Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על אופנוע ב.מ.וו 1938

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבר זמן מאז העדכון האחרון.בינתיים יוצרו הקונוסים למרימי השסתומים.הקלא'ץ נשלח לשיפוץ, מסתבר שהמקורי היה קרמי יצוק ללא ניטים והיה צריך לקדוח חורים בדיסק למסמרות.ממליץ על העבודה שעשה מוניר מטייבה.נראה שהוא מאד מקצועי ואוהב את העבודה שלו וגם המחיר היה סביר.בנוסף חבר מכין עבורי שרטוטי יצור לחלקי פנים המנוע -סט גלגלי טיימינג ועוד חלקים.תוקנו גם החורים בבלוק בעזרת ריתוך אלומיניום.

20141122_155642.jpg

20141129_161725.jpg

פורסם
אני מבין שאתה רוצה לייצר בעצמך את גלגלי השיניים?

אם כן - מי ייצר לך אותם? מי יעשה את מלאכת הייצור?

נכון, את הגלגלים אני רוכש אצל טכניקה בוקשטיין שהוא בית מיסחר ותיק מאד בתחום השינוע. הגלגלים הם סטנדרטים ויעברו בבית המלאכה שלהם חריטה לפי השרטוטים שאספק להם.

פורסם
נכון, את הגלגלים אני רוכש אצל טכניקה בוקשטיין שהוא בית מיסחר ותיק מאד בתחום השינוע. הגלגלים הם סטנדרטים ויעברו בבית המלאכה שלהם חריטה לפי השרטוטים שאספק להם.

בוקשטיין הוא גם יבואן שרשראות RENOLD בישראל אם כי נראה לי שרק תעשייתיותScan0003.jpg.

ראו פרסום שלו בשנות החמישים.

בברכה אריק

פורסם
בוקשטיין הוא גם יבואן שרשראות RENOLD בישראל אם כי נראה לי שרק תעשייתיות[ATTACH=CONFIG]405771[/ATTACH].

ראו פרסום שלו בשנות החמישים.

בברכה אריק

נכון מאד,השרשרת אכן תיהיה רנולד,מאיזה ספר זה ?

נראה כמו פריט נדיר.

פורסם
נכון מאד,השרשרת אכן תיהיה רנולד,מאיזה ספר זה ?

נראה כמו פריט נדיר.

אני מאמין שזה פריט נדיר. זהו ספר "האופנוע" שכתב הסופר יהודה ענן .

ספר זה מוקדש לזכר חברו מנשה גרינשטיין אשר נפל במלחמת השחרור.

ןלגבי השרשרות התעשייתיות האם הן לא חלשות לשימוש באופנועים והאם יש מישהו שמוכר לפי מטר, או שצריך לקנות חבילה של 5 מטר ?

בברכה אריק

פורסם

שלום אריק

לא ידעתי קיום הספר הזה,כנראה מדובר על פריט מאד נדיר,מה שנת ההוצאה שלו?

אני לא לא יודע מה זה תעשייתי

מה שאני קונה זה שרשרת תיקנית של רנולנד,יש שרשראות שמיוצרות בארץ שנמכרות בעיקר לתעשיית המזון בד"כ מצופות בכרום ניקל.

חן.

פורסם

ניתן להשיג ב5 מטר (חבילה) או שניתן לחתוך בכל מידה שתרצה ,יש להם מגוון סוגים ואיכויות הם יתאימו לך את השרשרת לפי דרישות העבודה.

פורסם
שלום אריק

לא ידעתי קיום הספר הזה,כנראה מדובר על פריט מאד נדיר,מה שנת ההוצאה שלו?

אני לא לא יודע מה זה תעשייתי

מה שאני קונה זה שרשרת תיקנית של רנולנד,יש שרשראות שמיוצרות בארץ שנמכרות בעיקר לתעשיית המזון בד"כ מצופות בכרום ניקל.

חן.

