Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחותי כרגע עם פולו ידנית קטנה וחמודה

עוד מעט יצטרף אליהם למשפחה עוד תינוק, ואז הם יהיהו משפחה של 4 נפשות

והפולו כבר לא תוכל להתמודד איתם, לפחות לא בצורה נוחה.

לכן, אחותי מחפשת כרגע אוטו משפחתי חדש ומרווח יותר, אך בעיקר מטעמי בעיית חנייה בתל אביב

היא עדיין מחפשת אוטו קצר יחסית.

עלתה האופציה של היטי הידנית,

היא גם נכנסת במסגרת התקציב ממש טוב,

גם אוטו שממה שראיתי, נחשב בטיחותי למדי

מבחינת מרווח, הוא מאוד מרווח לגודלו, שכן יש לו את ייתרון הגובה של ג'יפ.

מבחינת מנוע ה TSI נראה לי אמור לעשות את העבודה,

במיוחד בגרסה הידנית כי בסופו של יום מדובר על רכב לנסיעות משפחתיות ורגועות

שיוט על 100-120 גג וכנראה לא הרבה יותר מזה.

הייתי שמח לעוד קצת מידע ורשמים על היטי

האם לדעתכם הוא נראה כמו אופציה טובה, והאם יש לדתעם עוד אופציות במסגרת התקציב והמגבלות.

יתרה מכך, האם מחיר היטי הוא באמת 120 אלף, או שיש אפשרות להתגמש במחיר,

אולי יש מבצע של סקודה בעתיד הקרוב, או צפי לירידת מחירים.

האם בכלל יש ביקוש ליטי בארץ, ואולי הרכב בכלל לא זמין בחודשים הקרובים.

בקיצור, כל מידע על היטי יוכל ממש לעזור לי,

ואשמח במקביל גם למשוע עוד אופציות, כי חבל להיות נעולים יותר מדי על רכב אחד בלבד.

המון תודה :)

פורסם

חחח,

RS האיש והסקודה.

אשמח דווקא בגלל זה לעוד חו"דים מאנשים אחרים

וגם לשמוע על אופציות אחרות שלדעתכם יוכלו לענות על הקריטריונים של:

עד 120K

קומפקטי יחסית משיקולי חניה

אבל במקביל מרווח מספיק לשני תינוקות + 2 מבוגרים

בטיחותי ככל הניתן

ידני ממש זורם ואולי אפילו ייתרון

צריכת דלק עירונית טובה

פורסם

פוקוס הצ'בק. גם בטיחותית וגם צריכת דלק טובה יחסית (תיבה רובוטית) ואם תיקח ידנית אז עוד יותר זול לקניה. בנוסף לא ארוכה כל כך שזה יתרון בחניות

פורסם

שגיא 601

איך בדיוק תא המטען הקטן של פוקוס הצ'בק (פחות מ- 300 ל') יתאים למשפחה עם שני ילדים ? :shock:

ברור ש- Yeti זה פתרון מצויין.

פורסם

חשוב לזכור שהתא מטען ביטי גם לא משהו ואם יש צורך גם להכניס 2 עגלות או עגלת תאומים אז כדאי לבדוק שזה מציאותי.

מהבחינה הזאת הכי נוח פוקוס סטיישן (טורר) ולא האצבק. מכל יתר הבחינות ממליץ בחום על היטי (בעלים של DSG, לא מכיר את הידנית).

פורסם
שגיא 601

איך בדיוק תא המטען הקטן של פוקוס הצ'בק (פחות מ- 300 ל') יתאים למשפחה עם שני ילדים ? :shock:

ברור ש- Yeti זה פתרון מצויין.

לכן, אחותי מחפשת כרגע אוטו משפחתי חדש ומרווח יותר, אך בעיקר מטעמי בעיית חנייה בתל אביב

היא עדיין מחפשת אוטו קצר יחסית.

אתה רוצה לאכול בלי לחרבן? :lol:

גם רכב קצר וגם תא מטען גדול זה בלתי אפשרי.

לדעתי פוקוס האצבק זה פשרה טובה. מקסימום ישימו גגון....סתם.

פורסם

גם רכב קצר וגם תא מטען גדול זה בלתי אפשרי

נכון, לכן Yeti הרבה יותר מתאימה לה מאשר פוקוס הצ'בק.

