Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולאלו שאוטוטו שנתיים ביחד עם החברה, מה ההצעות להיום? (משהו רומנטי, בין אם מסעדה או פאב או לא יודע מה) :oops:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל יום סיבה למסיבה.

חג האהבה הבורמזי או היהודי או הנוצרי.

בד"כ השקעה קטנה עם בחורה מניבה תשואה גדולה. אז תשומי קטן ואתה מסודר.

צריך להיות בניו יורק ביום הזה כדי לראות את השליחים רצים כמו משוגעים עם מתנות האוהבים . חוויה.

יום גדול לסוחרים והם אלה שמריצים שם את החג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו שנאמר, זר פרחים צנוע לא יכול להזיק.

שכחת לציין את תופעות הלוואי של השיטה הזאת, בלילה כשאתה מתחיל להתקרב אליה היא אומרת לך "מה אני, זונה?":lol:

נפלא !

!AWDSOME

פורסם
ולאלו שאוטוטו שנתיים ביחד עם החברה, מה ההצעות להיום? (משהו רומנטי, בין אם מסעדה או פאב או לא יודע מה) :oops:

לקרוא שרשורי בנצי נבחרים ולנסות בבית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני מציע להתעלם ובנוסף גם להפליץ במיטה בהזדמנות הראשונה.

והמהדרין שבמהדרין עושים את זה תוך כדי גירבוץ עצבני וסינון קללה "סאאאאמק השרמוטה הזאת, הדביקה אותי בסקאביאס!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

409107_2845776343880_1243530902_32585477_992085337_n.jpg

טיפ קטן: לא לעשות היום כלום רק להגיד חג שמח , ויום חמישי או שישי או שבת מתי שנוח להפתיע בזר + ארוחה או איזה בילוי משותף ולהגיד לה: לא מעניין אותי יום האהבה אני אוהב אותך כל יום ולא צריך יום מיוחד

זה סקס בטוח.

true-story-neil-patrick-harris.png

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יוסי, ברור לך שכל בחורה חדשה תנסה לגגל אותך, ואני חושב שגם ברור איפה היא תמצא אותך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה חושב שמתוך יותר מ7000 הודעות (כולל אוף טופיק שלא כלול בספירה) היא תמצא את זאת?

חוץ מזה שלא אמרתי שום דבר מוזר פה. רק תהייה לגבי מה לקנות לבחורה.

בנוסף, שכתבתי בעבר דברים יותר גרועים...

מי שיוצאת איתי צריכה לדעת למה לצפות, וזה כולל הודעות מוזרות בפורומים :)

• תוכן חדש...