Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אך... הדיון מארץ הדיונים :).

(שלום לכולם)

אז כמה דברים, נתחיל מזה שאני משתמש אנדרויד ועם כל ההערכה שלי כלפי אפל ומוצריה הגישה שלהם מעצבנת אותי בטירוף.

קודם נתיחס לסוגיה של השירשור:

כמכשיר טלפון, שניהם גרועים (הינה אמרתי את זה) - נוקיה 3100 מתפקד פי 100 יותר טוב כמכשיר טלפון.

מבחינת חומרה לשניהם יש יתרונות וחסרונות מה שאומר שזה נופל על העדפה אישית + מה המיימדים שלך (מסך 3.5 חד ואיכותי או מסך 4.3 איכותי אבל פחות חד).

כלומר לי יש ידיים מאוד לא קטנות ואני מסתיר את רוב המסך באייפון עם האגודל, מצד שני אם אתה לא אנומלי כמוני יש מצב שהגלאקסי יהיה גדול מידי.

מבחינת תוכנה: גם כאן לדעתי העיניין נתון לפרשנות והעדפה אישית, היות ואנחנו מדברים על הS2 אז המכשיר מספיק חזק ומספק את הסחורה בצורה מעולה וזה עוד לפני העידכון לICS.

מבחינת המלצה אישית, המשוחדת אומרת רק אנדרויד והפחות משוחדת אמורת קודם תתנסה ורק אז תחליט גם אם זה לא תהליך QA רק תחושה ראשונית.

ועכשיו חזרה למלחמה הפחות אובייקטיבית עם טיעוני "שלי יותר גדול" וכו'

אז ככה לאשתי יש את הS2 ואני שדרגתי לפני חודשים מS1 לGalaxy Nexus.

נכון שלהרבה יש אייפון וכל הכבוד לאפל על שיטת השיווק הגאונית.

שלא תבינו לא נכון אני רואה במוצרים של אפל סוג של יצירות איכותיות מאוד, אבל! מישהו שמע על מכשיר שמריץ אנדרויד שנמחק אחרי שחיברו אותו ליותר מ3 מחשבים ועידכנו מהם מידע?

לגבי הממשק משתמש, נכון להיום כל משתמש אייפון שמשחק 5 דקות עם המכשיר שלי נשאר עם פה פתוח.

(כמה שניות אחרי מתלוננים על גודל המכשיר אבל זה כבר עיניין ממש סובייקטיבי).

ברור לי שזה נשמע כמו אחד מטיעוני "שלי יותר גדול" (ותכלס שלי הרבה ותר גדול - המסך 4.65 ) אבל המכשיר הוא ממש לא הנק' כי העיקר פה זו מערכת ההפעלה שעובדת מדהים ולא רק ביחס לגרסאות קודמות, היא פשוט עובדת מדהים.

טוב חפרתי לגמרי.

סליחה ומקווה שעזרתי טיפה.

Current: Seat Leon FR 1.8 2016

"Past: Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2012 "Sport

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יכול להיות שמאזדה 3 טובה יותר משאר האלטרנטיבות של הליסינג שניתנות?

לי יצא לראות המון ידניות באירופה, זה אומר משהו? כן.

במקרה של האייפון, לדעתי, זה כן אומר משהו.

השוואה לא נכונה. יש פורד ידנית, פיג'ו ידנית, טויוטה ידנית וב.מ.וו ידנית. אנשים לא קונים אחת או אחרת בגלל שהיא ידנית. לעומת זאת, אנשים קונים אייפון כי זה אייפון.

לאייפון יש כמה יתרונות על פני האנדרואיד,אבל בלב שלם אני אומר לך ש90% ממחזיקי האייפון מחזיקים בו מסיבות שממש לא קשורות למה יותר טוב,יעיל,נוח וכ"ו.

בדיוק. בלי להכנס למה יותר טוב (כי בסופו של דבר, באמת - זה עניין של טעם אישי), לאייפון יש cult factor הרבה יותר משמעותי. אנשים קונים אייפון כי זה אייפון (על משקל הונדה זה הונדה וגולף זה גולף), ולא כי הם בדקו והחליטו שזה יותר טוב.

