Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון אולי מול אייפון 4.

ה4S מצויד בספיקר משמעותית טוב יותר מה4 (שהוא היה בערך שווה ערך עם הS2) ומצלמה טובה יותר (בעיקר בגלל אופטיקה עדיפה - אבל לא משהו GROUND BRAKING).

רוני - קשה... ככה זה כשגוללים מהר באייפון :) קשה לקרא.

ד"א - עוד 2 נקודות אם כבר מדברים על זה:

הS2 עם מסך גדול משמעותית , צבעים צועקים יותר א ב ל - פחות חד ונוטה להיצרב כשמשאירים אותו דלוק הרבה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה נכון אולי מול אייפון 4.

ה4S מצויד בספיקר משמעותית טוב יותר מה4 (שהוא היה בערך שווה ערך עם הS2) ומצלמה טובה יותר (בעיקר בגלל אופטיקה עדיפה - אבל לא משהו GROUND BRAKING).

רוני - קשה... ככה זה כשגוללים מהר באייפון :) קשה לקרא.

ד"א - עוד 2 נקודות אם כבר מדברים על זה:

הS2 עם מסך גדול משמעותית , צבעים צועקים יותר א ב ל - פחות חד ונוטה להיצרב כשמשאירים אותו דלוק הרבה.

ליביו

אז בשורה התחתונה, נשמע שהאייפון 4S מתאים יותר לדרישות שלי. אמת?

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מחזק לחלוטין את העניין. אין טוב ממראה עיניים. רק אל תשחק יותר מידיי עם המצלמה. אצל נתן אשל זה לא נגמר טוב.

מי זה נתן אשל ומה קרה לו?

פורסם
מישהו שאהב לצלם מתחת לחצאית :)

אתה לא רואה חדשות אה?

בשבועיים האחרונים הייתי מנותק לגמרי, יותר מדי עבודה :(

פורסם

לדעתי אין על האייפון. האייפון מרגיש הרבה יותר איכותי מהסמסונג שמרגיש זול ופלסטיקי.

בנוגע לממשק - בבעולתי אייפון אך יצא לי להשתמש הרבה בגלקסי גם של חברים סתם לצורך השוואה, לטעמי - האייפון לוקח ובגדול. הממשק פי אלף יותר נוח. הכל מרגיש הרבה יותר מקצועי ורציני מאשר בסמסונג.

אחרי התנסות עם אייפון הבנתי למה לרוב האנשים שאני פוגש בדרכי לצבא ובחזרה, יש אוזניות לבנות. זה שהרוב בוחרים באייפון אומר משהו. האייפון באמת אחל'ה מכשיר.

לפני השדרוג לא עניין אותי סלולרי בכלל. היה לי את הנוקיה שמקבלים חינם כשמצטרפים לתכנית חיילים באורנג'.

לאחר המעבר לאייפון אני פשוט מרוצה ב100% מהמכשיר.

פורסם
זה שהרוב בוחרים באייפון אומר משהו. האייפון באמת אחל'ה מכשיר.

זה לא ממש נכון , אם מדברים באחוזים - מכשירי אנדרויד נמכרים יותר.

בתור מכשיר יחיד - זה נכון, בתור מערכת הפעלה - לא.

בארץ בכלל זה צמוד בין האייפון לגלקסי S2. (למרות שפה אני משאר שפקטור ההבדל העצום במחיר שלא קיים במקומות אחרים באותה מידה משפיע לא מעט)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יכול להיות שמאזדה 3 טובה יותר משאר האלטרנטיבות של הליסינג שניתנות?

לי יצא לראות המון ידניות באירופה, זה אומר משהו? כן.

במקרה של האייפון, לדעתי, זה כן אומר משהו.

פורסם

ההשוואה לרכבים היית בגדר הומור וזה ברור שרכבים כמו מזדה 3 וטויוטה קורולה נמצאים על הכביש יותר בגלל תופעת הליסינג.

כשמדובר במכשיר סלולרי זה נטו מיתוג.

רוב המוחלט של בעלי הסמרטפונים הם משתמשים ממוצעים וגם פחות מי זה ואינם מודעים ליכולות של שימוש מעל הסטנדרט.

לרוב יש אייפון כי זה גימיק שיווקי וזה להיות "אין".

מעטים האנשים שבאמת יש להם את היכולת או הרצון לממש את כל תכונות הטלפון או חס וחלילה לבדוק מה יש אצל המתחרים להציעה.

לאייפון יש כמה יתרונות על פני האנדרואיד,אבל בלב שלם אני אומר לך ש90% ממחזיקי האייפון מחזיקים בו מסיבות שממש לא קשורות למה יותר טוב,יעיל,נוח וכ"ו.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...