Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנוגע לקבצי flac

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי דיסק אשר כל השירים בפורמט flac, אני משתמש ב usb על מנת לשמוע שירים במערכת.

כנראה שדרך ה usb המערכת לא יכולה לקרוא את סוג הקבצים הללו, איך אני יכול לשמוע אותם דרך ה usb? צריך להמיר אותם לפורמט אחר? ואם כן אז עד כמה הם מאבדים מהאיכות שלהם?

או פשוט לצרוב את הדיסק וזהו?

תודה

פורסם
הורדתי דיסק אשר כל השירים בפורמט flac, אני משתמש ב usb על מנת לשמוע שירים במערכת.

כנראה שדרך ה usb המערכת לא יכולה לקרוא את סוג הקבצים הללו, איך אני יכול לשמוע אותם דרך ה usb? צריך להמיר אותם לפורמט אחר? ואם כן אז עד כמה הם מאבדים מהאיכות שלהם?

או פשוט לצרוב את הדיסק וזהו?

תודה

אתה צריך להמיר ל wav

האיכות נשמרת פחות או יותר

ותבדוק שהמערכת קוראת את ה wav

לא כולן קוראות...

אופציה נוספת לצרוב את ה flac כ audio cd אבל אז אתה מאבד הרבה יכולת אחסון ומבחינתי גם עניין הנוחות יורד מהפרק.

HU:Pioneer DEH-80PRS Amp's:Celestra Fa 475 + Sundown SAE1000D

MIDBass:Hertz HSK XL TW:Dayton Audio RS28F-4 SUB:DC - Lvl 2 - 15'

פורסם

תוריד את flac front end ותעשה לקבצים DECODE לפורמט WAV ותהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה מערכת יש לך? כי זה ממש נדיר שמערכת תומכת בWAV, שלא תתבלבל עם WMA, זה שני דברים שונים.

אופציה הכי פשוטה זה להמיר לMP3 או להמירלAAC של IPOD ולחבר IPOD דרך חיבור שלו (אם מערכת תומכת).

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

דימה יש מצב שאתה צודק ואכן התבלבלתי בין סוגי הקבצים, בכל אופן זאת המערכת שמותקנת אצלי

LG דגם LCS 710BR

פורסם

לא מצאתי יותר מדי פרטים עליו. בכל אופן הוא קורא MP3/WMA דרך דיסק וUSB.

כתוב גם שהוא שולט על IPHONE/IPOD, אז תבדוק בספר איזה פורמטים הוא קורא מIPOD (אם יש לך אותו).

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

תעשה המרה של FLAC ל ALAC שזה LOSSLESS של איפוד, ותעבוד אם הIPOD.

כמובן שיש גם המרות מדיגיטלי לאנלוגי באמצע (ראה חיפוש) אבל אם אין תמיכה ב WAV זה הכי קרוב לCD שתוכל להגיע דרך USB.

אגב ALPINE חדשים מבצעים שיגור דיגיטלי מהאיפוד לכן יש מצב ולא תהיה המרה כלל וזה שווה ערך לCD.

פורסם

אוקי תודה חבר'ה, אני ינסה את מה שאמרתם.

החוברת של המערכת נמצאת אצלי... אני יבדוק שם איזה סוגים של קבצים היא כן קוראת

• תוכן חדש...