שלום חן

שנת ההוצאה היא כנראה בסביבות 1950 . הוצאת המחבר / תל אביב. הספר מכיל כ 155 עמודים שאותות הזמן ניכרים בהם אבל עם תוכן מעניין .

זהו ספר שנכתב באהבה כדי להדריך את רוכבי האופנוע על מנת להפיק את מירב התועלת וההנאה שברכיבה והוא מכיל ארבעה פרקים כולל צילומים קריקטורות ומודעות פירסום.

1) הארנק והחוק ( קניית האופנוע, מס מותרות, אופנועים גרמניים ).

2) התנעה ורכיבה ( לימוד, הרצה, רכיבה נכונה, חיסכון בדלק, נסיעה בחורף ונסיעה בחולות ).

3) טיפול באופנוע ( אחזקה שוטפת, סיכה, צמיגים ועוד...).

4) מבנה האופנוע ופעולתו ( כידון, גלגלים, מנוע 4 ו 2 פעימות, מאייד, מצמד, תיבת ההילוכים ומערכת החשמל ).

ההסברים המפורטים מבוססים בעיקר על אופנועים אנגליים שמכורח הנסיבות היו יותר נפוצים בארצנו.

וחזרה לשרשראות רנולד . תודה על המידע שניתן לקנות אצלו גם לפי אורך רצוי ולא רק בחבילות וזאת מכיוון שאני צריך 3 סוגי שרשראות BS.

בברכה אריק

פורסם

חן יש לי רק שאלה, אני רק מקווה שלא תבין אותי לא נכון, לא מדובר בביקורת אלה רק רצון להבין.

העליונות של האופנועים הגרמניים בשנתונים הנ"ל נבעה מרמת טכנולוגית ודיוק טובה בהרבה מהאופנועים

האנגליים. שילוב כל החלקים המקוריים יצר בעצם מכונה מופלאה שנתנה תמורה טובה בהרבה מהמתחרים

וזאת הסיבה להצלחה הגדולה של חברת BMW גם אחרי המלחמה הארורה.

בשיפוץ שלך (שהוא נפלא בעיניי) אתה בעצם ממציא מחדש את הגלגל, כיוון שניתן היום להשיג כמעט כל חלק

לאופנוע במצב טוב ומקורי של החברה.

בעבר באמת לא היו הרבה ברירות ובוצעו בכלים האלה תיקוני שבר ואלתורים אין ספור, אבל היום בשיפוץ יסודי כמו

שלך אני לא מצליח להבין בעצם את ההתעקשות על ייצור הדברים ושימוש בחלקים אחרים טובים ככל שיהיו.

על מנת שהאופנוע הזה ינגן כמו שהוא יודע, יהיה מתואם וייסע כמו שצריך שימוש בחלקים איכותיים מקוריים עדיף לדעתי.

ההבדל במחיר לא יהיה גדול ואולי אפילו זול לטובת חלקים מקוריים, וגם תמנע בעתיד התעסקויות כפולות ומכופלות

במנוע ומסביב לו.

יישור קו אחד אמתי ורציני לאופנוע מהסוג הזה, ייתן לך שקט להמון שנים והאופנוע ייסע גם בעוד יובל.

מה הסיבה בעצם שאתה מייצר חלקים ולא רוכש אותם? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גם אני מצטרף לתהייה של מכובדי שמעליי.

אני עוקב באדיקות אחרי השרשור ומוצא אותו מעניין ביותר (טוב-קצת יותר תמונות עוד לא לא הרגו אף אחד :wink:) אבל יש באיביי גרמניה בכל רגע נתון מעל 20 דפים עמוסים בכל טוב לאופנוע הזה, ובנוסף ישנם בתי מסחר בגרמניה שישיגו לך כל חלק שתרצה.

לכן גם לי לא מובן- למה להתעסק עם יצור של חלקים מורכבים כמו גלגש"ים וכיוצ' ולא להשתמש בחלקים מקוריים?

בכל מקרה בהצלחה!

אורן

• תוכן חדש...