Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על אופנוע ב.מ.וו 1938

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוצאת הבוכנה התפוסה בצילנדר אילצה אותי לקדוח אותה במספר אזורים עד לשיחרורה מפין הבוכנה.

המטרה להוציא את הצילינדר ללא נזק בלתי הפיך.

20141004_002741.jpg

20141004_220049.jpg

20141004_220727.jpg

פורסם

ממראה עיניים בלבד של התמונות, ובוודאי מבלי כל רצון לרפות את ידיך, נידמה לי שרוב חלקי המנוע והגיר בלויים/שחוקים ובמצב שאינו מאפשר חידוש/שיפוץ שלהם. יש לי תחושה שגם גל הארכובה במנוע (כשתגיע לפירוקו) יהיה במצב סופני, פסול לשיפוץ.

לפני שנים (עוד בטרם עידן האינטרנט..) הייתי במצב דומה בשיפוץ של אופנוע מאותו שנתון (יצרן אחר). הפיתרון היה באיתור ויבוא ארצה של מנוע משומש, במצב טוב ולאחר שיפוץ.

ממליץ לך לשקול דרך פעולה דומה במקום להיכנס להוצאות גבוהות (מאוד...) על שיפוץ שבספק רב אם יצליח.

אילן

the macro world of micro cars

פורסם (נערך)

האמת גם אני חשבתי את אותו הדבר.

ניתן להשיג מנועים כאלה בעיקר בחו"ל בפסטיבלי רכב במיוחד בוטרמה שם רוב

האירוע מוקדש לאופנועים גרמניים בעיקר BMW.

העניין ברכישת מנוע כזה במצב סביר, שאת הכסף שתחסוך והמאמצים, שווה להשקיע

באוברוהול מלא כך שבסיום המבצע יהיה לך אופנוע במצב מושלם, במחיר זול בהרבה.

אני מניח שעצם הרצון להשאיר את בלוק המנוע נובע מהצורך להשאיר את מס' המנוע תואם

למספר השלדה, כמופיע ברישיונות ואכן לאופנועים נדירים מאד הזהות הזו מוסיפה ערך, אולם

בגלל שמדובר באופנוע נפוץ יחסית שרבים ממנו היום עדיין מתגלגלים על הכבישים דווקא המצב

המכני משחק תפקיד משמעותי יותר. הפרוצדורה לשינוי מספר המנוע ברישיונות פשוטה יחסית, ואם

תצליח לשים יד על מנוע תואם שנה ודגם לא תהיה בעיה בכלל.

גם אם יש ברשותך מנוע נוסף, כמות החלקים שתצטרך להזמין מחו"ל והמחירים היקרים יחסית

הן של החלקים עצמם והן של המשלוח, ייקרו את השיפוץ הרבה מעבר ליבוא מנוע תקין.

לפעמים העבודה המתישה וההוצאות הרבות, עלולות למוסס פרויקט בסדר גודל כזה וחבל

כשישנה אופציה שפויה יותר.

דבר נוסף מצב הקורוזיה של המתכת מעמיד בספק את העמידות שלה בשינויי טמפ' ועלול

ליצור סדקים בקעים ונזילות/הזעות, וגם בעיה בהתאמת אטמים במיוחד אוו רינגים ומחזרי שמן.

בחו"ל נוהגים לבדוק כל חלק כזה בשיקוף רנטגן למציאת נק' החולשה של המתכת אני לא יודע

אם יש מישהו שעושה את זה בארץ.

הייתי מתייעץ עם מישהו שכבר עשה פרויקט כזה לפני כניסה להרפתקה מיותרת.

בכל מקרה עבודה מרשימה ושיהיה בהצלחה-רן

עריכה אחרונה על ידי השושנים

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא תיהיה ברירה אלא לפרק את המנוע החלופי שקיבלתי כדי להעביר את גל הארכובה ומשאבת השמן.20140925_180255.jpg

המנוע הוא מודל מעט חדש אך חלקי הפנים זהים.

פורסם

בתמונות האחרונות שהעלית נראה בבירור נזק מכני/שברים בבלוק המנוע, באיזור חיבור הצילינדר לבלוק (תוצאה של פירוק הבוכנה?).

אתה באמת חושב שתוכל לשפץ את בלוק המנוע הזה במצבו?...

נדמה לי שזה בלתי אפשרי ובוודאי שלא כדאי.

אילן

the macro world of micro cars

פורסם
בתמונות האחרונות שהעלית נראה בבירור נזק מכני/שברים בבלוק המנוע, באיזור חיבור הצילינדר לבלוק (תוצאה של פירוק הבוכנה?).

אתה באמת חושב שתוכל לשפץ את בלוק המנוע הזה במצבו?...

נדמה לי שזה בלתי אפשרי ובוודאי שלא כדאי.

אילן

אין נזק לבלוק ,זה החלק התחתון של הבוכנה שנקדחה וחולקה כדי להפרידה מהגוג'ון פין מצב כשיוצר כאן אשלייה כמעט מושלמת שזה הבלוק. מדובר כאן בסופר מקצוען בעל ניסיון רב, אז גרימת נזק כזה בפירוק זה לא המקרה.

בברכה אריק

פורסם

אחרי ניקוי בלחץ מים נראה שהבלוק בסדר זה כנראה זווית הצילום גורמת לזה להראות כסדק.

צריך יהיה למלא בריתוך כמה נקודות בבלוק שנאכלו אבל בסה"כ הוא תקין לשימחתי.

פורסם

פורק המנוע החלופי,מכיוון שהיה סגור מצבו טוב בהרבה.

משאבת שמן תקינה.באגן השמן היה הרבה שחק אלומיניום,הסיבה התבררה שפירקתי את הבוכנה-טבעות הסגר של פין הבוכנה השתחחרו ואכלו את הבוכנה.20141010_003310.jpg20141010_002714.jpg20141010_112543.jpg

פורסם

הבוכנה הזו לא מקורית אם כי של אותו יצרן.הבוכנה של הצילינדר השני מקורית ומצבה טוב.

גל ארכובה נראה תקין ללא חופשים.

20141010_112025.jpg

20141010_113312.jpg

20141010_155422.jpg

• תוכן חדש...