Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום,

הרכב שלי הוא סיאט איביזה FR שנת 2008 צבע צהוב.

יש לי על דלת הנהג סימנים שחורים שלא יורדים בשטיפה רגילה/ווקס שנגרמו עקב שפשוף קל עם מגן טמבון של רכב אחר.

קניתי משחת פוליש גס שאיתה אני רוצה לעבוד, אבל חבר הפחיד אותי כשאמר לי שהפוליש הולך להסיר לי את שכבת הלקה מהרכב כי הצבע של הרכב מטאלי.

רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במוצר על הרכב שלי (סיאט איביזה FR צהובה 2008) ללא חשש או שמא עלי להחזיר את המוצר ולקנות פוליש עדין (או רעיון אחר).

כמו כן חוץ מסימנים השחורים על דלת הנהג יש גם סימנים שניתן לראות רק מהתקרבות לפח הרכב (למשל בפגוש) של חומר שנזל ולא נוגב והשאיר חותם שאותו אני רוצה גם להעלים.

מצטער על החפירה, פוחד על הצבע של הרכב.

תודה רבה!

פורסם

פוליש גס מסיר כתמי צבע קשים ומסיר גם שכבה של צבע,

לכן כדאי לנסות להסיר את פגמי הצבע הקשים שנותרו על פח רכבך

לפני שאתה מנסה זאת עם פוליש גס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלום חברי הפורום,

הרכב שלי הוא סיאט איביזה FR שנת 2008 צבע צהוב.

יש לי על דלת הנהג סימנים שחורים שלא יורדים בשטיפה רגילה/ווקס שנגרמו עקב שפשוף קל עם מגן טמבון של רכב אחר.

קניתי משחת פוליש גס שאיתה אני רוצה לעבוד, אבל חבר הפחיד אותי כשאמר לי שהפוליש הולך להסיר לי את שכבת הלקה מהרכב כי הצבע של הרכב מטאלי.

רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במוצר על הרכב שלי (סיאט איביזה FR צהובה 2008) ללא חשש או שמא עלי להחזיר את המוצר ולקנות פוליש עדין (או רעיון אחר).

כמו כן חוץ מסימנים השחורים על דלת הנהג יש גם סימנים שניתן לראות רק מהתקרבות לפח הרכב (למשל בפגוש) של חומר שנזל ולא נוגב והשאיר חותם שאותו אני רוצה גם להעלים.

מצטער על החפירה, פוחד על הצבע של הרכב.

תודה רבה!

עדיף לנסות מהחומר הכי פחות אגרסיבי ולהמשיך משם. נסה משחה בשם G27, היא עושה פלאים להוריד סימנים ממכוניות אחרות, ואם אתה לא מצליח להשיג, אז פוליש קל, רצוי Non abrasive.

פורסם
עדיף לנסות מהחומר הכי פחות אגרסיבי ולהמשיך משם. נסה משחה בשם G27, היא עושה פלאים להוריד סימנים ממכוניות אחרות, ואם אתה לא מצליח להשיג, אז פוליש קל, רצוי Non abrasive.

מנסיוני החומר G27 הוא כמו כוסות רוח למת.

אתה יכול לנסות להוריד את הכתמים בצורה פשוטה וזולה בעזרת סמרטוט לבן טבול לאלכוהול 90 אחוז.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...