גם הדברים שנאמרים פה בגנות האייפון או בזכות האייפון (ולחילופין בגנות או בזכות ה-S2) הם לא בבחינת "פה זה גרוע ופה זה מעולה", אלא "פה זה קצת יותר טוב". עבור המשתמש הממוצע, אין יותר מדי דברים במכשירים המצוינים האלה שהם דיל ברייקר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה קשה בלהעביר שירים לאייפון דרך אייטונס?!

1. יוצרים פלייליסט 2. זורקים עליו שירים 3. מסנכרנים!

אין כמו אייטונס.

:twisted:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
הדרישות שלי ממכשיר נייד:

1. תפעול קל

2. ממשק ידידותי

3. קליטה ברורה

4. ספיקר חזק

5. מצלמה איכותית

6. עובי דק (הכי דק שיכול להיות)

7. משקל קל (הכי קל שיכול להיות)

אם זה מה שחשוב לך, אל תקח סמארטפון. קח נוקיה או SE פשוט עם מצלמה טובה, וזה אמור להספיק לך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הממשק פי אלף יותר נוח. הכל מרגיש הרבה יותר מקצועי ורציני מאשר בסמסונג.

לא הבנתי את המשפט. מה זה מקצועי ורציני?

בקשר לממשק, אשמח לקבל כמה השוואות ישירות לפעולות שהופכות את הממשק של האייפון לנוח יותר. פי אלף? טוב שלא פי אלפיים.

שלא תבין אותי לא נכון, האייפון הוא מכשיר מעולה שהוכיח עצמו, אבל זה נשמע כמו עוד תגובה של מישהו שקנה אייפון כי זה "אייפון" ויש אותו לכולם, וכולם כאלה אופנתיים, ומשוכנעים שזה הדבר הכי IN להסתובב איתו, ובלה בלה בלה, אבל בפועל לא יודעים להצביע על היתרונות שלו על פני אחרים - והאמת, שאין לו שום אס. הוא מכשיר טוב ויש טובים כמותו ואולי אף יותר מזה. הגלאקסי בכל אופן, לא נופל ממנו בשום פקטור. לפחות לא במשהו משמעותי.

פורסם

פריק מיקי - יש אנשים שלא רגילים לנהל את המוזיקה שלהם דרך תוכנת JUKEBOX אלא רגילים לתיקיות ולסידור קבצים ידני בלבד.

מבחינתם לשים מוזיקה זה כמו בנגני MP3 של הדור הראשון של לגרור MP3ים לתיקיות.

זה ממש לא הקונספט באייפוד ומשם האייפון וכו בבערך 12 שנה האחרונות.

הרעיון אכן של ניהול המוסיקה בצורה חכמה מפשט דברים ברמות.

האמת היא שבעיקר במק - הרמה של הניהול של הספריית מוזיקה באייטיונס גבוהה יותר.

עוד דבר מעולה שמקבלים מזה זה ניהול פודקאסטים ותוכנת Genius עם פלייליסטים מעולים מהחומר המקומי.

כמובן שהכל קיים בצורה מבוזרת באנדרויד.

יש תוכנה לסנכרון וגיבוי

יש סנכרון ענן (חלקי)

יש נגני מוזיקה

יש תוכנות שמנהלות פודקאסטים וRSS FEEDS

יש חנויות אפליקציות

פשוט בiOS זה מאוחד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אם זה מה שחשוב לך, אל תקח סמארטפון. קח נוקיה או SE פשוט עם מצלמה טובה, וזה אמור להספיק לך.

זה מה יש, 2 אופציות.. או זה או זה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
פריק מיקי - יש אנשים שלא רגילים לנהל את המוזיקה שלהם דרך תוכנת JUKEBOX אלא רגילים לתיקיות ולסידור קבצים ידני בלבד.

....

פשוט בiOS זה מאוחד.

ליביו

ופשוט ב-iOS אין אופציה אחרת, וזה ה-deal breaker מבחינתי, פה טמונה הבעיה שלי עם הגישה של אפל - ברגע שהם מוציאים פתרון מסוים שנראה להם כטוב יותר (וכנראה הוא כזה למרבית המשתמשים), זו הדרך היחידה! למה? כי apple knows better.

f*ck you! אני הלקוח ואני אחליט מה טוב לי!

אני מאותם אנשים שלא מנהלים את המוזיקה שלהם דרך JB, אני בנאדם מסודר מאוד והכל מאורגן אצלי בתיקיות, זה קל לי, זה נוח לי וזה עובד לי טוב כבר שנים.

