Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יהנה איך? אתמול האייפון התחיל להשתגע אחרי שהייתי מתקין דברים מהאינסטלוס. פתאום הייתי רואה אייקונים בצבע לבן וכשאני נכנס מגיע למסך כאילו הפעלתי את האייפון בפעם הראשונה.

אחר כך שוב כידוע הבעיה שאני מחבר אותו למחשב הכל נעלם מהאינסטלוס (לפחות הפעם האפליקציות מהאפ סטור נשארו).

אין לי שום דבר בפאלפון חוץ מאנשי קשר אחרי כל הרסטורים האלו וכרגיל עכשיו עשיתי שוב ריסטור אמרתי אולי ננסה ממחשב אחר שלא מכיר את האייפון ואז זה בכלל לא נכנס לסידיה אחרי הפריצה אז החזרתי למחשב שלי ועשיתי ריסטור ופריצה שוב.

נמאס לי.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

עליתי על הבעיה! אולי בגלל כל הפריצות שניסיתי לעשות ה IP של הראוטר שלי כבר סומן אצלם במערכת.

סה"כ ניתקתי את הראוטר וחיברתי בחזרה - הופה לא מקבל שגיאות יותר!

ושוב אני רוצה להודות לאסף, שיגעתי אותו אינספור והוא תמיד שמח לעזור ועשה זאת בכיף! אולי בקרוב נפתח איזה שרשור בפורום בעלי מקצוע ;)

פורסם

גם לי יש שגיאות עם הסורסים זה הגיוני, הסיבה שבהתחלה לא היו שגיאות זה כי עוד היה מוקדם ולא מספיק אנשים פרצו או לחילופין צירוף מקרים

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פרצתי לחברה שלי את האייפון , כרגע הכל תקין.

יש פה מישהו שהוריד את siri hands free ועובד לו?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

התסמינים שאתם מדווחים עליהם הגיוניים אל תשכחו שרק אתמול עברו בתוך סידיה מעל 200 אלף משתמשים, העומס הוא גבוהה מאוד וגורם כל פעם מחדש שמשוחררת פריצה לקהל רחב כ"כ לקריסה של השרתים שתומכים בסידיה, זה אמור כבר להתייצב.

אבי.

פורסם

לא ציינתי שגיעות בסידיה פשוט כי זה כבר רוטינה, מי שפרץ מכשיר של אפל A4 לפני איזה שבועיים זוכר טוב מעוד שאי אפשר היה להתקין אינסטאלוס בכלל, ככה גם היה שיצא 4.2.1 ו 4.3.3 ושאר הגרסאות.

גם אייקונים לבנים זה שטויות, תעשה ריספרינג וזה יסתדר, בטח יצא איזה תיקון לAPPSYNC בשבוע הקרוב שיסדר את זה.

אודי A4

דימה.

פורסם

בטוח שלא הייתי היחיד עם שגיאות, אבל תסכימו איתי שאפילו בהוספת סורסים אני לא מגיע למצב של סיום התהליך זה כבר משהו מוזר.. טפו טפו טפו כרגע הכל עובד בסדר.

פורסם

לא יודע, אני כבר שבועיים\שלוש לא הגעתי לסוף התהליך בהורדת סורסים, עדיין הם עובדים מצויין.

כול פעם זה נתקע בUPDATING SOURCES ואז צריך לצאת מסידיה ולהכנס שוב.

אודי A4

דימה.

פורסם

יימח שמם, ואני כבר חשבתי שעשיתי איזה משהו בלתי הפיך לאייפון. אין לי מספיק אצבעות כדי לספור את כמות הרסטורים שעשיתי..

פורסם

עובד...עובד...עובד.

כבר שלושה ימים מצויין,

קימת בעיה של איקונים לבנים פעם ב... אבל ריספרינג פותר את זה

מלבד זה כיף גדול.

אכן יש לחץ על השרתים, צריך סבלנות או לחילופין נסו בשעות לא עמוסות בארה"ב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...