Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חובבי הבאגי למיניהם אשמח מאוד שתשתפו פעולה בחיפושים!!!!!!!

לפני כ10 שנים רכשתי באגי מקצועית בטירוף מנוע סובארו 1800 גיר 002 כיסאות ספורט ועוד מלא שיפורים.מאיזור אחד המושבים לייד חדרה! השקעתי בשיפוצים בה למעלה מ10 אלף ש"ח ואחרי 10 שנים גיליתי בדרכים לא דרכים שיכול להיות שהיא הגיע ליידי אותו בחור שממנו קניתי ב"דרכים לא כשרות"(נגנבה) אני מעוניין להגיע לבעלים של אותו באגי ולפצות אותו בתשלום או להחזירה!!! אך ורק אם ינתתנו סימנים מדוייקים וספציפיים לגבי אותה באגי שיוכיחו שהיא שלו.הבאגי 2 מושבים. לפרטים נא לשלוח הודעה

פורסם

כל הכבוד!!

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

כל הכבוד...

הסיפור לא כ''כ הובן לי , אם תוכל לפרט היא נגנבה ממך / מהמוכר / ממישהו שקנה ממך ???

בכל מקרה כן יירבו אנשים כמוך.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

משהו מכר לו באגי.

הבאגי שופצה והושקעה מעל ומעבר.

היום לאחר כ 10 שנים הוא הבין שיש מצב ומי שמכר לו את הבאגי מכר לו באגי גנובה .

הוא מוכן לפצות את מי שניגנבה לו הבאגי במידה וימסרו פרטים מזהים.

מה לא ברור ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כל הכבוד, מומלץ לפרסם גם בג'יפולוג.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני לא יודע כמה זה עוזר אבל לפני שלוש שנים או קצת יותר ראיתי אותה בי-ם ע"י קפה מומנט ז"ל.....

מכסי השסתומים מוכספים, וניצפתה עבודה מושקעת ביותר בשיפור המנוע, ואסטטיקה של המנוע

שחשוף כמעט לחלוטין, מה שמושך את עיניו של כל מי שמבין שבחיים לא ישב זאב עם כבש

או מנוע סובארו בשילדת VW באגי ירבץ....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לדעתי אפשר לאתר בעלים קודמים על פי מספר שילדה. פנה למשטרה והם יעזרו לך.

אם אני מבין נכון מדובר בכלל על באגי שטח,

רכב זה לא חוקי לנסיעה בכלל, המשטרה יכולה להחרים אותו אם הוא יפנה אליה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
שלום רב לכל חובבי הבאגי למיניהם אשמח מאוד שתשתפו פעולה בחיפושים!!!!!!!

לפני כ10 שנים רכשתי באגי מקצועית בטירוף מנוע סובארו 1800 גיר 002 כיסאות ספורט ועוד מלא שיפורים.מאיזור אחד המושבים לייד חדרה! השקעתי בשיפוצים בה למעלה מ10 אלף ש"ח ואחרי 10 שנים גיליתי בדרכים לא דרכים שיכול להיות שהיא הגיע ליידי אותו בחור שממנו קניתי ב"דרכים לא כשרות"(נגנבה) אני מעוניין להגיע לבעלים של אותו באגי ולפצות אותו בתשלום או להחזירה!!! אך ורק אם ינתתנו סימנים מדוייקים וספציפיים לגבי אותה באגי שיוכיחו שהיא שלו.הבאגי 2 מושבים. לפרטים נא לשלוח הודעה

כול העניין, לדעתי, ניראה מוזר, וסלח לי udiben86 אם איני צודק.

איך הבחור מגלה אחרי 10 שנים שהבאגי גנוב (עבירה, שלדעתי, גם חלה עליה התיישנות) ?

לפי תקדימים משפטיים, הרכב שייך לו חוקית (אם קנה אותו בתום לב).

עם כל הכבוד לאקט האזרחי הנעלה, איזה אדם יהיה מוכן לשרוף עמל של 10 שנים + השקעה כספית ניכרת, ללא צורך ?

