Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש לקנות כרגע סלון 2+3 או לחילופין ספה אחת בצורת ר.

התקציב שלי כרגע דל יחסית בין 3 ל4 אלף שקל לכל העסק. האמת היא שאם לא נמצא משהו נוח ואיכותי (יחסית כמובן) בתקציב הזה אנחנו פשוט נדחה את זה להזדמנות אחרת כי כרגע יש על מה לשבת אבל בעקבות מעבר דירה נורא מתחשק לנו להתחדש בספה יפה.

בקיצור, איפה כדאי לחפש?

עשינו סיבוב באיקאה וכל מה שאהבנו עלה הרבה מעל 6, עשיתי סיבוב קצר באזור "הרצל" בת"א ושם הלכתי לאיבוד, חוץ מזה כל הזמן שהסתובבתי בהרצל היה לי בראש את הפרק של רמזור שבו איצקו קונה ספה :lol:

אז יש אולי המלצות?

פורסם

כנס לכול החנויות בהרצל.

זה יקח הרבה זמן אבל כולם נמצאים שם.

אנחנו קנינו מיצרן שנמצא באותו מקום מלפני קום המדינה.

רובם יותר איכותיים מאיקאה

אייל

פורסם

ברחוב לוינסקי בדרום ת"א,כשאתה עובר את שדרות הר ציון לכיוון רחוב העליה,מצד שמאל יש חנות רהיטים.

נקראת רהיטי געש. אני ועוד לא מעט אנשים קנינו אצלו סלונים שלמים במחירים זולים ובזמן אספקה קצר.יש אחלה מבחר.

פורסם

ברמת גן ברחוב הרצל יש חנות קטנה שנקראת רהיטי רמה. אנחנו קנינו שם ספה של 3 מקומות ב-1500 ש"ח, מבחר הצבעים דיי גדול והשירות מצויין. אם אתה מחפש משהו יוקרתי אז זה לא המקום. מבחינתי הספות שלו הם הטויוטה של עולם הספות.

הספה שקנינו עברה התעללות ע"י הכלב שלנו (ועוד מבחר כלבים שהיו אצלנו לפרקי זמן קצרים) ועד היום אין סימני מלחמה. מספיק להעביר סמרטוט רטוב על הספה והיא כמו חדשה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בזמנו עשינו סיבוב בראשל"צ - אזה"ת ליד הקניון מלא חנויות רהיטים בכל רמות המחיר, יש שם עשרות לדעתי - וגם מצאנו בסוף סלון נחמד שעלה בערך כמו שאתה מחפש (ובדיעבד עם הלכלוך שהילדים עשו בקטנותם, אין סיבה להוציא יותר מזה על ספות)

רח' הרצל מעצבן אותי, הצפיפות של דרום תל אביב והרחובות הסמוכים ... אורח מחו"ל שעבר איתי שם פעם אמר שזה מזכיר לו את בנגקוק...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בקומה התחתונה של המרכז הישראלי לריהוט וגם ברחוב הרצל לא חסרים מקומות שבהם תקבל אחלה מחירים.

אבל האיכות בהתאם.

ועוד טיפ ממש ממש ממש חשוב: אף פעם אל תיתן להם את התשלום לפני!

תמיד תיתן מקדמה קטנה לפני ואת הכסף עם אספקת הסחורה.

כמעט אף פעם לא תקבל את הסחורה במועד שהובטח ולא פעם יש כל מיני בעיות עם הסחורה - כל עוד הכסף אצלך ביד הם מאוד משתדלים. אז תיזהר. נפלתי פעם אחת שחיכיתי חודשים לשולחן שיגיע מאיזה ערס עם חנות רהיטים כזאתי - והוא הגיע בסוף, בחודשיים איחור, אבל זה היה מזל כי באותה מידה יכולתי לדבר ללמפה.

פורסם

לא יודע להמליץ על איכות הרהיטים בדרום תל אביב. מה שכן, אני ממליץ להתרחק מספות של איקאה. חצי שנה לאחר קנייה של 2+3 התפרקו לי קפיצים ב3 ואילו לאחר שנה אותה הדבר קרה ב2. הספות של איקאה לרוב בנויות באופן רעוע ולא ניתן לשפץ אותן (מבחינת השלד).

פורסם

אנחנו קנינו לפני 4 שנים ספה ברחוב הרצל במחיר מצחיק, מתוך מחשבה שהיא תחזיק שנה שנתיים ונחליף אותה.

מאז עברו 4 שנים, וחוץ מקצת נזק שהכלבה שלנו גרמה הספה הזאת נראית טוב, נוחה ושלמה לגמרי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

באשדוד יש חנות עודפים שניקראת דאסל.

זהוא מחסן עם עודפים ומוצרים עם דפקט קטן.

לדוגמה קניתי מהם סלון שבתחתית שלו יש קרע באורך 3 סמ וכמובן שהוא הודבק בעבודה מיקצועית ב1800 שח מעור אמיתי.

יש להם חנות ברמת גן שאתה יכול ליקנות את אותו המוצר במחיר רגיל,הספה שקניתי הם רצו עליה 5700

כבר 6 שנים שאני מרוצה.

והמיבחר די גדול.

אם אתה מגיע לשם כול יום יש שינוי אתה לא לא יכול להזמין, מה שיש באותו רגע זה מה שאתה יכול ליקנות, אני אישית הייתי שם 3 פעמים עד שקניתי, המחיר מישתלם בסוף.

ממליץ.

רז...

פורסם

אנחנו קנינו באיזור התחנה המרכזית הישנה (יש מצב אולי זה היה רהיטי געש , כבר לא זוכר) לפני 4 שנים

מחיר ממש זול לעומת הרצל ואחרים

ומראש לא רצינו משהו להרבה שנים ושיהיה אכפת ממנו (תינוקת חדשה)

כשקיבלנו היינו המומים , ספה נראית כמו של בייתי לי ומעלה , נוחה והכל

אבל היום הספה במצב קטטוני

ספוגים שקועים , כריות מעוכות

וכתמים מפה עד הודעה חדשה (למרות שזה בד "דוחה" כתמים)

אז את שלה היא עשתה , ובקרוב תוחלף

אבל לא הייתי ממליץ על קנייה משם אם זה לטווח ארוך

:wink:
פורסם

+1 על המרכז הישראלי לריהוט בראשל"צ [מול קניון הזהב].

קניתי לפני כ 7 שנים ומאז הספות עדיין במצב טוב [חוץ מהכתמים של הפליטות של הילדים].

הספוגים עדיין חזקים ותומכים והן עדיין נוחות וחזקות [עברו איתי 3 הובלות דירה].

המחיר אז היה בסביבות ה5K לסט של 2+3.

ממליץ.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...