קצרה ב- 14 ס"מ ותא מטען גדול ב- 139 ל' ! :wink:

פורסם

לפי דעתי, תלכו לסוכנות עם עגלת תינוק, ותראו אם מתאים לכם. אם בפוקוס עסקינן, הייתי הולך על גרסת הטורר בלבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי מה שאתם אומרים,

נראה שאופצית היטי מסתמנת כאופציה הטובה ביותר, או לפחות אופציה טובה מאוד בפני עצמה ובהינתן המגבלות.

שמעתי שיחידת הכח ב 1.2 TSI יכולה להיות לפעמים קצת חלשה מדי, במיוחד בשילוב עם DSG,

אבל כאשר מדובר בידיני אני מניח שהבעיה לא קיימת, משום שלנהג שליטה מוחלטת

מה לגבי חו"ד כללית על היטי באופן כללי, מצדיק מחיר של 120K בהשוואה למכונויות אחרות באותו סגמנט מחיר

נוחות נסיעה, אמינות. האם TSI בעייתי למרות שמדובר בידני, ולא ב DSG?

בטיחות נראה לי דיי בסדר

אורך אידיאלי.

וגם אוטו מגניב לדעתי

פורסם

קצת מצחיק אותי ההצעות האוטומטיות של הפוקוס, בא מישהו ומבקש אוטו שמתאים לעיר אבל שיהיה גדול יותר מהפולו ומרווח יותר, אז מה מציעים לו:

פוקס האצ'בק עם תא מטען מגוחך או כמו שקוראים לו תא כפפות מספר 2 - כבר עדיף לנסות רכבים אחרים כמו I25 (כמעט 70% יותר תא מטען), טויוטה ספייס ורסו שלפחות נותנים גודל סביר עם תא מטען מכובד ביחס לגודל.

מצד שני,

פוקס טורר?? באמת? האוטו הזה ארוך כמעט מכל המתחרים שלו בקטגוריה וגם נמוך יחסית, איך הוא בדיוק נוח בת"א?? ה- I30CW עם בסיס גלגלים גדול יותר קצרה ממנו ב- 8 ס"מ והיא גבוהה יותר ב- 30 ס"מ. ואם כבר סגנון סטיישן בהחלט שהטויוטה יותר מתאימה ויותר קומפקטית לעיר.

פורסם

אם בסקודה עסקינן,

אז מרחב הפנים שלאוקטביה ממש לא נופל מ-יאטי, ותא המטען שלה עדיף בהרבה.

1.2TSI עולה 120 פחות או יותר.

וכן אני אישית חושב שה-1.2 יהיה קצת חלש לרכב, למרות שאיש המכירות מנסה לשכנע אותי שלא, לי נראה שאלך בסוף על ה-1.4.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
אם בסקודה עסקינן,

אז מרחב הפנים שלאוקטביה ממש לא נופל מ-יאטי, ותא המטען שלה עדיף בהרבה.

1.2TSI עולה 120 פחות או יותר.

וכן אני אישית חושב שה-1.2 יהיה קצת חלש לרכב, למרות שאיש המכירות מנסה לשכנע אותי שלא, לי נראה שאלך בסוף על ה-1.4.

שים לב אבל שאוקטביה ארוכה מהיטי ביותר מ 30 ס"מ, שזה הפרש משמעותי.

ב 4.6 מ' אפשר למצוא הרבה מכוניות שעונות לצרכים של אחותי, למעט בעיית החניה, שתמיד תהיה קיימת

לא משנה באיזה גודל אוטו,

על כן יש נסיון למצוא אוטו קטן באורך, בלי להתפשר יותר מדי

והאלטרנטיבה שכרגע מסתמנת כיחסית אידיאלית היא אכן היטי

בגלל המבנה הגבוה של האוטו שנון תחושת מרחב אך עדיין מצליח להיות קצר יחסית

וגם הבגאז' של היטי נראה לי לפחות סביר.

אין מה לעשות אי אפשר פיזית למצוא משהו אידיאלי שגם יהיה באמת קצר

אז מחפשים את האיזון ביניהם

פורסם

אני רואה שאתה די נעול על היטי שזה אחלה, אבל מהסקרנות אני חייב לשאול למה הטיוטה ספייס ורסו למשל לא באה בחשבון הרי היא עונה במידה מסויימת על הצרכים כפי שאתה מתאר אותם יותר ממכוניות אחרות שהוצעו פה שהם ענקיות גם ה- I25 עונה ויש עוד מספר מכוניות שלא מניתי. האם יש עוד פרמטרים? (קונצרן פולסווגן למשל? תיבות רובטיות?)

• תוכן חדש...