Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

הרכב הנוכחי של אבא, שרייד ידנית 97, הושבת בעקבות תאונה (לא נזק גדול אבל לא משתלם לתקן) ועכשיו אני מחפש לו רכב חדש.

התקציב: באזור ה40, רצוי פחות, אפשר להתגמש בשביל משהו שווה.

הדרישות: 5 דלתות (האצ' או סטיישן), מנוע בנזין, מנוע עד 2.0 ליטר אבל מעל 1.2, תא מטען סביר (לפחות כמו בשרייד, יותר ממה שיש בסיריון למשל) אמין ובטיחותי. שנתון מעל 2004 ולא שחוט מבחינת קילומטראז.

דברים דלא חשובים: מראה, תיבת הילוכים, גודל כללי או מהירות... אין העדפות.

רכבים שהוא התעניין בהם: הונדה ג'אז, מאזדה דמיו (לא רלוונטי כי אין בשנתון מתקדם), סוזוקי איגניס.

בכללי דברים שחשבתי עליהם: איגניס, ג'אז, סניק, ליאנה סטיישן...

מה אתם מציעים? קחו בחשבון שמדובר באדם מבוגר, לא מעניין אותו ביצועים או מראה, כן מעניין אותו שקט נפשי מבחינת טיפולים ובטיחות, שיהיה לו נוח לנסוע בו לעבודה כל יום, שיהיה אפשר להעמיס בקלות קניות לתא מטען ולא לזחול פנימה...

אשמח מאוד לקבל המלצות וכיוונים! תודה.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
היי!

הרכב הנוכחי של אבא, שרייד ידנית 97, הושבת בעקבות תאונה (לא נזק גדול אבל לא משתלם לתקן) ועכשיו אני מחפש לו רכב חדש.

התקציב: באזור ה40, רצוי פחות, אפשר להתגמש בשביל משהו שווה.

הדרישות: 5 דלתות (האצ' או סטיישן), מנוע בנזין, מנוע עד 2.0 ליטר אבל מעל 1.2, תא מטען סביר (לפחות כמו בשרייד, יותר ממה שיש בסיריון למשל) אמין ובטיחותי. שנתון מעל 2004 ולא שחוט מבחינת קילומטראז.

דברים דלא חשובים: מראה, תיבת הילוכים, גודל כללי או מהירות... אין העדפות.

רכבים שהוא התעניין בהם: הונדה ג'אז, מאזדה דמיו (לא רלוונטי כי אין בשנתון מתקדם), סוזוקי איגניס.

בכללי דברים שחשבתי עליהם: איגניס, ג'אז, סניק, ליאנה סטיישן...

מה אתם מציעים? קחו בחשבון שמדובר באדם מבוגר, לא מעניין אותו ביצועים או מראה, כן מעניין אותו שקט נפשי מבחינת טיפולים ובטיחות, שיהיה לו נוח לנסוע בו לעבודה כל יום, שיהיה אפשר להעמיס בקלות קניות לתא מטען ולא לזחול פנימה...

אשמח מאוד לקבל המלצות וכיוונים! תודה.

לאינה סטיישן, בהחלט. רכב אמין, 1.6 חסכוני יחסית, מרווח והכי חשוב אפס תקלות

פורסם
לאינה סטיישן, בהחלט. רכב אמין, 1.6 חסכוני יחסית, מרווח והכי חשוב אפס תקלות

1+....

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

עושה רושם שההונדה ג'אז יכולה להיות בחירה טובה עבורו,

הייתי מציע גם לחפש גטס או סיריון שמורות ולא שחוטות, גם יכולה להיות אופציה טובה ולא פחות אמינה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על ההיענות הרבה, חברים!

האיגניס ירדה מהפרק כי תא המטען שלה קטן מידי. הוא רוצה תא מטען כמו של השרייד ומעלה.

B3 בתקציב לא מצאתי.

C4 רכב מגניב אבל אנחנו חוששים מעניין האמינות ועלויות הטיפולים בסיטרואן, עם כל הטכנולוגיה שלהן :)

ליאנה סטיישן כרגע נלקחת בחשבון כאופציה טובה.

פג'ו 307 גם ברשימה.

ג'אז - היינו רוצים אבל לא מצאנו אחת במחיר מתאים ומעל 2004.

סיריון לא כי היא קטנה ודחוסה מידי.

גטס בחיים לא, גם לא בחינם.

עוד אופציות שעלו ואשמח לשמוע דעות:

מגאן 2, 5 דלתות (עם התחת הבולט) - אבא שלי מאוד אוהב אותה, אבל במגאן סדאן שהייתה לעמית לעבודה אחרי כמה שנים פשוט כל הפלסטיקה בפנים התקלפה והתפרקה וזה לא נעים. לא יודע אם זה מקרה בודד או כולל?

רנו קליאו דור 3, מסוכנויות טרייד אין אפשר למצוא בתקציב.

גולף? פורד פוקוס 5 דלתות?

יש כל כך הרבה אופציות שקשה לי כרגע אפילו להתמקד!

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...