט פה, בורג שם. נייר אלומיניום, אותו כבר קניתי פה, ברמי לוי הוא היה במצע. מגנטים אני כבר יפרק מאיזה סאב.

גומי מצמיג שהחלפתי בחורף שעבר. בעיה זה המדבקות של micro precision.

:-(:-(:-(:-(

אני כבר מתחיל לבכות. :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

דיוויד הפעיל את הCR101 שהיו שלי פעם - הם מקבילים לסופרימו, אני פשוט נמסתי לו ברכב מהסאונד שלהם.

ישבתי בכסא של הנוסע בכלל - לא היה לי איכפת, לא חיפשתי במה, לא חיפשתי גובה, רוחב, פוקוס - פשוט נזל לי ריר מהמתיקות שלהם.

כמו שאמרתי - יום אחד אחרי שאני אחליט שטעמתי מספיק, אני פשוט אחזור לרכיבים שלהם ודי.

אדי אני חושב שטיפה נסחפת פה עם התגובה שלך (לא בקטע של לפגוע או משהו).

דעתי האישית ודיוויד כבר מכיר אותה הטוויטרים האלה כמו סכינים ולדעתי אין להם שום קשר למורל או לגוון סאונד של מורל.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
אם כבר מדברים על מוראל איפה הסוחר הראשי שלהם בארץ?

ניפון הוא המפיץ הראשי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אדי אני חושב שטיפה נסחפת פה עם התגובה שלך (לא בקטע של לפגוע או משהו).

דעתי האישית ודיוויד כבר מכיר אותה הטוויטרים האלה כמו סכינים ולדעתי אין להם שום קשר למורל או לגוון סאונד של מורל.

אורן,

על איזה ידע מתבססת התשובה שלך?

אתה יודע מה הקשר בין מוראל לאומגה אודיו? אתה יודע מה קורה בתוך הטוויטר CR101? מה הנתונים שלהם? איזה הספק באיזה תחום תדר? איזו התנגדות?

אתה יודע מאיפה דיוויד קיבל את הטוויטרים האלה? אתה יודע כמה נסיון יש לי איתם ועם איזה רמקולים הם היו מותקנים אצלי?

תחשוב שוב... לפני שאתה מגיב ככה.

------

אפרופו - לא, כשדיוויד השמיע לי את הסט הקדמי - הסאב היה כבוי, לבקשתי.

אז לא, לא נזל לי הריר בגלל הסאב :-D

וגם ברגע שהוא הפעיל אותו טיפה יותר מ"חלש" אני אמרתי לו לכבות את הסאב כי זה עשה לי פשוט רע.

אבל כשהסאב הזה עובד חלש - הוא מדויק באופן מאוד מפתיע לסאב 18 אינטש ואמרתי את זה לדיוויד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יושב על נקודות - אבל מי יושב על נקודות בכלל

:-D

או שזה חושב? - אני פולני :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקשר בין הCR לבין הסופרימו הוא בגודל הפיזי שלהם, לא מעבר לזה.

דייב לא יעלב מזה, הוא יודע מה דעתי עליהם, "דבש" כפי שאתה מתאר אדי הם בטוח לא מוציאים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מצטער אדי הפעם אני עם אורן. הטוויטר הזה לא כ"כ מתוק בשבילי. עד כמה שאני אוהב את הסאונד המעולה שלו.

אבל שוב, אני בכלל לא אוהב טוויטרים ואם אפשר להימנע מהם (L3SE) אני מעדיף להימנע.

הCDM לא צריך נפח רק בגלל שהוא אלמנט דום. סוג של טוויטר מגודל. :-)

אדי - בוא לא נעוף על עצמנו עם השוואות לSS וסיז שכבודם במקומו מונח.

אבל הוופר הזה ממש לא פראייר, יש לו לואו-אנד מכובד מאוד לאלמנט מסט די פשוט של מורל.

עם התקנה ראויה אפשר לקבל ממנו תוצאות מעולות, רק צריך להעיף את הטוויטר המעצבן ואת הקרוס המעפן... :lol:

הוא גם מתחבר מעולה עם הסאב שלי האינפיניטי קאפה פרפקט, יש להם אותו גוון באס, חם ומאוד מלטף.

אבל בסופו של יום אם אתה שואף להגיע לרמה גבוהה יותר מהרמה הבסיסית, הוא פשוט לא מספיק.

יש לו מיד בריא מאוד אבל כשהוא מתחיל לטפס גבוה יותר הוא מתחיל להישמע פחות טוב. IMHO!

לסיכום, סט בין 800-1000ש"ח הדוטק מנצח בפער על מתחריו. בידוד כמובן עושה לו רק טוב.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...