Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הזמנתי מראות למיני והם הגיעו למכס בההגנה היום קיבלתי הזמנה לשחרור דבר דואר

בסעיף 9 רשום ע"פ החלטת מ.התחבורה הפריט מאושר לצורך שיחרורו יש למלא את הטופס המצורף

השאלה אם הפריט מאושר אז למה הטופס והאים יש סיכוי לשחרר ללא זה פשוט ללכת למכס ולדבר איתם זה לא אמור להיות פריט פטור מראות מניקל זה קוסמטי לא ?

האם אפשר לקבוע פגישה במשרד התחבורה ולעלות וישר לקבל חתימה

תודה

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

פורסם
היי

הזמנתי מראות למיני והם הגיעו למכס בההגנה היום קיבלתי הזמנה לשחרור דבר דואר

בסעיף 9 רשום ע"פ החלטת מ.התחבורה הפריט מאושר לצורך שיחרורו יש למלא את הטופס המצורף

השאלה אם הפריט מאושר אז למה הטופס והאים יש סיכוי לשחרר ללא זה פשוט ללכת למכס ולדבר איתם זה לא אמור להיות פריט פטור מראות מניקל זה קוסמטי לא ?

האם אפשר לקבוע פגישה במשרד התחבורה ולעלות וישר לקבל חתימה

תודה

אני הזמנתי משלוח שכלל בתוכו מראה שמשרד התחבורה לא אישר כניסה שלה בטענה שהמראה לא תיקנית , אבל במקרה הזה כנראה שיש איזה תשלום מס כלשהו שצריך לשלם.

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

היום על מנת ליעל את המערכת יושב נציג משרד התחבורה במכס ומאשר אוטומטית את המשלוח אם הוא לא קשור לבטיחות.

לך לשחרר את החבילה היא כבר עברה אישור.

מותר גם לפרגן מידי פעם.

חבר מס 14400

פורסם

האבסורד חוגג (ואולי - המזימה הנבזית של יבואני הרכב להכריח את הציבור להשתמש בשרותיהם במחיר מופקע).

נציג משרד התחבורה עורך מיון ראשוני - מה מותר להכניס לארץ ומה אסור. אם זה מותר - הוא שולח לך מכתב ובו אומר שמותר (עקרונית), בתנאי שתצטייד ברשיון אישי, רשיון שמעניק מר ברדה ברחוב המלאכה 8.

בפעם הראשונה שקיבלתי הודעה כזו (זוג D-lamps שלא מזיק לאיש) סברתי גם אני לתומי כי הפריט מאושר ובאתי לקחתו.

גב' מכס שלחה אותי לברדה בחיוך ניצחון. "אבל כתוב כאן מאושר..." "ברדה!!!" "אבל..." "ברדה!!!!!!!" טפחתי ביאוש על ירכי ואז פצחה הגברת בקינה על גסות הרוח של לקוחותיה, ועל כך שהם לעולם אינם צודקים, ועל כך שהיא תתלונן עליהם - וכמעט שלא קראה למשטרה.

כשחזרתי עם אישור מברדה כעבור שבועיים ישב אצלה אדם קשיש ובידו ההודעה באדום "מאושר .... " וכו' ואמר לה "אבל כתוב כאן מאושר..." "ברדה!!!" צווחה הגברת "אבל..." "ברדה!!!!!!!"

כשהוא הלך, מלווה בגידופיה, פנתה אלי ואמרה: "אני זוכרת אותך! שלא תחשוב ששכחתי! אתה העלבת אותי!"

אנחנו הקטנים נתיניה - לא נותני לחמה. בידיה השררה והיא לא תשמוט אותה עד שנתיאש, ונקנה מזדה אצל טייקון.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

להלן רשימת חלקי חילוף שזכאים לשיחרור מהיר (ללא צורך במילוי טפסים וקבלת אישורים ממר ברדה)

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

לפי רשימה זו, מראות לא נכללות בהליך שיחרור מהיר משום מה ולכן לצערי עושה רושם שאתה צריך לעבור את תהליך קבלת האישור ממשרד התחבורה ורק אז לשחרר את החבילה.

יתכן ואני טועה כי הרשימה מתעדכנת מעת לעת ולכן אולי עוד מישהו יחווה את דעתו.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

לי גם בעבר כשקניתי זוג בקליות לרכב נרשם שהפריט אושר, ושלחו לי את הדף הנ"ל למלא אותו בצירוף צילום חשבונית הקנייה.

כאשר שלחתי להם אותו כעבור יומיים החבילה שוחררה מהמכס לדואר הקרוב לביתי.

• תוכן חדש...