Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על אופנוע ב.מ.וו 1938

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רן ואורן מה שכבתם זה נכון מאד הבעייה זה זמינות החלקים והמחיר, יש קושי להשיג חלקים מקוריים לדגמים לפני המלחמה ,יש מעט יצרנים שמייצרים חלקים חדשים לפי המקור

אתן שתי דוגמאות:

שרשרת חדשה הייתה עוזרת לי והייתי מרכיב את הגג"ש המקוריים הבעייה שקשה מאד להשיג את המידה הזו.מצאתי אחת חדשה בשוויץ -המחיר שדורשים הוא זהה לעלות של קניית הגג"ש החליפיים בארץ +עבודות חריטה+שרשרת חדשה.

מצאתי בגרמניה יצרן פרטי קטן שמייצר כמעט את כל החלקים לדגם [כולל צילינדרים ,ראשים וגלי ארכובה] הבעיה שוב זה המחיר-על סט גג"ש ושרשרת חליפיים[סה"כ 4 גלגלים] הוא דורש פי 5 ממה שעולה לי בארץ.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אריק בעניין הספר חקרתי קצת על המחבר יהודה ענן - מסתבר שהיה לו מוסך אופנועים בתל אביב ברחוב בוגרשוב עוד לפני קום המדינה.

כנראה זמן קצר אח"כ סגר את המוסך ועזב את הארץ לארה"ב.

אשמח מאד להשיג את הספר.

חן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בלוק המנוע חזר מעיבוד שבבי.

קידוח תבריג מדיד השמן שהיה שחוק והכנת תותב מתאים,הורדת 2ממ' מתושבת משאבת השמן שנפגעה מקורוזיה,הורדת חצי ממ' משטח הקרטר שם בוצע ריתוך אלומיניום.

20141217_152743.jpg

20141217_152706.jpg

פורסם

חן,

עבודה יפה והרבה בהצלחה...

אני בטוח שאתה מכיר אבל אני אשאל בכל זאת - ניסית לאתר חלקים במוסך של גדליה ארנון? יכול להיות שמשם תמצא חלקים נדירים במחיר סביר (או לפחות זולים יותר מייבוא פרטי)

פורסם
חן,

ניסית לאתר חלקים במוסך של גדליה ארנון? יכול להיות שמשם תמצא חלקים נדירים במחיר סביר (או לפחות זולים יותר מייבוא פרטי)

חוש הומור הוא תמיד דבר חיובי.

פורסם
אריק בעניין הספר חקרתי קצת על המחבר יהודה ענן - מסתבר שהיה לו מוסך אופנועים בתל אביב ברחוב בוגרשוב עוד לפני קום המדינה.

כנראה זמן קצר אח"כ סגר את המוסך ועזב את הארץ לארה"ב.

אשמח מאד להשיג את הספר.

חן.

נראה לי שקלעת בול . מוסך "בוגרשוב" ברחוב בוגרשוב 47 בתל אביב היה של יהודה וולק שככל הנראה עיברת את שם המשפחה.

WOLKE בגרמנית או וואלקן ביידיש פירושם - ענן.

בברכה אריק

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הראשים חזרו משיפוץ-שלושה שסתומים נשארו מקוריים,אחד נדרש להחלפה ,היה קשה להשיג משהו תואם בקוטר הקנה בסוף מצאתי אחד שניתן להתאמה של מנוע פרקינס

כמו כן הוחלפה תושבת אחת וכל המובילים.

20150110_181626.jpg

• חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

החלו להגיע חלקים מעיבוד שבבי.

צריך לסיים את תיקון צלעות הקירור שחסרות בצילינדים ,אח"כ ישלחו לניקוי חול וחריטה.

20150411_172006.jpg

פורסם

חלקים שנרכשו לאחרונה בגרמניה (ווטרמה).

בוכנות חדשות, שרשרת טיימינג משומשת במצב מצוין תאפשר לי להשאר עם גלגלי השיניים המקוריים.

20150411_172220.jpg

20150411_171030.jpg

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עוד חלקים הגיעו מעיבוד שבבי.

הקדח בתושבת גל הארכובה היה מעט אובלי. אז הוכן ג'יג מיוחד ובוצעה הגדלה לקדח.

20150630_174846.jpg

20150630_174831.jpg

• תוכן חדש...