Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החחלפת DESIRE ב-SGS1 או SGS1 PRO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מזה שנה וקצת HTC DESIRE. בעקרון, אני די מרוצה מהמכשיר ואין לי בעיה עם זה שהמעבד שלו נחשב כבר ישן ואיטי.

הבעיה היא שברוב מכשירי ה-HTC (לפחות הישנים) כמות הזיכרון המובנה קטנה מאוד ותאכלס - מתחיל להמאז לי כבר מכל המשחקים האלה של סקריפטים שמעבירים את האפליקציות לכרטיס ועומס על המכשיר עקב ריבוי אפליקציות.

חשבתי להחליף את המכשיר ב-SGS1 שכן באחרון יש כמות זיכרון משמעותית גבוהה יותר. המחיר די דומה כך שאני לא אפסיד פה הרבה, אם בכלל. כמובן שיש את האפשרות להשתדרג ב-SGS1 PRO שהוא בעל מעבד חדש ומהיר יותר.

מה דעתכם? האם השדרוג יורגש משמעותית?

מה שכן, בסמסוג אין את ממשק ה-SENSE שיש ב-HTC (תאכלס, עד היום לא ממש הצלחתי להבין מה נותן לי הסנס הזה אבל

שיהיה)

תודה מראש על התגובות.

פורסם

את ה-S אני מכיר. שכחתי לגמרי מהאופציה הזו.

הייתרונות הנוספים שיש בסמסונד הוא הם מסך גדול יותר ומשקל משמעותית נמוך יותר.

אז בעצם נשאלות פה 2 שאלות:

1. SGS1 או DESIRE S?

2. האם יש הבדל משמעותי בין ה-SGS הרגיל ל-PLUS?

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שטעיתי ומדובר ב-PLUS ולא PRO...

פורסם

חבר שעשה מעבר זהה (דיזייר לגלאקסי 1) תוך חודש מצא את עצמו עם הגלקסי במגירה והדיזייר בכיס.

הדיזייר אמנם 'נחות' מבחינת נתונים יבשים, אבל בפועל רץ חלק ומהר יותר מהגלקסי (מקוריים, נקיים שניהם). הבניה מרגישה יותר טוב בדיזייר, ולמרות שהוא כבד יותר, הוא מרגיש

יותר נוח ביד.

הסנס משפיע רק על הממשק (וקצת זיכרון ובטריה), כלומר בעיקר ויזואליות, אבל לא רק.

נ.ב -לעומת זאת גלקסי שמחליפים לו רום, מקבל קצב אחר לגמרי. פה לא יצא לי להשוות ביניהם.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה שאני עשיתי, לאחר שהתחלתי להתקע עם הDESIRE היה לקנות כרטיס זיכרון מהיר (רמה "10") והתקנה של רום שעובד עם EXT3/4. אין לי בעיות של מקום או מהירות.

ה"שדרוג" עלה מעט מאוד כסף וכמה דקות של עבודה והעניק למכשיר חיים חדשים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

בוקסר, האופציה של ה-SENSATION אכן נשמעת מצויינת. העניין הוא שהכוונה המקורית שלי הייתי לא להשקיע בכלל כסף כלומר: למכור את ה-DESIRE ןבאותו סכום לרכוש SGS1.

עבור ה-SEBSATION אני אצטרך כבר להוסיף כסף ומאחר והחלפה לא ממש מחייבת אני מעדיף לוותר כרגע על האופציה הזו.

תודה בכל מקרה על הרעיון.

טל, כמובן שמדובר ברום מקוסטם. חס וחלילה שאני אשאר עם איזה זבל מקומי של אחת המפעילת הסלולאריות.

למישהו יש ניסיון אישי עם המכשיר שיכול להעיד על מהירות/תקינות/אופן עבודה חלק ויציב?

D.LIVEN, אני כבר מזמן עובד עם כרטיס CLASS 10 ומחיצה EXT3. את הרום הנוכחי מיציתי ואני מתכוון בקרוב להחליף אותו.

יכול מאוד להיות שהוא המקור לכל הבעיות המעצבנות אבל בכל מקרה, על הנייר, נראה של-SGS1 יש כמה ייתרונות על ה-DESIRE.

לכן אני שוקל את המעבר.

פורסם

גם אם תחליף את הדיזייר וגם אם לא, את היתרונות של סנס תרגיש רק אחרי שתעבוד בלעדיו. ניסיתי בזמנו כמה רומים של ics, נטולי סנס כמובן, מהר מאוד חזרתי עם הזנב בין הרגליים. הייתי מציע לך להתקין רום בלי סנס ולנסות אותו לפני שאתה מחליף מכשיר. אני יכול להעיד על עצמי, שהסיבה היחידה שאני לא מחליף עדיין את הדיזייר היא כי אין עדיין מכשיר עם ics וסנס.

מעבר לזה, עם אתה עם כרטיס מהיר ורום מקוסטם. היתרון היחיד שיהיה לך בגלאקסי זה גודל המסך. ותכלס, 0.3 (4 מול 3.7) יוצא פחות מ10 אחוז. לא כזה משמעותי.

אני אישית חושב שאם כבר לשדרג מכשיר אז להוסיף כסף ולקנות משהו טוב משמעותית, אם יש לך צורך (או רצון אז ובלתי מוסבר) בזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם לי יש 2 desire בבית שכל שבוע אני מתקין להם רום חדש ואני מאוד מרוצה מהם, כמובן שגם אני משתמש בכרטיס זיכרון.

ממליץ לך לנסות את הרום miui אבל בגירסת ה x-part זה רום מאוד מאוד מהיר, קיבלתי איתו ציונים של 3000.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291

בנוסף הוא הרום הכי החסכוני בסוללה.

גילוי נאות בשבוע שעבר אחרי חודשים עם MIUI חזרתי לרום עם sense כי באמת התגעגתי.

איך במחיר של ה desire יד שניה תקנה SGS בלי להוסיף כסף? אתה מתכוון לקנות משומש?

פורסם

אם אנחנו כבר בענייני רומים לדיזייר (גונב מעט את השרשור אבל לא ידעתי שיש כאן כל כך הרבה משתמשי דיזייר כמוני), מאז אוקטובר אני מריץ insert coin בגרסתו האחרונה (1.1.4) עם קרנל של snq.

ב-95% מהזמן הרום מתפקד מצוין אבל היות ויוצר הרום הפסיק לפתח את הרום, כבר זמן מה אני רוצה לשדרג לרום אחר. אשמח לשמוע המלצות מניסיון על רום סנס עדכני שלא יתקע ותהיה אפשרות הקלטת שיחה איתו (של שני הצצדים) כמו שיש לי ברום המדובר. mildvild עושה רושם טוב אבל נראה מופשט מדי.

לפני מס' ימים ניסיתי לכמה שעות רום של runnymede 6.0.7 AIO אבל המכשיר פשוט התחיל להיתקע וחזרתי חזרה.

מה שחשוב לי בתכלס בסנס זה השעון עם המזג אויר. ראיתי שניתן להתקין אותו בנפרד אבל לא ניסיתי.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני מתנצל על הבורות, אבל מה ההבדל בין SGS לSGS PLUS?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...