Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

נא המלצות שלכם, לרדיו דיסק (קנייה פה בארץ) בתקציב של 1500 ש"ח,

קורא mp3 , תצוגה נורמלית, בעל איכות יותר מיופי, אמין, אם אפשר גם שלט או רגיל או הגה, ואם אתם מכירים או יודעים להכווין אותי לקניית alpine בזול, אז מה טוב...

תודה

גל

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

JVC LH300

יש לי אותו, מכשיר מעולהההההההההה

אתה ומוזמן לבוא למפגשים בימי שבת ולראות אותו, מכשיר עם כול הצעצועים מסך יפה והכול

אבל הכי חשוב ובמיוחד לך זה האיכות והוא מאוד איכותי

יש לי מחוברים אליו מערכת כמו שצריך ואתה מוזמן לבוא ולשמוע את האיכות

עריכה: אני גם מאוד ממליץ על קלריון יש כמה וכמה ב1500 שח

והצליל שלהם פשוט מדהים מנסיון של כמה וכמה מכשירים ואם אתה מעוניין אני יכול לתת לך בפרטי טלפון של מישהוא שאני מכיר שמוכר חדשים כמובן.

פורסם

לפי דעתי תיקח פיוניר מהסדרות הגבוהות אני לא מדבר על 9450 אבל יש כמה אני הכי אוהב ואני לא בעל של אחד כזה יש לי 9450 אני הכי אוהב את זה (במחירים שלך קצת יותר אפילו) Pioneer DEHP760 באמת מכשיר ברמה גם יופי גם איכות גם שלט גם כיוון עד הדציבל האחרון... ואם יש לך קומפוננטים אז הוא גם שולט עליהם מהמכשיר..

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

קצת מעל התקציב אבל זה האלפיין היחיד שראיתי במחיר סביר בארץ,

אצל זיו בפ"ת:

http://need4sound.co.il/Product.asp?Pid=9827&Cat2Cat1ID=3177&Cat2ID=0

איזה מכשיר יש לך עכשיו?

לי אישית יש את הפיוניר 560, אחלה תמורה למחיר. קורא את כל סוגי הדיסקים בכיף. יש לו גם די הרבה כיוונים לצליל.

פורסם

למיטב זכרוני, לאחר השוואה שערכתי, על פניו אין לאלפיין הזה שום יתרון מהותי ע"פ הפיוניר 560 (פרימייר) פרט לכך שהוא קצת יותר יקר (570 שקל עפ"י האתר שבלינק).

נראה לי שעדיף ללכת, אם כבר, במקרה הזה ללכת על הפיוניר ולהתכנס בתקציב.

פורסם

לי יש את הJVC ואני יכול להגיד עליו רק דברים טובים חוץ מיזה שהוא מקפיץ דיסקים שלא בפורמט MP3 על ימין ועל שמאל

פורסם

גל מה רבה היית פליאתי לראות שאתה מבקש עזרה לגבי רכיב אודיו כלשהו ..

ואז היבנתי שבטח שיעמם לך ורצית לראות מה ייעצו החברה (אני אומר את כל זה כי אחרי כל ההודעות שלך בכל הפורומים הבנתי שמדובר בבחור רציני ומבין)

לכן ההמלצה שלי היא קצת שונה :MB-100 של Nakamichi !!!

זה יעשה את העבודה.

כן שמתי לב שזה לא עומד בסטנדרטים שביקשת ..אבל התחשק לי בכל זאת.. :lol:

פורסם

נמסיס לרגע נכנסת לחלום אז המלצה שלי תצא ממנו לפני שהמנהל בנק יתקשר...

עכשיו גל תיקח ברצינות את ההצעה שלי זה אחלה מכשיר אני מכיר אותו אישית לא רק מהאינטרנט...

קרא אותם.

פורסם

nemesis תודה, אבל לא צריך להסחף... 8) אני רק חובבן (של spl בעיקר)

ועכשיו:

תודה לכולכם, ואם הייתי רוצה לצמצם האפשרויות, ל jvc שהומלץ, לפיוניר

שהומלץ (אני לא אוהב פיוניר, אז אשמח לשכנוע אם הוא אכן טוב) או האלפיין.

מה הייתם אומרים כעת על השלושה הנ"ל?

פורסם

קח את הפיוניר לפי דעתי באמת שמיעה טובה ומאוד חזקה (מגבר פנימי חזק חיה רעה..) ממש מכשיר עולמי, ותשמע אם אני עד כדי כך משכנע אותך לקחת אז תבין שאני יודע שיהיה לך טוב איתו נשמה, זה לא שאני י"חצן שלהם או בא למכור לך אחד כזה, אני אומר לך זה מכשיר ליגה אתה תהנה ממנו. :p:p:p

קרא אותם.

פורסם

האם אתם ממליצים על ה: DEHP-760 PREMIER ???

האם הוא יהיה יותר טוב מה jvc, הן בפונקציונאליות והן באיכות?

***לא ערכתי ועל כך סליחה אייל... שכחתי... :( ***

פורסם

הפיוניר יהיה הכי טוב מבחינה פונקציונאלית משאר הדגמים של ה JVC והאלפיין שהוזכרו.

לשני האחרונים אין קרוס לרמקולים ולפיוניר יש.

מבחינת איכות, מעולם לא עמדתי על טיבם של האלפיינים לעומק וכן על ה-JVC אך בדגמים ברמה הזאת ספק רב מאוד אם יהיה הבדל כלשהו ואותו כלל תופס גם לגבי איכות הצליל (בהנחה שהכיווני אקולייזר בשניהם על Flat ושאר תנאי בדיקה זהים או דומים ככל הניתן).

בכול אופן, לסיכום דברי - אם תצוגות פחות מעניינות אותך - לך על ה-560, אם כן מתחשק לך תצוגות יפות יותר (אותי זה ממש מעצבן) כפי שאמרת, 760 של פרימייר.

• תוכן חדש...