Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על פאסאט 2007 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מה דעתכם על פאסאט 2007 (החדשה) מה שנקרא !

מבחינת

ביצועים ?

אמינות ?

נוחות משפחתית ?

עלויות חלפים ואחרים ?

תקלות נפוצות שכדאי לשים לב אליהם ?

תודה

פורסם

אחלה אוטו. יש לאבא של חבר אחת כזאת 2.0 בנזין והוא ממש אוהב אותה (שלו 2006 אם אני לא טועה). כאן אתה רואה את ההבדל באיכות לעומת זבל צרפתי שמתפרק במודלים האלה.

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

לא נעים לומר אבל בדקתי כמה והפלסטיקים מתקלפים במתגים ועוד - די מעליב למותג גרמני ככה גם באאודי A4 !

אצל היפנים שהיו לי (הונדה טויוטה סובארו) לא אף פעם !

פורסם

הקטע של הקילופים זה נכון.

בכל הפאסאטים של הדור הזה כל המתגים מתקלפים, אני ראיתי המון, גם שהמתגים עצמם מרגישים זולים לרכב הזה.

אם אנחנו מדברים על הבנזין אז יש בעיה ידועה ברכבים האלה של מוח גיר שבמידה ולא מטפלים בזה בזמן הבעיה של המוח גיר גורמת נזק לגיר עצמו.

אם אתה רוצה לבדוק יותר מדוייק בקש לגירים גש למכון גירים הם מכירים את התופעה.

בהצלחה.

פורסם

נראה לי שאחזור לאקורד שוב !

אמנם לא מפנקת באיבזור אבל בשביל פינוק יש נערות ליווי :-P

בשביל נסיעה איכותית יש רכב.

ההיגוי מדוייק וגם תחושה שהרכב לא כ"כ גדול (נוח בעיר) וצריכת דלק טובה מניסיון על אקורד 2006, ואיכות החלקים טובה ולא מתפרקים בכלל ! נכון שבידוד רעשים לא מושלם כמו בפאסאט !

משהו אני מפספס שיש לרכבים אחרים בשנתונים האלו ?

אשמח לרכבים אחרים במחיר הנ"ל בערך !

פורסם

טויוטה קאמרי 2.4 שנת 2007 הצורה החדשה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...