זה למה אני בחרתי באנדרואיד, אני אוהב את חופש הבחירה שלי וזה היתרון הכי גדול של אנדרואיד מבחינתי, בין אם ברמת החומרה (1001 מכשירים, בכל מיני גדלים, צורות, מפרטים - תבחר מה מתאים לך) ובין אם זה ברמת מערכת ההפעלה שמאפשרת קסטומיזציה הרבה יותר גדולה לעומת iOS (ואני לא מדבר על החלפת רומים).

וכן, אני מודע לזה שזו גם נקודת החולשה של אנדרואיד, שזה יוצר פרגמנטציה וגורם למכשירים להיות outdated תוך זמן קצר - לכל מטבע יש 2 צדדים ושכל אחד יבחר מה שמתאים לו.

פורסם
זה מה יש, 2 אופציות.. או זה או זה.

אז אם ככה, אז:

א) אם זה בתשלום, ואפשר להיות בלי, אז תשאר עם מה שיש לך כרגע.

ב) אם לא, אז אייפון יותר אינטואיטיבי ופשוט לשימוש, והוא יותר מתאים למשתמש לא טכני. רק שים לב שהוא מכשיר יחסית עדין ושברירי (יש לו לא רק מסך זכוכית, אלא גם מאיזושהי סיבה גב זכוכית), וגם לא נוח לאחיזה. אומנם יש לו שוק אפטרמרקט מאוד עשיר של אביזרי הגנה למיניהם שחלקית מחפה על זה.

ג) לגבי SGS2 לא יודע להגיד לך, אין לי ניסיון עם המכשיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז אם ככה, אז:

א) אם זה בתשלום, ואפשר להיות בלי, אז תשאר עם מה שיש לך כרגע. - חינם לגמרי.

ב) אם לא, אז אייפון יותר אינטואיטיבי ופשוט לשימוש, והוא יותר מתאים למשתמש לא טכני. רק שים לב שהוא מכשיר יחסית עדין ושברירי (יש לו לא רק מסך זכוכית, אלא גם מאיזושהי סיבה גב זכוכית), וגם לא נוח לאחיזה. אומנם יש לו שוק אפטרמרקט מאוד עשיר של אביזרי הגנה למיניהם שחלקית מחפה על זה. - טוב לדעת, אקח זאת בחשבון. אגב, אם אבחר באייפון, חובה מגן מסך?

- אוקיי.

תשובותיי באדום.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כן, חובה. יש לו זכוכית רגילה ולא גורילה גלאס. צריך גם מגן אחורי בשבילו (משהו שנמכר בסטים).

פורסם
לדעתי אין על האייפון. האייפון מרגיש הרבה יותר איכותי מהסמסונג שמרגיש זול ופלסטיקי.

חבל שכל האיכות הזאת לא תשרוד נפילה מ-10 סנטימטר בלי מיגון של טנק (ועם מיגון, "האיכות" תוסתר ע"י חתיכת גומי).

בניגוד לגלקסי ששרד אצלי נפילות של מעל למטר, בלי מגן, והמשיך לעבוד כמו גדול. ותודה לgorilla glass.

פורסם

א) אם זה בתשלום, ואפשר להיות בלי, אז תשאר עם מה שיש לך כרגע.

ב) אם לא, אז אייפון יותר אינטואיטיבי ופשוט לשימוש, והוא יותר מתאים למשתמש לא טכני. רק שים לב שהוא מכשיר יחסית עדין ושברירי (יש לו לא רק מסך זכוכית, אלא גם מאיזושהי סיבה גב זכוכית), וגם לא נוח לאחיזה. אומנם יש לו שוק אפטרמרקט מאוד עשיר של אביזרי הגנה למיניהם שחלקית מחפה על זה.

אתה לא רואה סתירה?

פורסם

אנשים באמת מתלוננים שה-S2 מרגיש "פלסטיקי", אבל כמו שנאמר כאן - הוא עמיד מאוד. גם אצלי הוא נפל לא פעם, ואני לא משתמש בשום מגן מסך או כיסוי. כל היופי ב-S2 הוא כמה שהוא דק וקל, באמת שלא צריך שום הגנה כל עוד אתה לא מפיל אותו על בסיס יומי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...