Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 6000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ב6000₪ עם בטיחות? במקרה הטוב כרית אוויר,

אני באופן אישי ממליץ לחסוך עוד כמה אלפי שקלים טובים, ולרכוש רכב יותר חדיש, יותר אמין, יותר מתקדם וכמובן יותר בטיחותי,

שום רכב ב6000₪ לא יעניק לו בטיחות של רכב שיעלה איזה 11-12 אלף ש"ח.

דוגרי אם רוצים בטיחות בשנתונים נמוכים, אז אפשר ללכת על מכונית כמו 306 שיש לה 2 כריות אוויר וABS ונמכרת במחירים מצחיקים ודי אמינה עם גיר ידני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממה בעיקר סובלת הפיג'ו 306 ?האם זה רכב אמין?

לאחר "שדיפדפתי" כאן בפורום שמעתי מקרה של סדק במנוע. האם ש לה בעיות של סדקים במנוע?

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
ממה בעיקר סובלת הפיג'ו 306 ?האם זה רכב אמין?

לאחר "שדיפדפתי" כאן בפורום שמעתי מקרה של סדק במנוע. האם ש לה בעיות של סדקים במנוע?

כרגיל, אירופאיות יותר רגישות,

אבל הן יותר נוחות, מפנקות, מהנות ובטיחותיות בשנתונים ההם,

גם רנו מגאן 1.4 עם אבזור סביר יכולה להיות טובה.

המכוניות האלו רגישות לטיפולים לא בזמן ולא טובים, יש סיכוי גבוה שהסדק במנוע אולי בכלל נובע משימוש במי ברז במקום מים ייעודים למערכת הקירור...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כרגע זה האופציות:

-דייהטסו אפלאוז

-פיג'ו 306

-רנו מגאן

-סיאט איביזה

-פיג'ו 205 איך היא?

מה האופציה הכי טובה?

פורסם

אמינה ולא בטיחותית (205)

פורסם

מה המחלות של פיג'ו 306 ידנית?

פורסם

מה זאת אומרת רדיאטור חימום?

פורסם
מה המחלות של פיג'ו 306 ידנית?

יש לי כרגע 306 2001 ידנית 1400,ואני מאוד מרוצה. אומנם לא רכב מהיר במיוחד,אבל לפחות לא תצטרך לדאוג לקנסות מהירות ודלק.

אבל אני חושב שזה קצת יקר לתקציב {באזור ה10K}

אני ממליץ על פיאסטה 97-96. למרות שאני לא רואה איפה נכנס בה ה"פוזה"..

פורסם

הפורד פיאסטה מבחינת יופי היא ממש לא יפה.

הוא יותר בקטע של פיג'ו 306-205 שנת 96-99

פורסם

matroox ערב טוב.

אתייחס לשני רכבים שציינת ואני מכיר:

1. פיז'ו 306:

לאחי היה את הרכב הזה (דאימונד ידני 1.6 מודל 97).הרכב נוח,אמין ולמעט ראש מנוע שכנראה נגרם ע"י הבעלים הקודמים שהשתמש במי ברז במקום נוזל קירור (נק' רגישה שצריך לבדוק בתהליך הקניה) לא עשה בעיות והיה מהנה ושימושי.לא זוכר מה הייתה צריכת הדלק.

2. מגאן ידני 1.6:אני נוסע על אחד כזה מודל 99 (הדגם משנת 96 עד 99,מה נקרא הישן).בסך הכל רכב אמין יחסית לגילו - פלאסטיקה:החלפתי שלוש ידיות פנימיות של פתיחת הדלתות.מכאנית - אצלי במהלך שלוש שנים לא עלה על גרר..החלפתי חיישן הצתה,תקלה יחסית נפוצה והייתה לי עוד בעיה לא ברורה עם פלאג שהיה נסדק בבוכנה מסויימת שלבסוף עשיתי ראש מנוע למרות שעד היום לא ברור מה בדיוק הייתה הבעיה.חוץ מזה רכב אמין,נוח,חסכוני (1:14.5) ואני מאד מרוצה ממנו ביחס לשנתון,עלות התחזוקה והאמינות.

ככלל,

לכל רכב שתרכוש מהשנתונים הללו-תבקש לראות היסטוריית טיפולים ותנסה לזהות אם הרכב תוחזק כיאות גם מבחינת נוזל קירור,שמנים ומועדי טיפול.בשנתונים הללו יש משמעות מאד גדולה לאופי התחזוקה והטיפול של רכב ספציפי ולא רק לסוג הרכב ואל תצפה לאפס תקלות.

מקווה שעזרתי,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

תודה לכולם על העזרה!

• תוכן חדש...