Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש סכנה ממשית בכך שארכוש רדיו דיסק יד שנייה? או שרדיו דיסק הוא מכשיר לא "רגיש"?

אם לא הבנתם אז לדוגמא לפי מה שהבנתי מגבר לרכש אין בעיה לקנות יד שנייה כי קשה לקלקל אותו.

פורסם

היום רוב האנשים (לפחות אלה שאני מכיר ושמעתי) משתמשים בהתקן הUSB ולכן אין שחיקה למנגנון המכאני,

משמעותית פחות בעייתי מבעבר.

אם הרדיו-דיסק נראה לך במצב טוב (תבדוק לפני הקניה) אני לא רואה בכך בעיה.

פורסם

יש לבחון כל מקרה לגופו, אם הר"ד הנ"ל שמור, והמוכר ידוע כאדם שאכפת לו מהציוד שלו, ובבדיקה שערכת מצאת את המוצר תקין ומתפקד בכל השימושים- לא הייתי מייחס חשיבות לעדינות או רגישות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תלוי כמה תקלל אותו :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ובאיזו שפה

:-P

אתה יודע, יש שפות עם קללות ציוריות במיוחד!

תהנו simon swears

http://www.diyjoe.com/index.php?p=simonswears

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...