Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נוהג ברכב פורד פיאסטה 2001 . הבעיה שכמעט בכל פעם שאני מוריד הילוך ומגיע להילוך הראשון הטורים יורדים ואז רואים את מנורת המצבר מהמהמת ואז הרכב כבה . ( החלפתי למצבר חדש וזה לא פתר את הבעיה ) מאוד אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה יכולה להיות הבעיה ולאיזה מוסך שיכול להתמחות נקודתית בבעיה זו . אני גר בחולון . תודה

פורסם

לאחר שהתופעה החמירה עם כיבוי הרכב בזמן עצירה . יום לאחר מכן הרכב לא נדלק כלל . לאחר בדיקה מול הגרר הבנתי שהמצבר סיים את חייו , חשבתי שאולי הוא קשור לבעיה מאחר ובכל שהרכב כבה בעצירה נורת המצבר מהבהבת .לצערי זה לא קשור למרות שהייתי חייב להחליף מצבר .

• ספונסר פורום
פורסם
מאוד אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה יכולה להיות הבעיה ולאיזה מוסך שיכול להתמחות נקודתית בבעיה זו . אני גר בחולון . תודה

צור קשר עם יבגני ממוסך אלמר. הם מכירים היטב את הרכב הזה ומתמחים בפיתרון תקלות מהסוג הזה. לאחר דיאגנוסטיקה קצרה לרכב בעזרת מחשב יוכלו לאתר את מקור התקלה ולפתור אותה בצורה הטובה ביותר. ייתכן שמדובר בבעיה במנוע הצעדים או ברכיב אחר של מערכת הדלק, רק לאחר בדיקה ניתן יהיה לדעת בוודאות.

פורסם

לאחי הייתה בעייה כזו ולבסוף זה היה האלטרנטור. האם האוטו עובד יפה בסל"ד סרק? האם אחרי שאתה מתניע נורת הטעינה נכבת? בכל מקרה, קח אמפרמטר ותבדוק מהי הטעינה של האלטרנטור. לאחי הלך אלטרנטור לפני שבוע והתברר שהוא פשוט "אכל" את המצבר. כאשר המצבר לא יכול היה לספק יותר זרם האוטו פשוט חדל מלעבוד. האלטרנטור היה מספק זרם של 7 וולט בערך דבר שכולם יודעים שהוא חסר ערך. אחי פתח את האלטרנטור, ומסתבר שהפחמים פשוט עשו את שלהם. בכל מקרה יש לנו אלטרנטור חילופי ואת הישן פשוט נשפץ. החלפנו אלטרנטור והאוטו חזר לתפקד כמו שצריך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תבדוק את צינורות הואקום והנשם, שאין בהם חורים.

במיוחד את אלו שמתחברים למכסה מילוי השמן

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...