גם ההודעה ניראית יותר כגימיק מכירה, שכן, פרטים על האירוע הנעלה, לוטים כולם בערפל אבל פרטי ה"באגי" ותכונותיו המעולות, מודגשות וברורות.

וגם זכה בהערצת ההמונים.

ושוב, אם אני טועה, אני מתנצל.

udiben86, אם, באמת אתה אזרח למופת, ספר לנו מה קורה - התקשרו אנשים ? מצאת את הבעל ? החזרת לו את הבאגי ?

פורסם
משהו מכר לו באגי.

הבאגי שופצה והושקעה מעל ומעבר.

היום לאחר כ 10 שנים הוא הבין שיש מצב ומי שמכר לו את הבאגי מכר לו באגי גנובה .

הוא מוכן לפצות את מי שניגנבה לו הבאגי במידה וימסרו פרטים מזהים.

מה לא ברור ?

יש ריח של מירמור באוויר??? !!

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

.

udiben86,

אתה טועה ומטעה!!!

גם גם אם על העבירה חלה התיישנות, עדיין זכאי בעלי הרכב לרכושו!! נכון שקיימת בחוק הגנה הקרויה "תקנת שוק" -

סעיף 34 לחוק המכר, התשכ"ח - 1968 אשר כותרתו היא "תקנת השוק" מסדיר את תקנת השוק במיטלטלין וקובע:

נמכר נכס נד על ידי מי שעוסק במכירת נכסים מסוגו של הממכר והמכירה הייתה במהלך הרגיל של עסקיו, עוברת הבעלות לקונה נקיה מכל שעבוד, עיקול וזכות אחרת בממכר אף אם המוכר לא היה בעל הממכר או לא היה זכאי להעבירו כאמור, ובלבד שהקונה קנה וקיבל אותו לחזקתו בתום-לב.

למקרא מבחני תקנת השוק - ניתן ללמוד שהגנתה לא חלה במקרה שלפנינו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

עם כל הכבוד לאקט האזרחי הנעלה, איזה אדם יהיה מוכן לשרוף עמל של 10 שנים + השקעה כספית ניכרת, ללא צורך ?

גם ההודעה ניראית יותר כגימיק מכירה, שכן, פרטים על האירוע הנעלה, לוטים כולם בערפל אבל פרטי ה"באגי" ותכונותיו המעולות, מודגשות וברורות.

וגם זכה בהערצת ההמונים.

ושוב, אם אני טועה, אני מתנצל.

udiben86, אם, באמת אתה אזרח למופת, ספר לנו מה קורה - התקשרו אנשים ? מצאת את הבעל ? החזרת לו את הבאגי ?

גם לי מהתחלה נראה פה משהו קצת "פישי" ,פתאום נזכרים אחרי עשר שנים לברר את ההיסטוריה של הרכב ,ופתאום מגדלים מצפון כזה חזק שגורם לך להיות מוכן למסור את ה"ביבי" שלך רק בגלל המצפון שהתחיל לגדול .

פעם בשנה בדר"כ לפני הימים הנוראים נוהגים להכנס אלי לחנות ו"לבקש" לשלם עבור הסחורה שבטעות ממש בטעות הגיע לידם ,או שנזכרו שלפני שנים יצאו איתה מהחנות ושכחו לעבור דרך הקופה .

פעם הגיע אלי בחור 5 שנים אחרי שנזכר שמוצאי שבת אחד יצא מהחנות שלי ושכח לשלם עבור מוצר שווה ערך של כמה מאות שקלים, שילם מחיר מלא ,שאל אותי האם "מחלתי" לו ויצא שמח ומואשר לעבר הימים הנוראים שפתח .

udiben86 במידה ואני טועה מטעה ומאשים אותך בהאשמות זרות ולא לך אז אני מתנצל מראש ומבקש "מחילה" לפני הימים הנוראים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...